VG > Utenriks

Fredag, 25 Juni, 15:53

VG - 06 mai 21 kl. 02:02

Nye kraftige sammenstøt i Colombia

På åttende dagen har colombianere tatt til gatene. Der blir de møtt med brutalitet fra politiet. 24 har så langt mistet livet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Colombia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, kraftige, sammenstøti , Colombia
NRK - 10 mai 21 kl. 22:51

Nye sammenstøt i Jerusalem

Det meldes om nye sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske sikkerhetsstyrker ved al-Aqsa-moskeen i okkuperte Øst-Jerusalem. Ifølge journalister på stedet brukte de israelske sikkerhetsstyrkene sjokkgranater og gummikuler mot demonstrantene, som kastet gjenstander mot dem. Det var også harde sammenstøt tidligere mandag, og ifølge Palestinsk Røde Halvmåne ble minst 395 palestiner såret og 263 av dem ble sendt til sykehus.

VG - 05 mai 21 kl. 02:26

Heftige sammenstøt i Colombia:– Ekstremt brutal fremferd

Det kastes brannbomber og det skytes mot demonstranter. Minst 24 personer har blitt drept i brutale sammenstøt i Colombia..

NRK - 02 mars 21 kl. 06:49

Colombia får 117.000 Covax-vaksinar

Colombia har mottatt 117.000 koronavaksinar via det internasjonale Covax-samarbeidet, som det første landet i Latin-Amerika. Colombia reknar med å ta imot totalt 20 millionar dosar via Covax..

NRK - 22 juni 21 kl. 04:02

100.000 døde i Colombia

Colombia har nå passert 100.000 dødsfall som knyttes til koronaviruset, viser tall fra helsedepartementet. Rundt 650 dødsfall ble registrert siste døgn.

NRK - I førrgår: 07:59

100.000 dødsfall i Colombia

Colombia er det 10. landet i verden som har bikket 100.000 koronadødsfall, melder The Guardian.

NRK - 09 mai 21 kl. 00:45

53 skadd i sammenstøt i Jerusalem

53 mennesker er skadd i nye sammenstøt i Jerusalem lørdag kveld, melder palestinske Røde Halvmåne. Sammenstøtene fant sted i gamlebyen og i Sheikh Jarrah-nabolaget der flere palestinske familier risikerer å bli kastet ut av hjemmene sine. Fredag kveld stormet israelske styrker al- Aqsa-moskeen i gamlebyen etter fredagsbønnen.

NRK - 18 april 21 kl. 01:53

15 soldater drept i Colombia

14 geriljakrigere og en soldat er drept i sammenstøt mellom hæren og utbrytere fra Farcs tidligere opprørsstyrke i Algeria i Cauca. Forsvarsminister Diego Molano sier sammenstøtet lørdag skjedde etter et bilbombeangrep med 43 sårede i Corinto i mars..

NRK - 30 mars 21 kl. 17:13

13 halshogd i sammenstøt i Kongo

13 mennesker er halshogd med machete under sammenstøt mellom ulike folkegrupper i Kongo, ifølge lokale myndigheter. Minst ni andre er såret i sammenstøt mellom de to etniske gruppene kuba og lubaphone i landsbyen Bakuakenge, opplyser helseministeren i Kasai-provinsen. Rundt 100 hus og to møller ble påtent, og 20.

NRK - 07 mai 21 kl. 20:46

Sammenstøt ved al-Aqsa-moskeen

Israelsk politi og palestinske religiøse havnet i sammenstøt ved al-Aqsa-moskeen i Jerusalem fredag. Minst to ble skadd. Al-Aqsa-moskeen er palestinernes største helligdom, og ett av de helligste stedene i islam.

NRK - 07 mai 21 kl. 21:06

Skadd i sammenstøt ved al-Aqsa

Minst 53 personer ble skadd i sammenstøtene mellom israelsk sikkerhetspoliti og palestinere ved al-Aqsa-moskeen fredag, opplyser palestinske nødetater. Minst 23 personer ble fraktet til sykehus etter sammenstøtene, opplyser nødetatene, melder NTB. Al-Aqsa-moskeen er palestinernes største helligdom, og ett av de helligste stedene i islam..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Antallet savnede i Miami stiger - fire bekreftet døde

SURFSIDE, MIAMI (VG) Redningsmannskapene leter natt til fredag lokal tid etter overlevende i de sammenraste bygningsmassene i Surfside i Florida. 159 mennesker er savnet..

VG - 6 timer siden

Tre bekreftet døde etter tornado i Tsjekkia: – Et rent helvete

En stor tornado og hagl på størrelse med tennisballer forårsaket store ødeleggelser sørøst Tsjekkia. Tornadoen skal være den kraftigste i sentral Europa i moderne tid..

VG - 6 timer siden

BBC avslører forholdene i flyktningleir for barn i Texas: – Om natten ligger vi noen ganger og gråter

Tenåringsbarn som har kommet seg over grensen fra Mexico til USA, lever under usle kår. Seksuelle overgrep, sykdom og mangel på mat er en del av hverdagen for disse barna..

VG - 11 timer siden

Vennen hans er en av de savnede: – Dette har rystet meg

MIAMI (VG) Tidlig fredag morgen er det fortsatt 99 som ikke er gjort rede for. En av dem er vennen til tidligere politimann Eli Ginsburg..

VG - 17 timer siden

Flere døde etter at tornado herjet i Tsjekkia

En halv landsby er jevnet med jorden, ifølge en viseordfører..

VG - Igår: 15:46

Frykter dødstallet stiger etter blokk-kollaps i Miami: 99 meldt savnet

99 personer er meldt savnet etter at store deler av en boligblokk i Florida kollapset. Redningsmannskapene har fremdeles håp om å finne overlevende, sier guvernøren..

VG - 19 timer siden

Jorge (39) etter blokk-kollapsen i Miami: – Som en scene fra en film

Klokken tikker og redningsmannskapet jobber på spreng for å finne overlevende i ruinene. Jorge L. Soto (39) forteller om et lokalsamfunn i sjokk..

VG - Igår: 15:46

Boligblokk kollapset i Miami: – Noe av det verste jeg har sett

51 personer er ikke gjort rede for etter at store deler av en boligblokk i Florida kollapset. Redningsmannskapene har fremdeles håp om å finne overlevende, sier guvernøren..

VG - 21 timer siden

Afghanistan-forsker om Taliban: – Er veldig på offensiven

Forskere er bekymret for utviklingen i Afghanistan: Taliban dominerer flere steder i landet og sikkerheten er under press..

VG - 22 timer siden

Uvær setter en stopper for redningsarbeidet etter blokkollaps i Miami

Deler av en bygning i Surfside nær Miami Beach har kollapset. Én person skal være død og minst ti er skadet. 51 personer er ikke gjort rede for..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt