E24 > Økonomi

Torsdag, 29 Juli, 17:14

E24 - 13 april 21 kl. 13:25

Nybø utvider innreisemulighetene for utenlandsk arbeidskraft

Både bedriftsledere, forskere, idrettsutøvere og skuespillere skal nå få innreise til Norge etter at næringsminister Iselin Nybø (V) vil gi flere unntak..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, Iselin Nybø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nybø, utvider, innreisemulighetene, for, utenlandsk, arbeidskraft
NRK - 19 mai 21 kl. 11:12

Kompensasjonsordning forsinket

Den nye kompensasjonsordningen for tapte varelagre er forsinket, opplyser næringsminister Iselin Nybø (V). – Det er komplisert, og det tar tid. Jeg skulle gjerne hatt denne ordningen oppe og gå, men det kommer til å ta litt lengre tid enn vi først håpte, og nå ser det ut til å kunne bli en tre ukers forsinkelse, sa Nybø i spontanspørretimen i Stortinget onsdag.

NRK - 08 juli 21 kl. 16:21

Nybø undertegnet frihandelsavtalen

Næringsminister Iselin Nybø (V) undertegnet den historiske frihandelsavtalen med Storbritannia på vegne av Norge torsdag – et snaut år etter at forhandlingene med britene startet. Frihandelsavtalen trer i kraft så fort landenes interne prosesser er sluttført. – Storbritannia er vår viktigste handelspartner etter EU.

NRK - 21 jan. 21 kl. 08:37

Positive til å Norwgian-bidrag

Næringsminister Iselin Nybø sier staten ikke vil bli eier i Norwegian, men er villige til å stille opp med mer penger, hvis private investorer også gjør det. – Planen til Norwewgian fremstår mer robust enn den vi sa nei til i oktober, sier Nybø..

NRK - 21 jan. 21 kl. 08:37

Staten positiv til Norwegian-støtte

Næringsminister Iselin Nybø sier staten ikke vil bli eier i Norwegian, men er villige til å stille opp med mer penger, hvis private investorer også gjør det. – Planen til Norwewgian fremstår mer robust enn den vi sa nei til i oktober, sier Nybø..

NRK - 28 jan. 21 kl. 07:12

Møte om innreiseregler

Næringsminister Iselin Nybø (V) kaller inn til møte med en rekke bransjeorganisasjoner torsdag morgen om de svært strenge reiserestriksjonene som ble innført onsdag. Nybø sier hun har innkalt til møtet for å få tilbakemeldinger og svare på spørsmål..

E24 - 22 feb. 21 kl. 19:40

Norwegian oppgraderer kreditorreisen for Iselin Nybø

Norwegian bedrer sitt tilbud til staten. Næringsminister Iselin Nybø kan nå kanskje redde alle de 3 milliarder kronene som ble gitt i statlige garantier i 2020..

Aftenposten - 22 feb. 21 kl. 19:40

Norwegian oppgraderer kreditorreisen for Iselin Nybø

Norwegian bedrer sitt tilbud til staten. Næringsminister Iselin Nybø kan nå kanskje redde alle de 3 milliarder kronene….

NRK - 19 april 21 kl. 11:25

Ikke vurdert kjøp av Bergen Engines

Regjeringen har ikke vurdert å gå inn som kjøper av Bergen Engines, slik enkelte har tatt til orde for. Næringsminister Iselin Nybø syns ikke det er en god idé. – Selv mener jeg på generelt grunnlag at et statlig oppkjøp for å unngå salg til utenlandske interesser vil være krevende, sier Nybø under høringen..

E24 - 22 april 21 kl. 06:43

Statlig kapital og eierskap er en viktig del av verktøykassen

Arbeiderpartiet vil føre en aktiv, profesjonell og langsiktig eierskapspolitikk, der staten i samarbeid med private skaper lønnsomme arbeidsplasser og nye næringsmuligheter. Denne linjen er næringsminister Iselin Nybø knallhard motstander av. Men når Venstre foreslår å tilføre markedet mer statlig kapital, hva er det Nybø vil selge?.

E24 - 28 mai 21 kl. 17:56

Nybø vil ikke redegjøre for DNB-dialog: – Skuffende

Næringsminister Iselin Nybø (V) har avvist en anmodning om å orientere Stortinget om hvordan departementet har fulgt opp bankens mangelfulle hvitvaskingsarbeid..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Dette er hennes beste investeringsråd

Investeringsdirektør Alexandra Morris i Skagenfondene ser en del signaler ved et eventuelt regjeringsskifte som ikke lover godt. Og avslører noe få vet om henne..

E24 - 2 timer siden

Trevor Milton tiltalt for bedrageri

Statsadvokaten i New York har tatt ut tiltale mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 2 timer siden

Wall Street åpner opp: Nikola faller syv prosent

Resultatsesongen preger fortsatt utviklingen for de amerikanske indeksene. Facebook faller i førhandelen etter å ha nedjustert inntektsforventningene. Hydrogenselskapet Nikola faller kraftig etter at grunnleggeren Trevor Milton ble tiltalt for bedrageri..

E24 - 2 timer siden

Trevor Milton siktet for feilinformasjon

Statsadvokaten i New York skal ha tatt ut siktelse mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 2 timer siden

Mot blandet åpning på Wall Street: Nikola faller kraftig

Resultatsesongen preger fortsatt utviklingen for de amerikanske indeksene. Facebook faller i førhandelen etter å ha nedjustert inntektsforventningene..

E24 - 2 timer siden

USAs økonomi vokste med 6,5 prosent på årsbasis

USAs økonomi vokste med 6,5 prosent i andre kvartal sammenlignet med året før, viser ferske tall. Det er betydelig svakere vekst enn ventet..

E24 - 2 timer siden

Bloomberg: Trevor Milton siktet for feilinformasjon

Riksadvokaten i New York skal ha tatt ut siktelse mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 2 timer siden

Bloomberg: Trevor Milton siktet for falsk forklaring

Riksadvokaten i New York skal ha tatt ut tiltale mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 2 timer siden

Hydro-aksjen på sitt høyeste på over tre år

Norsk Hydro-aksjen handles torsdag på sitt høyeste siden februar 2018. Selskapet er nå det femte største på Oslo Børs, og bare seks av aksjene på Hovedindeksen har steget mer enn Hydro i år..

E24 - 3 timer siden

Polight-aksjen stuper etter kansellert prosjekt: – Det er ikke i krisestemning

Teknologiselskapets linseleveranser til et smarttelefon-prosjekt blir likevel ikke noe av. Polight-sjefen kaller nyheten «kjedelig», men mener likevel at selskapet har flere muligheter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt