VG > Utenriks

Wednesday, 27 September, 18:33

VG - 30 maj 23 kl. 03:06

Nye angrep på Kyiv

En boligblokk står i brann etter nye russiske angrep på Ukrainas hovedstad Kyiv..
Les mer på VG


Les mer om:
Ukrainas, Kyiv

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, angrep, Kyiv
NRK - 20 maj 23 kl. 05:50

Brann i boligblokk i Kyiv etter rakettangrep

Russland har gjennom natten gjennomført nye luftangrep mot Ukrainas hovedstad Kyiv. Det brøt ut brann på taket av en boligblokk. Det var taket på en ni etasjer høy boligblokk i bydelen Dniprovskyj som tok fyr, opplyser Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko.

Klartale - 19 jul 23 kl. 10:39

Nye angrep mot Kyiv og Odesa

Russlands angrep mot Ukraina vil ingen ende ta. Natt til onsdag var det nye angrep mot ukrainske byer. Både hovedstaden Kyiv og Odesa ble truffet av raketter.

NRK - 28 mar 23 kl. 09:02

Ukraina sier droner er skutt ned over Kyiv

Ukrainske myndigheter hevder å ha skutt ned russiske droner i nærheten av Kyiv. Fallende vrakrester skal ha ført til brann i en bygning. Serhij Popko, som leder militæradministrasjonen i Kyiv, sier at Russland sendte tolv droner mot byen mandag, men at det ukrainske luftforsvaret identifiserte og ødela «alle fiendtlige mål» i luftrommet.

NRK - 03 maj 23 kl. 06:36

Ukraina: Mislykkede russiske angrep mot Kyiv

For tredje gang i løpet av seks dager har Russland forsøkt å angripe hovedstaden Kyiv natt til onsdag, hevder myndighetene i Kyiv. Ifølge dem forsøkte Russland å angripe Kyiv med droner. – Alle fiendens forsøk ble skutt ned i luftrommet rundt hovedstaden, skriver militæradministrasjonen.

NRK - 16 maj 23 kl. 05:02

Angrep mot Kyiv med droner og missiler

Nattas russiske angrep på den ukrainske hovedstaden Kyiv besto av droner, cruise missiler og trolig også ballistiske raketter, opplyser ukrainske myndigheter. Angrepet blir ifølge Reuters beskrevet som intenst og uvanlig omfattende. – Det var uvanlig i sitt omfang, med et meget høyt antall missiler på en kort periode, sier Serhiy Popko som er leder i militæradministrasjonen i Kyiv på meldingstjenesten Telegram.

NRK - 28 mar 23 kl. 00:19

Ukraina: Brann i butikk etter eksplosjon i Kyiv

En butikk står i brann etter en melding om eksplosjon i Ukrainas hovedstad Kyiv, melder ordfører Vitalij Klitsjko. – Brann- og redningsarbeidere er på stedet der det brenner etter en eksplosjon i Sviatosjyn-distriktet i hovedstaden, melder Klitsjko på Telegram. – Ifølge foreløpig informasjon er det ingen skadde, skriver han videre.

NRK - 12 jul 23 kl. 01:55

Ukrainske myndigheter melder om russisk droneangrep mot Kyiv

Russland gjennomfører for andre natt på rad droneangrep mot Kyiv og Kyiv-regionen, ifølge ukrainske myndigheter. Ukrainsk luftvern er aktivert og slår tilbake droneangrepet, ifølge en uttalelse fra leder Serhij Popko i Kyivs militære administrasjon natt til onsdag. I uttalelsen i meldingstjenesten Telegram oppfordrer han folk til å holde seg i tilfluktsrom til angrepet er avsluttet.

NRK - 10 sep 23 kl. 02:34

Minst fem eksplosjoner i Kyiv

Øyenvitner sier de har hørt minst fem eksplosjoner i Ukrainas hovedstad Kyiv i natt etter at myndighetene meldte om et russisk droneangrep mot byen. Luftvernsystemene er aktivert for å slå ned droneangrepet, står det i en uttalelse fra Kyiv-regionens militæradministrasjon i meldingstjenesten Telegram natt til søndag. Øyenvitner Reuters har snakket med sier de har hørt minst fem eksplosjoner.

Klartale - 28 apr 23 kl. 08:20

Minst seks drept i russiske angrep i Ukraina

Minst seks personer er drept i russiske angrep i Ukraina fredag morgen. En ung kvinne og et tre år gammelt barn ble drept i Dnipro. Det ligger sør i landet.

NRK - 01 jun 23 kl. 13:16

Etterforsker stengte tilfluktsrom i Kyiv

Politiet i Kyiv skal etterforske hvorfor tilfluktsrom skal ha vært låst når byen har vært under angrep. Under et stort angrep natt til torsdag skal blant annet ei ni år gammel jente blitt drept mens de var på vei for å søke beskyttelse. Basert på opplysninger om at et tilfluktsrom var låst, er det innledet politietterforskning, skriver ordfører Vitalij Klitsjko på Telegram.

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Mehl før møte med svensk kollega: - Bekymret for utviklingen

STOCKHOLM (VG) Voldsbølgen i Sverige bekymrer justisminister Emilie Enger Mehl. Nå deler hun erfaringer med sin svenske kollega, for å unngå lignende tilstander i Norge..

VG - 16 timer siden

Statlige medier: 100 døde etter bryllupsbrann i Irak

I tillegg skal mer enn 150 ha blitt skadet da det brøt ut brann i et bryllup i Al-Hamdaniya-distriktet i Irak..

VG - 17 timer siden

Svensk politiker hevder katten publiserte drapshyllest på Instagram

Det var en gang en politiker som skyldte på katten etter at hun delte et Instagram-innlegg hvor hun hyllet et drap: – Jeg kan forstå at folk ikke tror på meg, sier hun..

VG - 22 timer siden

Armenia: Minst 125 ble drept i eksplosjonen i Nagorno-Karabakh

Minst 125 mennesker mistet livet da et drivstofflager eksploderte i den omstridte Nagorno-Karabakh-regionen, ifølge Armenias helseminister Anahit Avanesian..

VG - Igår: 16:36

Satellittdata: E6 bevegde seg flere centimeter før skredet

Tall fra svenske romfartsmyndigheter viser at E6 har beveget seg rundt 15 centimeter over en periode på syv år..

VG - Igår: 12:36

RIA: Russlands antatt drepte sjef for Svartehavsflåten deltok på møte

Sjefen for Svartehavsflåten ble meldt drept mandag: - Deltok på møte tirsdag, ifølge russiske RIA.

VG - Igår: 01:55

USA fordømmer mulig angrep mot ambassade i Washington

USA fordømmer et angivelig angrep mot den cubanske ambassaden i Washington..

VG - Igår: 21:41

Eksplosjon i Stockholm: Én skadet

En person er skadet etter en eksplosjon i en flermannsbolig i Stockholm..

VG - I førrgår: 17:36

SS-veteran hyllet på Zelenskyj-besøk: Canada beklager

Det kanadiske parlamentet beklager etter at en «ukrainsk helt», som var i nazistenes SS under den andre verdenskrig, ble hedret i nærvær av Ukraina-president Volodymyr Zelenskyj sist uke..

VG - 24 sep 23 kl. 12:51

Statsministeren: Det pågår kamper mellom væpnede menn og politi nord i Kosovo

En politimann ble skutt og drept i et angrep tidligere søndag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com