NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 11:36

NRK - 06 des. 20 kl. 18:17

Ny tråler med mistenkt koronasmitte

Fiskebåten «Sjøvær» er på vei inn til Tromsø med mistenkt koronasmitte om bord. Ifølge fagleder ved koronasenteret, Øivind Benjaminsen, er det kun snakk om milde symptomer blant mannskapet. Kommunen vil gjennomføre testing mandag morgen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsø, Benjaminsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny trålermed , mistenkt, koronasmitte
NRK - 01 mai 21 kl. 08:49

Aksjon mot tråler avsluttet

Politiet har avsluttet aksjonen og stoppet forfølgelsen av en tråler i Øst-Finnmark som nektet å gjøre som politiet sa. Aksjonen startet da tråleren gikk på grunn i havneområdet i Vadsø, og stod i fare for å kantre. De to ombord i tråleren nektet å samarbeide med nødetatane.

NRK - 21 mai 21 kl. 21:58

Koronasmitte ved utested i Hamar

Personer som var innom utestedet Ballroom i Hamar sist helg og 17. mai har vært utsatt for koronasmitte, melder kommunen i en pressemelding. Det er påvist koronasmitte hos fire personer i tilknytning til utestedet.

NRK - 10 des. 20 kl. 09:41

Ny russisk tråler med koronasmitte

Tre personer på den russiske tråleren «Mys Slepikovskogo» har testet positivt for covid-19. Mannskapet på 46 har blitt testet i Sør-Varanger. Båten ligger nå til kai i Tromsø i påvente av prøvesvar..

NRK - 12 juni 21 kl. 23:20

19 smittet på russisk tråler

19 personer om bord i den russiske tråleren Kokshaysk har testet positivt på covid-19. Tråleren ligger til kai i Tromsø. Tråleren har et mannskap på 34 personer.

NRK - 06 juli 21 kl. 12:58

Bærum kommune frikjent

Statsforvalteren har gjennomgått hva som skjedde da Stabæktunet sykehjem ble hardt rammet av koronasmitte i vinter. Kommunen er frikjent i saken. Statsforvalteren i Oslo og Viken har gjennomgått hendelsesforløpet på Stabæktunet sykehjem da 36 beboere ble smittet, og ti døde, med koronasmitte i vinter.

VG - 21 des. 20 kl. 12:22

18 av 34 smittet på russisk tråler i Bergen - én person er død

Det er påvist smitte hos 18 av 34 i mannskapet om bord på en russisk tråler til kai i Bergen. En av dem er døde, skriver kommunen i en pressemelding..

NRK - 26 mai 21 kl. 09:18

Krev koronakrafttak i Trøndelag

Statsforvaltaren i Trøndelag ber fylket sette inn krafttak dei neste 14 dagane for å bremse smittespreiinga. Kommunane i Trøndelag har aldri hatt så mykje samtidig under pandemien som no. – Det uroar meg veldig fordi mange i risikogruppene framleis ikkje er vaksinerte i Trøndelag, seier smittevernansvarleg Marit D.

NRK - 17 juli 21 kl. 17:35

Får is for å ta vaksinen i Våler

Våler kommune tilbyr gratis is til personer som tar koronavaksinen de neste to ukene. Ordfører Reidar Kaabbel forteller at de gjerne skulle tilbudt en gratis halvliter med øl til de som tar imot vaksinen, men at det ikke lar seg gjøre. – Men en is, det kan vi gi.

NRK - 21 des. 20 kl. 11:38

18 smittet på russisk tråler

Det er påvist koronasmitte blant 18 personer i den russiske fisketrålen «OMA» i Bergen havn. De smittede er isolert i skipet og har ikke vært i land..

NRK - 23 des. 20 kl. 15:00

Åtte nye smittede på russisk tråler

Åtte nye personer fra den russiske fisketråleren «Oma» har fått påvist koronasmitte. Det melder Bergen kommune. Dermed er totalt 25 av mannskapet koronasmittet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Mann død etter drukningsulykke

En mann i 70-årene har omkommet etter en drukningsulykke i Steinfjord på Senja i Troms i går kveld. Operasjonsleder Morten Augensen forteller at mannen ikke har vært om bord i båt, og at han ble funnet i vannkanten. Pårørende til den avdøde er varslet..

NRK - 15 minutter siden

Bygger opp att kulturminne-bru

5-6 millionar kroner skal brukast på å bygge opp att ein gamal jernbarnebru ved Grimen på Hardangervegen som blei knust då eit vogntog krasja i det i mars. Bane Nor vil kreve erstating frå transportselskapet Royal Transport for dette, skriv BT..

NRK - 15 minutter siden

Oljeflak i Langesund

Det er observert et stort oljeflak i fjorden ved Smietangen. Brannvesenet undersøker hvor oljeutslippet kommer fra, skriver TA. De vurderer å bruke drone for å kunne få en bedre oversikt..

NRK - 45 minutter siden

Ny smitterekord i Japan

Dagens smittetall i Japan registrerer over 10.000 tilfeller, skriver Reuters. Ifølge den japanske TV-kanalen Nippon TV er det ny rekord..

NRK - 2 timer siden

94.000 uvaksinerte voksne i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. I alt 15 prosent av den voksne befolkningen har ikke mottatt noen doser med vaksine, skriver avisen.

NRK - 1 time siden

Mustafa Hasan vant i retten

Mustafa Hasan vant mot Utlendingsnemda i retten. Nå får han saken sin prøvd på nytt, skriver VG. I 2019 vedtok UNE at Hasan skulle bortvises fra landet, fordi moren ikke hadde vært ærlig på hvor familien kom fra.

NRK - 2 timer siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Raketter avfyrt nær USA-ambassade

To raketter skal være avfyrt i nærheten av USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

94.000 voksne uvaksinerte i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. Særlig unge voksne har vaksineringsgrad..

NRK - 2 timer siden

Journalsnoking ender i Høyesterett

En helsefagarbeider ble sagt opp fra Helse vest etter å ha sett i en pasientjournal uten grunn. Nå skal Høyesterett avgjøre om dette er gyldig oppsigelsesgrunn. Oppsigelsen ble kjent ugyldig i tingretten, mens Gulating lagmannsrett i april kom til motsatt resultat, skriver Rett24..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt