Dagbladet > Utenriks

Monday, 26 September, 02:57

Dagbladet - 22 sep 22 kl. 18:19

Ny utvikling i rystende drapssak

Lauren Malt (19) ble drept av sin egen far. Nå er dommen klar..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Malt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny utviklingi , rystende, drapssak
NRK - 25 jun 22 kl. 06:15

Støre: Et grusomt og dypt rystende angrep

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er orientert om skytingen i Oslo i natt. Han kaller det som har skjedd et rystende og grusomt angrep. – Skytingen utenfor London pub i Oslo i natt var et grusomt og dypt rystende angrep på uskyldige mennesker.

NRK - 08 sep 22 kl. 08:32

FN slår alarm om tilbakegang i menneskeleg utvikling

Noreg er verdas nest beste land å leve i, ifølgje FNs rapport om menneskeleg utvikling. For første gong er det tilbakegang i verda to år på rad. FN slår alarm og seier talet er dramatisk.

Dagbladet - 30 aug 22 kl. 15:16

Rystende

Brynjulf Jung Tjønn skriver ikke politisk korrekte dikt om å være adoptert. Snarere er dette rystende lesing..

NRK - 30 maj 22 kl. 13:24

Sverige gjenåpner 25 år gammel drapssak etter nye DNA-bevis

Svensk høyesterett har sagt ja til at en over 25 år gammel drapssak blir prøvd for retten på nytt etter at etterforskerne har sikret seg nye DNA-bevis. I november 1996 forsvant 16 år gamle Malin Lindström i Örnsköldsviks kommune, som ligger sør for Umeå på østkysten av Sverige. Hun ble senere funnet død.

Klartale - 27 maj 22 kl. 11:47

Nordmenn reiser til Sverige for å handle igjen

Nordmenn har funnet veien til butikkene over grensa igjen etter pandemien. Men grensehandelen er ikke på samme nivå som i 2019.Nordmenn brukte 2,1 milliarder kroner på grensehandel.

NRK - 01 jun 22 kl. 05:51

Mai verste ulykkesmåned på seks år

21 personer omkom i trafikkulykker i mai. Ikke siden juli 2016 har så mange blitt drept i trafikken i løpet av en måned, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. – Det er en forferdelig utvikling vi ser nå i mai.

NRK - 02 jun 22 kl. 21:57

Norad-direktør går til Sex og politikk

Tidligere Norad-direktør Jon Lomøy ny styreleder i Sex og Politikk, det melder organisasjonen i en pressemelding. Sex og Politikk er en uavhengig organisasjon som jobber for å styrke og informere om seksuell og reproduktiv helse og rettigheter i Norge og internasjonalt. Jon Lomøy har jobbet med internasjonale spørsmål og utvikling som forsker, bistandsarbeider og som leder.

NRK - 14 jun 22 kl. 10:31

Strømnettutvalget: Raskere utvikling av nye nettanlegg

Lederen av strømnettutvalget, Nils Kristian Nakstad, har overlevert utredningen av strømnett i Norge til olje- og energiminister Terje Aasland (Ap). Strømnettutvalget har særlig vurdert tre overordnede temaer i utredningen. Det første er å redusere tiden det tar å utvikle og konsesjonsbehandle nye nettanlegg.

NRK - 30 aug 22 kl. 15:23

Norske bedrifter får 500 millioner til å utvikle militærmateriell

Den aller første tildelingen fra Det europeiske forsvarsfondet (EDF) er tildelt, og norske aktører har vunnet oppdrag til en sum av rundt 500 millioner kroner. Det betyr at norske bedrifter skal bidra til utviklingen av forsvarsmateriell gjennom 17 ulike prosjekter de neste årene. – En sterk nasjonal forsvarsindustri er viktig for norsk forsvarsevne, og vår deltakelse i EDF har vist seg å styrke industrien, sier forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) i en pressemelding.

VG - 08 sep 22 kl. 09:01

FN: Tilbakegang i menneskelig utvikling i 9 av 10 land i verden

Norge er verdens nest beste land å leve i, ifølge FNs rapport om menneskelig utvikling. For første gang er det tilbakegang i verden to år på rad..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 10 timer siden

Russisk ambassade med Twitter-angrep

Den russiske ambassaden i Sverige har begynt å harselere med Sverige i en rekke Twitter-meldinger - på svensk..

Dagbladet - Igår: 12:51

Russisk viseforsvarsminister ferdig

General og logistikk-ekspert Dmitrij Bulgakov er ferdig i rollen som Russlands viseforsvarsminister. Det melder det statlige, russiske nyhetsbyrået TASS. - En viktig stilling, sier oberstløytnant Palle Ydstebø til Dagbladet..

Dagbladet - I førrgår: 20:45

Studie med oppsiktsvekkende fosterfunn

Nå kan det finnes en enkel løsning på å få barn til å like grønnsaker..

Dagbladet - I førrgår: 18:52

- Desperasjon, kaos og forvirring

Russland-ekspert Flemming Splidsboel Hansen opplever folkeavstemningene i russiskokkuperte områder i Ukraina som et desperat forsøk på å avslutte krigen. Nå meldes det om kaos og forvirring i forbindelse med avstemningene, ifølge Hansen..

Dagbladet - 22 sep 22 kl. 03:30

Putin-venn slippes fri

Onsdag fullførte Russland og Ukraina et fangebytte, som blant annet gjør at Viktor Medvedtsjuk, som kalles Putins nærmeste Ukrainske støttespiller, løslates..

Dagbladet - 22 sep 22 kl. 03:04

- Vekker sikkert mye motbør

Jonas Gahr Støre forteller Dagbladet at han syntes det er vanskelig å bedømme om Putin sitter utrygt, men er klar på at den russiske opptrappingen viser russerne at krigen ikke bare er en enkel operasjon..

Dagbladet - 21 sep 22 kl. 14:20

Arkeologer fant spor av hauggammel narkotika

Funnet av opium i 3500 år gamle krukker styrker hypotesen om at det narkotiske stoffet ble brukt i begravelsesritualer, mener arkeologene..

Dagbladet - 20 sep 22 kl. 22:37

- Uggen stemning i Moskva

Tirsdag kveld virker det som at Putins varslede tale til folket utsettes. I så fall er det eksepsjonelt, mener generalløytnant Arne Bård Dalhaug, som tipper at det er guffen stemning i Moskva nå..

Dagbladet - 20 sep 22 kl. 19:27

Tror Putin kan innrømme nederlag

Tysk analytiker mener de siste dagenes ydmykelser har økt sjansen for at Vladimir Putin vil trekke i nødbremsen. Russland-forsker tror det vil bli for krevende..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com