NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 07:08

NRK - 31 aug 21 kl. 23:02

Nye Veier vil se på E18-utbygging

Nye Veier vil se på mulighetene for å gjøre prosjektet E18 Tvedestrand-Bamble mer bærekraftig, opplyser veiselskapet i en pressemelding tirsdag kveld. Det skjer etter kritikk fra Naturvernforbundet, som beskylder Nye Veier for å benytte en miljøfiendtlig byggemåte som ødelegger naturen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Veier, E18 Tvedestrand-Bamble, Naturvernforbundet, Nye Veier, E18

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, Veier, vilse på , E18-utbygging
NRK - 09 feb 22 kl. 11:24

Kilder til NRK: Grønt lys for utbygging av havvind – ingen hybridkabel nå

Regjeringen legger senere i dag fram sin satsing på utbygging av havvind. Da blir det gitt grønt lys for utbygging i de to områdene det har vært snakk om, nemlig Sørlige Norsjø II og Utsira Nord, ifølge NRKs kilder. Regjeringen sier nei til en hybridkabel nå, men går i første omgang for en såkalt radial løsning, med en kabel til fastlandet fra Sørlige Nordsjø II, ifølge kildene.

NRK - 27 aug 21 kl. 07:51

Vil redde E18 mot Sverige

Samferdselsministeren gjør et nytt forsøk på å få Ås og Nordre Follo kommuner til å godta bygging av ny E18 fra Vinterbro og østover mot Sverige. Kommunene har avvist planene fordi de frykter at bompenger på E18 vil få bilistene til å kjøre på småveier hvor de slipper å betale. Nå foreslår samferdselsminister Knut Arild Hareide å forlenge bompengeperioden for å gjøre hver passering billigere..

NRK - 11 jul 21 kl. 18:08

Trafikkuhell stengte E18

E18 Dørdal-Rugtvedt gjennom Bamble ble stengt i nordgående retning på grunn av et trafikkuhell i ettermiddag. Omkjøring var via gamle E18. Grunnen var et trafikkuhell på E18 ved Stokkevannet der en bil var påkjørt bakfra.

Aftenposten - 28 apr 22 kl. 16:47

Arbeiderpartiet trosser juridiske råd – nekter å bremse utbygging av nye oljefelt

Norsk institusjon for menneskerettigheter, MDG og SV mener man må sette utbygging av nye oljefelt på pause av hensyn til….

NRK - 31 maj 22 kl. 08:53

Det vil ta timer før køkaoset er over i Oslo

– Det er massive køer, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo-politiet. En lastebil brant på E18 før Bygdøy tirsdag morgen. Det vil være treg trafikk i lang tid framover i hele veinettet, ifølge politiet på Twitter.

Aftenposten - 11 jun 21 kl. 13:03

Regjeringen: Det grønne skiftet vil trolig kreve omstridt utbygging

Det grønne skiftet vil trolig kreve omstridt utbygging av kraft og nett, ifølge regjeringen..

NRK - 11 apr 22 kl. 11:03

Får ikkje løyve til å bygge kraftverk i verna vassdrag

NVE avslår NEAS AS sin søknad om å få bygge kraftverk i verna vassdrag i Sunndal kommune i Møre og Romsdal, skriv NVE i ei pressemelding. Etter NVE sitt syn vil utbygging av eit kraftverk i Smisetfossen vere i strid med verneverdiane i det verna Ålvundvassdraget. NVE meiner at utbygging av dei aktuelle planane vil gi Smisetfossen eit tydeleg preg av kraftutbygging..

NRK - 05 jun 21 kl. 21:46

Bilbrann i Sande: E18 stengt

Det brenner kraftig i en bil utenfor Hanekleivtunnelen på E18 i Sande, forteller Sør-Øst politidistrikt til NRK. Fører er i god behold. Brannen har ført til en del trafikale problemer i området.

NRK - 08 jul 21 kl. 14:47

Lange køer etter motorstans på E18

På E18 i Lier har et kjøretøy fått motorstans i sørgående retning mellom Lierbakkene og avkjøringen ved Kjellstad. Ifølge politiet står kjøretøyet skummelt til. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 11 jul 21 kl. 13:00

Trafikktrøbbel etter ulykke på E18

En motorsyklist i 30-årene kjøres til sykehus for sjekk, etter å ha kollidert med en bil ved Moheimkrysset på E18 i Porsgrunn. Det er store materielle skader på motorsykkelen. E18 er stengt i sørgående retning mot Kristiansand og ulykken har ført til kø i området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Får sette en femte vaksinedose

Sykehuset Ahus får lov til å sette en femte dose av koronavaksinen, skriver Romerikes Blad. Tilbudet gjelder kun levertransplanterte pasienter. Folkehelseinstituttet har ikke anbefalt en dose nummer fem, men legene der har nå fått lov.

NRK - 15 minutter siden

Overskrider utslippskvoten

Norge ligger an til å overskride utslippskvoten for 2021. Ifølge foreløpige beregninger fra Statistisk sentralbyrå (SSB) lå utslippene av klimagasser i såkalt ikke-kvotepliktig sektor i Norge på om lag 25.370.

NRK - 30 minutter siden

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 30 minutter siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..

NRK - 1 time siden

Ecuador kutter prisen på drivstoff

Ecuadors president Guillermo Lasso kunngjorde søndag at prisen på drivstoff skal reduseres, men ikke så mye som urfolkene bak omfattende protester krever. Lasso sier i en radio- og TV-overført tale at den galopperende prisen på drivstoff skal reduseres med 10 cent per gallon, det vi si cirka 25 øre per liter. (NTB).

NRK - 1 time siden

Zelenskyj ber belarusere ikke involvere seg i krigen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber belaruserne ikke la seg bli dratt inn i russernes krig mot Ukraina. I en tale søndag henvendte han seg til folket i nabolandet Belarus og sa de ikke trenger å bli slaver og kanonføde, selv om Russland har lagt opp til det. – Dere trenger ikke å dø, sa han og la til at belaruserne ikke må la andre ta beslutninger for Belarus..

NRK - 1 time siden

Seks politifolk drept i Mexico

Seks politifolk ble drept av antatte narkokarteller da patruljen deres falt i et bakhold i Nord-Mexico søndag morgen. Gjengen som overfalt patruljen, var utstyrt med ti hjemmelagde pansrede kjøretøy og tunge våpen. Politiet sier at patruljen ble overfalt på en vei som går til en grenseovergang ved Nuevo Laredo i delstaten Nuevo León.

NRK - 2 timer siden

Minst 123 avlyste flygninger mandag

Allerede før flytrafikken startet mandag, var det meldt inn 123 kanselleringer, skriver VG. Natt til søndag ble konflikten mellom NHO og Luftfart og Norsk Flyteknikerorganisasjon trappet opp med lockout, og 450 flyteknikere får ikke gå på jobb. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Putin på første utenlandstur siden invasjonen

Russlands president Vladimir Putin reiser denne uka på sitt før statsbesøk utenlands siden invasjonen av Ukraina i februar. Det er den statlige TV-kanalen Rossija 1 som søndag meldte at Putin reiser til Aserbajdsjan og Tadsjikistan. Putin planlegger også en reise til Belarus i månedsskiftet juni/juli.

NRK - 2 timer siden

Skeptisk til terrorkategorisering

Ekstremismeforsker Lars Gule reagerer på at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) gikk tidlig ut og sa de vurderte masseskytingen som en terrorhandling. Uttalelsen Gule reagerer på, kom fra konstituert PST-sjef Roger Berg lørdag, som la til: – Dette er bakteppet for vår del, og så etterforsker politiet om det kan være sykdom, helse eller andre forhold som setter saken i et dårlig lys. Gule mener dette kan påvirke hvordan politiet etterforsker saken, skriver Dagbladet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com