Dagbladet > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 01:20

Dagbladet - 21 april 21 kl. 20:42

Nye detaljer: - Flere synlige skudd

Vitner med nye detaljer om drapssaken i Tønsberg..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tønsberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, detaljer, Flere, synlige, skudd
VG - 13 feb. 21 kl. 01:55

Nye detaljer om stormingen: «Hvem f**n tror du at du snakker med?»

Republikanernes leder i Representantenes hus ble forbannet da Donald Trump viste manglende vilje til å stanse Kongress-stormerne, viser nye detaljer fra telefonsamtalen mellom de to under angrepet..

NRK - 15 mars 21 kl. 11:51

Ny koronavaksine til Norge i april

Koronavaksinen til Johnson & Johnson ankommer Norge i andre halvdel av april, bekrefter Folkehelseinstituttet overfor Teknisk Ukeblad. Vaksinen kalles også Janssen-vaksinen etter det belgiske datterselskapet til Johnson & Johnson. – Janssen meldte i går at de vil levere vaksiner i andre halvdel av april.

VG - 29 april 21 kl. 08:37

Hagen-familien reagerer på Lørenskog-bok: Gyldendal fjerner detaljer

Gyldendal forlag har fjernet detaljer i en bok om Lørenskog-saken som følge av reaksjoner fra drapssiktede Tom Hagen og hans familie..

NRK - 20 feb. 21 kl. 00:49

Tilløp til brann i rekkehus i Bergen

Ved midnatt var det tilløp til brann i et rekkehus i Fyllingsdalen i Bergen. Det var meldt om synlige flammer ved et inngangsparti, som viste seg å være noe avfall. Vest politidistrikt skriver at det kan være påtent..

NRK - 08 april 21 kl. 11:00

Brann i Levanger sentrum

Politiet melder om brann i en bakgård i Levanger sentrum. Det skal være synlige flammer på stedet. Nødetatene er på vei og er straks framme..

NRK - 08 april 21 kl. 20:13

Servicebåten har klart seg bra

Servicebåten til AQS som falt av lasteskipet Eemslift Hendrika i Nordsjøen, har klart seg overraskende bra. Det skriver selskapet i en pressemelding. De mest synlige skadene er på den ene siden av båten.

E24 - 24 mars 21 kl. 09:05

Store investorer og fond investerer 550 mill. i Norse Atlantic Airways før børsnotering

Det nye langdistanseselskapet der Bjørn Kjos og Bjørn Kise satser på nytt har sluppet flere detaljer før selskapet skal på børs 12. april..

E24 - 24 mars 21 kl. 08:59

Norse Atlantic Airways vil på børs 12. april: Store investorer og fond investerer 550 mill.

Det nye langdistanseselskapet der Bjørn Kjos og Bjørn Kise satser på nytt har sluppet flere detaljer..

NRK - 31 mars 21 kl. 00:18

Helsearbeider ble alvorlig syk

En helsearbeider i Bodø fikk alvorlige bivirkninger etter å ha blitt vaksinert med AstraZenecas koronavaksine i februar, melder Avisa Nordland. – Det var en helsearbeider her i Bodø som ble veldig syk. Det var i slutten av februar, før det begynte å skje ting andre steder i landet, sier kommuneoverlege Tor Claudi til avisen.

Dagbladet - 24 jan. 21 kl. 04:15

Skal ha hatt «duell» i Det hvite hus

Storavis med nye detaljer om Donald Trumps siste tid i Det hvite hus. Trump skal angivelig ha fått sin fungerende justisminister til å kjempe sin sak mot en utfordrer i Det ovale kontor..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 3 timer siden

Nå er 252 alligatorer fjernet

252 alligatorer har nå blitt fjernet fra Disney World etter en tragisk ulykke der en toårig gutt ble tatt av en alligator i Disney World i Orlando i 2016..

Dagbladet - 4 timer siden

Derfor jubler Trump

Republikanerne i Huset har nå valgt Elise Stefanik inn i lederskapet, etter at de vraket Liz Cheney tidligere denne uka. Derfor er hun godt nytt for Donald Trump..

Dagbladet - 5 timer siden

«Verdens beste» covid-land stenger ned

Singapore, som har blitt regnet som et av de beste landene å oppholde seg under pandemien, føyer seg nå inn i rekken av asiatiske land med økende coronasmitte..

Dagbladet - 6 timer siden

- Riv, ruskende galt

Mens noen står i kø for å kjøpe bobler til 17. mai, venter andre på tur for å få mat på bordet..

Dagbladet - 7 timer siden

- Ser mørkt på veien videre

Angrepene fortsetter fra både israelsk og palestinsk side. Å få til en snarlig våpenhvile er viktig for begge parter, men vil ikke løse noen ting, sier Midtøsten-forsker..

Dagbladet - 7 timer siden

Feilene som førte til katastrofe

Coronapandemien omtales som det 21. århundres «Tsjernobyl-øyeblikk» av panelet bak en ny rapport. Steg for steg tar de for seg det som ble den perfekte oppskriften på corona-katastrofen..

Dagbladet - 8 timer siden

Her blir det perfekt bunadsvær

Få dager i året er folk mer opptatt av været enn på 17. mai. Blir det for varmt eller for vått for bunad?

Dagbladet - 8 timer siden

Statsministeren som hører. Ingenting

Ingen vet det egentlige omfanget av katastrofen i India. Men lik i elver og mangel på ved til å kremere de døde forteller en dramatisk historie, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 8 timer siden

Forhøyet blodtrykk mistenkt bivirkning

Til sammen 17 tilfeller av høyt blodtrykk er meldt som mistenkte bivirkninger etter mRNA-vaksinene, ifølge Legemiddelverket..

Dagbladet - 8 timer siden

- Tror sprengkraften var undervurdert

Tønsberg-ordføreren jubler over FHI-utkastet som anbefaler at færre kommuner skal miste vaksinedoser. Samtidig understreker hun at Tønsberg vil få store problemer om regjeringen går for den første anbefalingen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt