NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 19:29

NRK - 03 mar 23 kl. 15:41

Nye masseoppsigelser på Ullevål

Konfliktene ved hjerteavdelingen på Ullevål sykehus har nå spredd seg til naboavdelingen på sykehuset. Halvparten av sykepleierne kan forsvinne. – De har også sett situasjonen som kollegaene på thorax-avdelingen har vært gjennom, og er rett og slett utrygge, sier tillitsvalgt Sarah Scott Henriksen ved den såkalte stepdown-avdelingen på Ullevål. Dette er en avdeling hjerte- og lungeopererte pasienter kommer til etter at de er operert og ute av respirator. Det er kritisk syke pasienter.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ullevål, Sarah Scott Henriksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, masseoppsigelser, Ullevål
NRK - 14 dec 22 kl. 16:35

Vil saksøke staten for sykehusplaner

Aksjonsgruppen Redd Ullevål sykehus går til søksmål mot staten etter planene om å legge ned Ullevål sykehus og erstatte det med nye sykehus på Gaustad og Aker. Aksjonens leder, Lene Haug, sier det er flere grunner til at de nå går mot søksmål. – Det har ikke vært utredet noen alternativer til denne planen i det hele tatt, heller ingen miljøvurdering.

Aftenposten - 16 feb 23 kl. 15:05

Masseoppsigelser fra Ullevål-sykepleiere: Frykter for pasientsikkerheten

14 av 22 sykepleiere ved Ullevål-seksjonen for hjertekirurgi sier opp. De er imot sammenslåing med Rikshospitalet..

NRK - 19 mar 23 kl. 17:32

Ansatte ved Ullevål-avdeling krever at ledere går

I et opprop krever ansatte at ledelsen ved thorax-kirurgisk avdeling går, det skriver VG. – Tilliten er ikke lenger tynnslitt, nå er den faktisk fraværende, sier fagansvarlig sykepleier Ingvill Eggen som står bak kampanjen. De ansatte har startet en underskriftskampanje hvor de ber om at klinikkleder Bjørn Bendz og avdelingsleder Arnt Fiane fratrer sine stillinger umiddelbart.

NRK - 21 nov 22 kl. 12:32

Oslo-folk om Ullevål-avstemning

46,7 prosent i Oslo vil ha folkeavstemning om nedleggelsen av Ullevål og Oslo-sykehusenes framtid. Det viser en meningsmåling som InFact har gjennomført på oppdrag for Oslo Senterparti og aksjonen Redd Ullevål sykehus. 34,8 prosent svarer nei til folkeavstemning, mens 18,5 prosent vet ikke.

NRK - 07 dec 22 kl. 10:58

Barn med alvorlige følger av vannkopper på Ullevål

Flere barn blir lagt inn på Ullevål sykehus med alvorlig sykdom etter å ha hatt vannkopper, skriver Aftenposten. Det er høysesong for barnesykdommen som for de fleste går over etter en uke, og på Ullevål sykehus opplever de at noen får alvorlige hudinfeksjoner, lungebetennelse og infeksjoner i ledd etter å ha vært smittet. Sykehuset ber derfor foreldre om å vaksinere barna mot vannkopper..

NRK - 01 jan 23 kl. 01:04

Nyttårsbarnet i Oslo kom etter 27 minutter

Bare 27 minutter inn i 2023 kom en jente til verden på Ullevål sykehus i Oslo. – Jenta ble født på føde/barsel A på Ullevål, opplyser pressevakt Anders Bayer ved Oslo universitetssykehus (OUS) til NTB. Fødeavdelingene ved OUS, fordelt på Ullevål og Rikshospitalet, er landets største med nesten 10.

VG - 17 feb 23 kl. 12:22

Jørgen (41) har sagt opp på Ullevål etter tolv år: – De hører ikke på oss

ULLEVÅL SYKEHUS (VG) Jørgen Gregersen er en av intensivsykepleierne som slutter på Ullevål i protest. Han sier han ikke så noen annen utvei, etter å ha sagt ifra gjentatte ganger uten å bli hørt..

NRK - 21 maj 23 kl. 20:29

Trafikkulykke på E6 i Sarpsborg: Èn person er fraktet til Ullevål

Det har vært en trafikkulykke på E6 nordgående i Skjeberg i Sarpsborg. To biler skal være involvert. En person er fraktet til Ullevål, to personer er fraktet til Kalnes og en person kjøres til legevakta.

NRK - 17 jun 23 kl. 19:40

Sendt til sykehus med luftambulanse etter utforkjøring i Elverum

En mann er sendt til Ullevål sykehus med luftambulanse etter å ha kjørt inn i et tre i Elverum lørdag ettermiddag. Politiet fikk melding om ulykken ved Heradsbygd i Elverum klokken 13.24 lørdag.

Klartale - 23 nov 22 kl. 06:00

Ninas blod redder liv

– Det gjør ikke noe vondt, sier Nina Reims.En solid nål henter ut blod fra armen hennes. Vanligvis tar det kun 5 til 10 minutter å gi blod på vanlig måte.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Riksvei 9 stengt etter ulykke

To biler har kollidert front mot front på riksvei 9 ved Grendi i Bygland. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet.

NRK - 30 minutter siden

Trafikkulykke med flere biler involvert i Lillestrøm

Det har vært en trafikkulykke i en tunnel i Lillestrøm med flere biler involvert. Det skriver politiet på X/Twitter. Tunnelen er sperret og nødetatene er på vei..

NRK - 45 minutter siden

Eva Joly mener Erna Solberg må gå av

Jurist, korrupsjonsjeger og tidligere politiker Eva Joly mener Solberg må gå av som partileder for å bevare tilliten til demokratiet. Hun mener Økokrim må åpne en sak og se på Sindre Finnes mange børsoperasjoner. – Det er klart her er det røde flagg for innsidehandel som må etterforskes, sier jurist Eva Joly.

NRK - 2 timer siden

MC-fører alvorlig skadet etter ulykke i Ringsaker

Ved 17-tiden lørdag ettermiddag var en MC og en personbil involvert i en trafikkulykke på Stavsjøvegen i Ringsaker. MC-føreren, en gutt i tenårene, er ifølge politiet i Innlandet alvorlig skadet etter ulykken. Vedkommende er flydd til Ullevål sykehus.

NRK - 1 time siden

Aserbajdsjan lover FN å behandle etniske armenere som «likeverdige borgere»

Myndighetene i Aserbajdsjan lover FN å behandle de etniske armenerne i Nagorno-Karabakh som likeverdige borgere. Den væpnede armenske militsen i regionen Nagorno-Karabakh ble denne uken tvunget til å legge ned våpnene etter kraftige aserbajdsjanske angrep. Etter kapitulasjonen er det bekymring for framtiden til den armenske folkegruppen i området.

NRK - 2 timer siden

Minst 15 drept og 40 såret av selvmordsbombe i Somalia

Minst 15 mennesker er drept og 40 er såret etter et kjøretøy lastet med eksplosiver eksploderte ved en veisperring i Beledweyne i Somalia lørdag, ifølge AFP. Leder for departementet for humanitær hjelp og krisehåndtering i delstaten Hirshabelle, Abdifatah Mohamed Yusuf, bekrefter dødstallet og skadde..

NRK - 2 timer siden

Fleire hundre i prideparaden i Sogndal

Fleire hundre deltok då det for første gong vart arrangert ein prideparade i Sogndal. – Det har gått over all forventing, til og med i ordentleg vestlandsvêr, seier Sandra Tenud, leiar i Sogn og Fjordane pride. Ho seier ho er begeistra over det gode oppmøte og den gode stemninga.

NRK - 2 timer siden

SVT: E6 vil være stengt i flere måneder etter skredet

Natt til lørdag ble en buss og flere biler ble tatt av et leirskred på E6 nær Göteborg. Ifølge SVT vil E6 være stengt i flere måneder på grunn av skredet. Ingen ble alvorlig skadd.

NRK - 2 timer siden

Fv. 33 stengt etter alvorlig MC-ulykke på Skreia

Lørdag ettermiddag melder politiet om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og lastebil på fylkesveg 33 ved Skreia. Ifølge politiet fremstår det som en alvorlig ulykke med større personskade. Vegen er stengt etter ulykken, og det forventes at den vil bli stengt en tid fremover.

NRK - 2 timer siden

Fv. 33 stengt etter ulykke mellom MC og lastebil på Skreia

Lørdag ettermiddag melder politiet om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og lastebil på fylkesveg 33 ved Skreia. Det er foreløpig ukjent skadeomfang på MC-føreren, melder politiet i Innlandet. Vegen er stengt etter ulykken.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com