Klartale > Nyheter

Thursday, 18 July, 07:30

Klartale - 25 okt 23 kl. 13:15

Nye asylmottak kommer over hele landet

– Det kommer så mange mottak at jeg tror det er vanskelig for folk å ta inn over seg hva det betyr. Det sier Emilie Enger Mehl til nyhetsbyrået NTB. Hun er justisminister.Bare i oktober kom det 3.000 nye plasser på asylmottak.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Emilie Enger Mehl, NTB, Mehl, Ukraina, UDI, Norge, Forfang

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, asylmottakkommer , over, hele, landet
NRK - 27 jun 24 kl. 08:55

Utlendingsdirektoratet oppretter flere nye asylmottak

Utlendingsdirektoratet (UDI) skal opprette mellom 13 og 16 nye ordinære asylmottak som skal erstatte akuttinnkvarteringer. Ifølge direktoratet vil disse være mindre kostbare og ha kontrakter med lengre varighet enn akuttinnkvarteringene, som er ment for kort botid i perioder med et raskt og uventet stort behov for nye mottaksplasser. UDI venter et behov på omtrent 2000 flere mottaksplasser for å kunne tilby et sted å bo for alle asylsøkerne som kommer høsten 2024 og fremover.

NRK - 18 dec 23 kl. 09:44

Trolig påsatt brann i asylmottak i Irland

Irlands statsminister Leo Varadkar er dypt bekymret etter at det i helgen ble satt fyr på et tidligere hotell som skulle tas i bruk som asylmottak. Hendelsen fant sted i den lille landsbyen Rosscahill 230 kilometer vest for Dublin sent lørdag kveld, og deler av bygningen fikk store skader. Tidligere lørdag samlet demonstranter seg for å blokkere inngangen til det tidligere hotellet som etter planen skulle bli mottak for 70 asylsøkere.

NRK - 04 jul 23 kl. 22:30

Krimteknikere ferdige på asylmottak etter drap

Krimteknikere har tirsdag kveld vært på Magic Hotel i Solheimsviken etter drapet på et av hotellets rom. Hotellet er for tiden et asylmottak driftet av Hero. Krimtknikerne forlot stedet i 22.

NRK - 01 aug 23 kl. 15:23

Vil ikke ha asylmottak p hotell

Kommunedirektren i Holmestrand gr inn for avsl at hotellet i byen brukes til midlertidig asylmottak for personer fra Ukraina. Formannskapet har tidligere sagt nei til asylmottak, fordi bygningen er regulert til hotelldrift. Selskapet Apartments ber n om unntak fra plan- og bygningsloven for innkvartere flyktninger p hotellet i inntil to r.

NRK - 21 aug 23 kl. 18:59

Statsforvalteren sier nei til asylmottak

Statsforvalteren i Vestfold og Telemark sier nei til asylmottak ved Holmestrand Fjordhotell. Apartments AS har knyttet seg til en kontrakt med UDI om å huse 150 asylsøkere på hotellet. Kommunen har sagt nei tre ganger, fordi de mener hotellet ikke er egna for asylmottak..

NRK - 29 jan 24 kl. 13:34

Regjeringen foreslår ytterligere innstramminger for å få kontroll på innvandringen fra Ukraina

Regjeringen innførte en rekke tiltak for å redusere ankomsten og opprettholde kontroll tidligere i vinter, men ankomstene til Norge er fortsatt høye. Derfor foreslår regjeringen nå ytterligere innstramminger, skriver Regjeringen i en pressemelding. – Regjeringen mener vi må stramme inn på tilbudet og ytelsesnivået for sikre kontroll på flyktningstrømmen.

NRK - 29 jan 24 kl. 13:34

Regjeringen med ytterligere innstramminger for å få kontroll på innvandringen fra Ukraina

Regjeringen innførte en rekke tiltak for å redusere ankomsten og opprettholde kontroll tidligere i vinter, men ankomstene til Norge er fortsatt høye. Derfor foreslår regjeringen nå ytterligere innstramminger. – Regjeringen mener vi må stramme inn på tilbudet og ytelsesnivået for sikre kontroll på flyktningstrømmen.

Klartale - 12 dec 23 kl. 14:00

– Jeg ble imponert over den norske julemiddagen

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - 29 jan 24 kl. 16:30

Nye regler for ukrainske flyktninger

Flere ukrainere kommer til Norge i 2024. Det kan bli mellom 25.000 og 45.

NRK - 05 jul 23 kl. 10:52

Drapssiktede i Bergen framstilles for varetektsfengsling torsdag

Mannen som er siktet for drapet på en kvinne på et asylmottak i Bergen tirsdag blir fremstilt for varetektsfengsling torsdag. Det skriver politiet i en pressemelding. Den aserbadsjanske mannen har et barn med den nå avdøde kvinnen.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Har du en farlig gjenstand hjemme?

Onsdag varslet Ikea om en farlig strømbank. Strømbanken har navnet Varmfront. Den viser seg å ha en feil som gir brannfare.

Klartale - 16 timer siden

Helgeværet: Nyt sola mens du kan

– Det ser ganske lovende ut. I hvert fall i forhold til slik det har vært de siste dagene, sier Ingrid Villa.Villa snakker om været til helgen i Sør-Norge.

Klartale - 17 timer siden

Landslaget anklages for rasisme

Det argentinske landslaget blir anklaget for rasisme. Det skjer etter at Argentina vant Copa America. Det er et mesterskap i fotball i Sør-Amerika.

Klartale - 18 timer siden

Svømte i Seinen

Snart begynner Olympiske leker (OL) i Paris. Det har vært stort press for å få alt klart. Blant annet har politikerne sagt at de skal rense Seinen.

Klartale - 18 timer siden

Må fylle på med svenske jordbær

I mai fortalte Bama at de forventet en fantastisk sesong for jordbær. Nå kan du derimot finne svenske jordbær i butikken din. Og det kan være tomt for norske bær.

Klartale - 20 timer siden

Én av fem føler seg ensom i sommer

Føler du at alle andre finner på mye gøy om sommeren? Mens selv sitter du hjemme og kjeder deg? Slik er det for flere.

Klartale - 21 timer siden

Seks døde funnet på hotellrom i Bangkok

Tirsdag ble seks personer funnet døde på et hotellrom i Bangkok. De døde var fra Vietnam. To av dem var også amerikanske borgere.

Klartale - 21 timer siden

Vi trenger å føle oss nyttige

Å ha en jobb er viktig. Kanskje enda viktigere enn vi forstår, vi som alltid har hatt jobb. Er du utenfor arbeidslivet kan du kjenne på at du mangler noe viktig i livet.

Klartale - 21 timer siden

PST er bekymret for mulige attentat i Norge

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er bekymret for mulige angrep. Det er snakk om angrep på folk i viktige stillinger. Slik som politikere.

Klartale - 22 timer siden

Trump søker støtte hos Kennedy

Robert F. Kennedy Jr er uavhengig kandidat til presidentvalget i USA i november. Mandag ble Trump offisielt republikanernes kandidat.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com