NRK > Nyheter

Monday, 04 March, 08:16

NRK - 24 dec 22 kl. 14:08

Nye demonstrasjoner etter angrep i Paris

Kurdiske aktivister, venstrepolitikere og antirasistiske grupper holder julaften en ny demonstrasjon i Paris dagen etter angrepet på et kurdisk kultursenter. Tre personer ble drept i angrepet, som påtalemyndigheten mener var rasistisk motivert. Lørdag sier en kilde nære saken at mannen som er pågrepet, selv sier at han er rasist og derfor gikk til angrep. Den siktede 69-åringen skjøt og drepte tre personer, mens ytterligere tre ble såret. Lørdag samlet flere tusen seg ved Place de la République øst i den franske hovedstaden.
Les mer på NRK


Les mer om:
Paris, Place, République, Gérald Darmanin, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, demonstrasjoner, etter, angrepi , Paris
Klartale - 30 nov 22 kl. 10:57

Pakistansk Taliban fortsetter angrepene

Pakistansk Taliban består av flere islamske militsgrupper fra nordvest-Pakistan. Nettverket er kjent som Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP). TTP står bak flere blodige terrorangrep i Pakistan.

Klartale - 01 nov 23 kl. 10:58

Politiet frykter uro i Oslo. Nå henter de inn hjelp fra hele landet

Politiet er ekstra på vakt i Oslo. En årsak er krigen mellom Israel og Hamas. Politiet passer ekstra på ved ambassader.

NRK - 02 feb 24 kl. 15:38

NRK regner med at det vil bli demonstrasjoner før MGP-finalen lørdag

NRKs underholdningsredaktør regner med Gaza-demonstrasjoner før helgens Melodi Grand Prix-finale. Samtidig mener han sikkerheten er ivaretatt. – Jeg kan ikke gå i detalj på hva slags sikkerhetstiltak vi har, men sikkerheten er uansett viktig på et arrangement hvor det er over 8000 personer i publikum.

Klartale - 19 jul 23 kl. 10:39

Nye angrep mot Kyiv og Odesa

Russlands angrep mot Ukraina vil ingen ende ta. Natt til onsdag var det nye angrep mot ukrainske byer. Både hovedstaden Kyiv og Odesa ble truffet av raketter.

NRK - 18 jan 24 kl. 19:21

USA har gått til nye angrep mot houthiene i Jemen

Angrepene mot houthiene har ikke gjort slutt på skipsangrepene i Rødehavet, erkjenner president Joe Biden. Han varsler likevel at USAs angrep vil fortsette. Det hvite hus opplyste torsdag at amerikanske styrker torsdag morgen gikk til nye angrep mot den jemenittiske gruppen.

Klartale - 16 nov 22 kl. 13:11

Tror raketten som traff Polen var en ulykke

To personer døde etter at en rakett traff en landsby i Polen. Det skjedde tirsdag. Samme kveld hintet Andrzej Duda om at raketten kunne være fra Russland.

NRK - 18 jan 24 kl. 03:49

USA har gjennomført nye angrep mot Houthi-mål i Jemen

USA gjennomførte onsdag en ny runde med angrep mot Houthi-mål i Jemen. Det er det fjerde angrepet mot houthi-mål på en knapp uke. CBS News får opplyst at angrepene var rettet mot anlegg der det pågikk forberedelser for nye angrep.

NRK - 12 jan 24 kl. 15:32

Store demonstrasjoner i Jemen etter nattens angrep

Titusenvis av mennesker har samlet seg i flere byer i Jemen fredag for å høre landets ledere fordømme nattens amerikansk-britiske angrep mot Houthi-bevegelsen. – Deres angrep mot Jemen er terrorisme. USA er djevelen, sa Mohammed Ali al-Houthi, medlem av houthienes øverste politiske råd, fredag ettermiddag.

Klartale - 29 nov 22 kl. 06:30

Demonstrasjonene sprer seg i Kina

Det er veldig sjeldent store demonstrasjoner i Kina. Myndighetene slår hardt ned på det. Nå har det vært demonstrasjoner flere steder i Kina.

NRK - 14 apr 23 kl. 20:59

Nye protester og demonstrasjoner i Frankrike

Protester og demonstrasjoner har brutt ut flere steder i Frankrike etter at landets grunnlovsdomstol tidligere på dagen godkjente pensjonsreformen. I sosiale medier fredag kveld kan man se bilder av opprørspoliti utstyrt med køller og som tar i bruk tåregass mot demonstranter nær grunnlovsdomstolens bygning i Paris. Området rundt bygningen ble imidlertid stengt av politiet torsdag kveld.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Stordalen må møte i retten

I dag startar rettssaka mellom Petter Stordalen og skattemyndigheitene. Staten krev fleire hundre millionar i ubetalt skatt frå hotelleigaren. Stordalen skal ha utnytta ein skattefordel han ikkje hadde rett på, via holdingselskapet Strawberry, ifølge staten.

NRK - 10 minutter siden

143 grønlandske kvinner saksøker Danmark

Kvinnene krev ei erstatning på til saman 43 millionar kroner i spiralsaka. Dei har gått til sak mot den danske staten for brot på menneskerettane, for ufrivillig innsetting av prevensjonsmiddelet spiral på 1960 og 1970-talet. Fleire av dei 4500 kvinnene som fekk spiral har stått fram og fortalt om smertefulle opplevingar..

NRK - 15 minutter siden

Stordalen må møte retten

I dag startar rettssaka mellom Petter Stordalen og skattemyndigheitene. Staten krev fleire hundre millionar i ubetalt skatt frå hotelleigaren. Stordalen skal ha utnytta ein skattefordel han ikkje hadde rett på, via holdingselskapet Strawberry, ifølge staten.

NRK - 30 minutter siden

Advokatar protesterer mot rettshjelpssatsane

Advokatar med tryggingsklarering går måndag ut i streik i protest mot det Advokatforeningen er løftebrot frå regjeringa. Dette vil ramme arbeidet til PST og E-tenesta, som er avhengige av at slike advokatar møter i retten når dei ber om løyve til overvaking. I 2022 streika advokatane i Høgsterett mot rettshjelpssatsane.

NRK - 1 time siden

Eksplosjon på jernbanebru i Russland

Ein eksplosjon har ramma ei jernbanebru i Samara-regionen i Russland, ifølge det russiske nyheitsbyrået Ria. Det er ikkje klart om det er skadde eller omkomne etter eksplosjonen..

NRK - 45 minutter siden

Kvinne sikta i drapssak frå 1995

Ei kvinne er sikta for å ha medverka til grov kroppsskade etter drapet på Ronald Ramm i Larvik i 1995, melder TV 2. Politiet skal no undersøke saka på nytt. Ramm blei funnen drepen i heimen sin.

NRK - 1 time siden

Sør-Korea: vil innføre straffetiltak mot streikande legar

Regjeringa i Sør-Korea truar med å suspendere legelisensane til rundt 7000 legar i streik, skriv Reuters. Fleire tusen turnuslegar i Sør-Korea har streika i protest mot regjeringa sine planar om å auke talet på studieplassar på legestudiet. Dei streikande ønsker betre vilkår og høgare løn..

NRK - 2 timer siden

Steinras stenger vei i Kvam

Fylkesveg 79 mellom Steinstø og Ytre Ålvik i Kvam er stengt på grunn av steinras. – Det har komt ned en stein på ett par hundre kilo som har knust litt, så det ligger en del stein i vegbanen, opplyser Ken Ove Holm hos Vegtrafikksentralen til NRK. Området er rasutsett.

NRK - 2 timer siden

Vidda stengt for personbilar

Det er er kolonnekøyring over riksveg 7 Hardangervidda, men berre store køyretøy får sleppe over. Statens vegvesen opplyser måndag morgon at vidda er stengd for køyretøy under 7,5 tonn. Det blir ny vurdering innan klokka 12..

NRK - 2 timer siden

13 grunneiere fikk 10 millioner i erstatning

Nye Veier har betalt 10 millioner kroner i erstatning til 13 grunneiere for det nye Rykkhustjønn naturreservat i Sør-Fron. Det skriver GD. Naturreservatet ble etablert da verneområdet Lågendeltaet gikk med i dragsuget for å bygge ny E6.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com