NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 03:36

NRK - 26 jul 21 kl. 14:44

Nye søk i Vennesla

Det søkes nå sørover Otra etter mannen som mandag formiddag ble observert kavende i vannet i Venneslafjorden. Politiet arbeider ut ifra nye observasjoner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Otra, Venneslafjorden, Vennesla

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, søki , Vennesla
NRK - 14 aug 21 kl. 12:21

Regnbueflagg kappet ned i Vennesla

Alle regnbueflaggene på Venneslabrua ble kappet ned natt til lørdag. Styret i Vennesla Pride sier de er skuffet over at flaggene ikke får henge i fred. Vennesla pride skal lørdag arrangere parade og torvfest i Vennesla..

NRK - 25 maj 21 kl. 05:56

Vennesla VGS stengt hele uka

Vennesla videregående skole blir stengt hele uka, og alle elever skal ha hjemmeundervisning. Tilsammen er 11 personer registert smittet i Vennesla i løpet av pinsehelgen. Nesten all smitte er knyttet til russen..

NRK - 09 maj 21 kl. 23:11

18 nye smittede i Vennesla

Det er registrert 18 nye smittetilfeller i Vennesla kommune i helgen. Nå vil rådmannen ha strengere regler. Det blir maksimalt lov å ha fem på besøk i private hjem og maksimalt 50 deltakere på arrangementer med faste plasser...

NRK - 11 maj 21 kl. 17:21

Seks nye smittet i Vennesla

Det er registrert seks nye koronatilfeller i Vennesla det siste døgnet. Det skriver kommunen. To av tilfellene har uavklart smittevei.

NRK - 10 maj 21 kl. 21:08

Smitten i Vennesla forverres

Vennesla kommune har nå høyere smittetrykk enn Oslo. I dag var det krisemøte med kommunen og Folkehelseinstituttet, og nye regler blir vurdert. Det kan påvirke både 17.

NRK - 29 maj 21 kl. 20:00

Strammer inn i Vennesla

Vennesla strammer inn de lokale smitteverntiltakene etter at kommunen registrerte seks nye smittetilfeller lørdag. Fra og med lørdag holder svømmehallen og kinoen stengt i kommunen. Fredag skjerpet nabokommunen Kristiansand også sine lokale tiltak, etter stor økning i smitten den siste tiden..

NRK - 03 sep 21 kl. 08:27

Vil ha smitteverntiltak i Vennesla

Det er behov for lokale smitteverntiltak i Vennesla, det sier kommuneoverlege Per Kjetil Dalane. Kommunen har registrert 17 nye koronasmittede det siste døgnet, det er det høyeste døgntallet i kommunen så langt i pandemien. Kriseledelsen skal diskutere smitteverntiltak klokken 10 fredag..

NRK - 15 apr 21 kl. 15:22

Får millionerstatning av kommunen

Kristiansand tingrett har idømt Vennesla kommune å betale en mann 1,2 millioner kroner i erstatning for skader påført som følge av mobbing i barndommen, det melder Vennesla tidende. Mannen mente skolene ikke satt inn gode nok tiltak mot mobbingen..

NRK - 11 maj 21 kl. 17:10

Russ smittet i Vennesla

En russ tilknyttet Vennesla videregående skole er bekreftet koronasmittet. Det skriver fylkeskommunen. Alle elever som har rullet med venneslarussen skal i forebyggende karantene.

VG - 11 maj 21 kl. 23:19

Utbrudd blant russen i Vennesla: – Situasjonen er alvorlig

Seks russ – alle fra samme buss – er bekreftet smittet i den lille bygda Vennesla. Testkapasiteten i kommunen er i ferd med å bli sprengt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA håper på samtale med Frankrike

USA ønsker å få diskutere med Frankrike om sin forsvarsavtale med Australia på FNs generalforsamling neste uke, opplyser utenriksdepartementet fredag. – Frankrike er en viktig partner og vår eldste allierte, skrev talsmann for utenriksdepartementet, Ned Price på Twitter fredag. Den diplomatiske striden oppsto da en omfattende forsvarsavtale mellom USA, Australia og Storbritannia ble kunngjort onsdag.

NRK - 45 minutter siden

USA stenger grenseovergang

USA har stengt en grenseovergang i Texas der tusenvis av migranter har strømmet inn i landet. Samtidig skal et stort antall migranter sendes tilbake til- Haiti. Ifølge en tjenestemann skal USA sende et «massivt» antall migranter fra grensa i Texas til Haiti med fly.

NRK - 1 time siden

NTL vil endre navn

Tiden har løpt fra navnet til fagorganisasjonen Norsk Tjenestemannslag (NTL). Nå ønsker de å skifte til et mer kjønnsnøytralt navn. Forbundet organiserer ansatte i offentlig sektor, som for eksempel i universiteter, Nav, Avinor og NRK, og ble startet så langt tilbake som i 1947.

NRK - 1 time siden

Full beredskap i Washington

Politiet i Washington tar alle forholdsregler før Donald Trump-supportere lørdag skal demonstrere ved USAs kongressbygning. Trump-supporterne har varslet at de vil vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6. januar.

NRK - 1 time siden

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 1 time siden

Amper stemning i Trondheim

I Trondheim fikk politiet melding om flere personer som var involvert i en slåsskamp natt til lørdag. Det var mye sinte folk og dårlig stemning da politiet ankom stedet. To personer ble siden bortvist, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 1 time siden

Person slått ned i Oslo

En person skal ha blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Koronabøter i retten

To kvinner som nektet å betale bøtene de fikk for brudd på koronabestemmelsene i Bergen november i fjor, får ankesaken sin behandlet i Gulating lagmannsrett. I Bergen tingrett i juni ble kvinnene dømt til å betale bøter på henholdsvis 12.000 og 6.

NRK - 2 timer siden

Tidligere president i Algerie død

Abdelaziz Bouteflika, som i nesten 20 år var Algeries president, er død, melder statlig algerisk TV. Bouteflika var president i Algerie fra 1999 til han ble tvunget fra makten etter omfattende demonstrasjoner i 2019. Han er den lengstsittende lederen i Algeries historie.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt