NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 10:15

NRK - 28 sep 22 kl. 21:39

Ny varaordfører i Holmestrand

Et enstemmig kommunestyre gikk i kveld inn for å utnevne Arbeiderpartiets Camilla Maria Brekke til ny varaordfører i Holmestrand. 22-åringen sier til NRK at hun gleder seg til å bruke mer tid på å møte innbyggere i kommunen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arbeiderpartiets Camilla Maria Brekke, Holmestrand, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny varaordføreri , Holmestrand
NRK - 28 sep 22 kl. 06:20

22-åring blir varaordfører

22-år gamle Camilla Maria Brekke fra Arbeiderpartiet ligger an til å bli valgt til varaordfører i Holmestrand i dag. Varaordfører Tove Ødeskaug er sykemeldt og på forrige kommunestyremøte klarte ikke politikerne å velge en ny politiker til vervet. Ordfører Elin Gran Weggesrud sier gruppelederne i kommunestyret nå er enige om at Brekke blir varaordfører.

NRK - 30 jul 23 kl. 15:48

Full båtfører blåste til over 2 i promille

Politiets båtpatrulje kom søndag over en båtfører i Holmestrand som viste seg å være svært beruset. – Båtpatruljen har kommet over en svært beruset båtfører som har kjørt fra Asker og til Holmestrand. Båtføreren blåste til over 2 i promille.

NRK - 23 jun 23 kl. 15:56

Mann fra Jæren dømt for drapstrusler mot ordfører

En mann fra Jæren er dømt til sju måneders fengsel for drapstrusler mot en ordfører og flere andre. Han er også dømt for ulovlig oppbevaring av våpen. Mannen, som er i 20-årene, ble totalt dømt for ulovlig oppbevaring av åtte skytevåpen og for å ha drapstruet en ordfører, varaordfører og tre polititjenestemenn, skriver Stavanger Aftenblad.

NRK - 19 okt 22 kl. 10:35

Vil ha Haug, ikke Hermstad som MDG-leder

Fire av Miljøpartiet De Grønnes seks varaordførere ønsker at Kristoffer Robin Haug skal bli ny partileder. Valgkomiteen i partiet har innstilt fungerende leder Arild Hermstad som ny leder. I et felles opprop skriver MDG-varaordførerne Benedikte Nes (Tokke), Eivind Hoff-Elmari (Nesodden), Ernst-Modest Herdieckerhoff (Lørenskog) og Martin Løken (Ås) at Haug er «nytenkende, lyttende og raus».

NRK - 30 dec 22 kl. 10:13

Trussel-siktet anker fengsling

En mann i 20-årene ble for to uker siden pågrepet, siktet for blant annet drapstrusler mot ordfører og varaordfører i Hå kommune på Snapchat. Mannen erkjenner ikke straffskyld og mener meldingene ikke var ment som konkrete drapstrusler. Den 17.

NRK - 10 jul 22 kl. 22:49

Bevisstløs syklist i Holmestrand sendt til sykehus

En person er fraktet til sykehus i Holmestrand etter å ha mistet bevisstheten under sykling i Holmestrand. Årsaken til hendelsen, samt skadeomfanget, er ukjent. Nødetatene rykket søndag kveld ut til Hvittingfossveien, etter meldinger om funn av en bevisstløs syklist på stedet.

NRK - 02 feb 23 kl. 10:20

Havarikommisjonen undersøker ambulanse-utforkjøring ved Holmestrand

Statens havarikommisjon har iverksatt sikkerhetsundersøkelse av ulykken hvor en ambulanse havnet på taket ved Holmestrand. Ulykken skjedde onsdag 18. januar i nærheten av Holmestrand.

Klartale - 01 okt 22 kl. 06:00

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

Klartale - 15 jun 23 kl. 06:16

Yanina og Olena lærer mer norsk for hver dag som går

Yanina Khaliuk skriver navnet sitt med vakker løkkeskrift. Og navnet på byen hun kommer fra, sentralt i Ukraina.– Skal du ha telefonnummer også, eller?

NRK - 30 jun 22 kl. 02:37

Lokale Sp-topper i Rogaland føler seg sviktet – melder seg ut

Kommunalminister Sigbjørn Gjelsvik (Sp) sa nei til omkamp for gamle Forsand kommune. Nå melder tidligere ordfører og varaordfører seg ut av partiet. – Vi finner ikke ord for hvor skuffet vi er over avgjørelsen i denne saken fra vårt eget parti i regjering, skriver Tore Hans Mikkelson og Ingeborg Løyning Søyland i utmeldingen sin, skriver Stavanger Aftenblad.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Minst sju utenforstående drept i skytinger i Sverige

I løpet av det siste året er minst sju personer uten tilknytning til noe kriminellt miljø, drept i skytinger i Sverige. Det viser en gjennomgang som SVT har gjort. I tillegg til de sju som er drept de siste året.

NRK - nu

Skattemeldingene til Erna Solberg og Sindre Finnes er vist fram

Skattemeldingene til Erna Solberg og ektemannen Sindre Finnes ble torsdag vist fram til pressen som har bedt om innsyn i dem. Den tidligere Høyre-lederen og ektemannen lot torsdag medier få se på skattemeldingene deres i perioden da hun var statsminister, fra 2013 til 2021. Solberg har tidligere anslått at ektemannen Sindre Finnes har tjent 1,8 millioner på kjøp og salg av aksjer mens hun var statsminister.

NRK - 15 minutter siden

Stortinget vil ha full gjennomgang av økonomiregelverket

– Tillit kan ikke bare være et ord i festtaler. Vi ser at det er behov for å gå igjennom hele regelverket, sier stortingspresident Masud Gharahkhani. Han sier Stortinget vil ha en bred gjennomgang av alle retningslinjer knyttet til politikeres økonomiske interesser og ordninger.

NRK - 15 minutter siden

Aftonbladet: To pågrepet etter eksplosjon

To personer er pågrepet av politiet i etter eksplosjonen i Uppsala i natt. Det melder Aftonbladet. En 25 år gammel kvinne ble drept i eksplosjonen som skjedde klokken 03.

NRK - 30 minutter siden

Sikta for Jonas-drapet har ikkje planar om å snakke med politiet

Ein 28 år gammal mann som er sikta for drapet på Jonas Aarseth Henriksen, har ingen konkrete planar om å stille til avhøyr, opplyser advokatane hans Thomas Randby og Ellen Tvedten Jorem. Mannen nektar for å ha hatt noko med drapet å gjere. Mannen er varetektsfengsla med full isolasjon og medieforbod..

NRK - 30 minutter siden

Tenåring angrep lærere og elever med kniv i Spania

Angrepet skjedde i Jerez, sør i landet. Det melder Reuters. Hvor mange som er rammet er ikke klart..

NRK - 30 minutter siden

En person etterlyst internasjonalt etter drapet i Kristiansand

En person er etterlyst internasjonalt etter at to personer ble funnet døde på en adresse i Vågsbygd i Kristiansand onsdag 27. september. Personen er siktet for drap.

NRK - 45 minutter siden

Politiet undersøker om Nordstrand-skytingen er knyttet til langvarig konflikt

Onsdag kveld ble to menn pågrepet i forbindelse med skytingen på Nordstrand tirsdag. Politiet mener de har tatt de to som var på åstedet – Vi ser på om skytingen kan være knyttet til en langvarig konflikt, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til Dagbladet. Hun understreker at politiet har flere teorier om motivet bak skytingen.

NRK - 1 time siden

Ny rapport: 10 prosent av isbreene i Sveits borte på to år

10 prosent av isbreene i Sveits har smeltet bort i løpet av de siste to årene. Det går frem av en ny rapport fra Det sveitsiske vitenskapsakademiet, melder AFP. 6 prosent av breene forsvant i 2022 og ytterligere 4 prosent er blitt borte i løpet årets sommer.

NRK - 1 time siden

Ordfører om dobbeltdrap: – Dypt tragisk

– Det var en trist og dypt tragisk beskjed å få. Det allttid ille med drap, men det er spesielt ille når det er barn involvert. Dette rammer en familie, skole og skoleklasse, sier Kristiansands ordfører Jan Oddvar Skisland.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com