Klartale > Nyheter

Sunday, 29 January, 02:45

Klartale - 24 okt 22 kl. 08:42

Ny rekord for TV-aksjonen

Det ble samlet inn 266 millioner kroner under årets TV-aksjon. Pengene går til Leger Uten Grensers arbeid med glemte kriser.– Vi er imponert og stolte over alle de som i år har støttet årets TV-aksjon, sier Lindis Hurum i en pressemelding. Hun er generalsekretær i Leger Uten Grenser.Hurum skriver at resultatet er over all forventning.
Les mer på Klartale


Les mer om:
TV, Leger Uten Grensers, Lindis Hurum, Leger Uten Grenser, Hurum, NRK, DNDi, Anne Beathe Tvinnereim, Anniken Huitfeldt, Huitfeldt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny rekord, for, TV-aksjonen
Klartale - 22 okt 22 kl. 07:16

Søndag er det TV-aksjonen

En søndag hvert år går det mange bøssebærere rundt i Norge. De samler inn penger til et spesielt formål. Hvert år har kanalen NRK det som kalles TV-aksjonen.

Klartale - 08 jun 22 kl. 06:00

Dødelig politijakt i favelaene

I Rio de Janeiro i Brasil finnes det over tusen favelaer. Omtrent 1,5 millioner mennesker lever her. Gjenger styrer ofte favelaene.

NRK - 09 jun 22 kl. 17:34

Redd Barna får TV-aksjonen neste år

Redd Barna er tildelt TV-aksjonen i NRK i 2023. Med pengene som kommer inn ønsker de å hjelpe krigsrammede barn - både i Norge og rundt om i verden. Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen er godt fornøyd med årets tildeling.

NRK - 23 okt 22 kl. 23:43

Ny rekord for TV-aksjonen: 266 millioner

Så langt er det samlet inn 266.202.750 kroner i årets TV-.

Aftenposten - 25 jun 22 kl. 19:23

Lillefosse tok NM-gull og satte ny norsk rekord. Nå sikter han mot VM-medalje.

Pål Haugen Lillefosse tok gull, satte ny personlig rekord og ny norsk rekord – igjen – under friidretts-NM lørdag..

Klartale - 02 dec 22 kl. 13:29

Det ble satt 58 varmerekorder i november

Målinger av temperaturer i Norge startet i 1900. Årets november er den tiende varmeste siden det. Det har vært en varm måned i mesteparten av landet, men unntak av Troms.

NRK - 05 jul 22 kl. 18:54

Storaksjon mot menneskesmuglere i Europa

Politiet i fem europeiske land gjennomførte tirsdag en samordnet aksjon mot menneskesmuglere. Politistyrker i Belgia, Storbritannia, Frankrike, Nederland og Tyskland gjennomførte en rekke husransakelser under aksjonen. Bare i Tyskland deltok over 900 politifolk, og det ble foretatt 18 pågripelser.

VG - 17 jul 22 kl. 11:58

14 omkom etter pågripelsen av narkobaron Rafael Caro Quintero

Den meksikanske marinen fant FBI-mistenkte Quintero i buskene ved byen San Simón. Etter aksjonen krasjet et helikopter med personell som hadde assistert i aksjonen. 14 omkom..

NRK - 22 jul 22 kl. 03:35

Minst 50 skadd da sikkerhetsstyrker rev ned protestleir på Sri Lanka

Hundrevis av soldater gikk natt til fredag til aksjon mot den viktigste protestleiren i Colombo på Sri Lanka. Flere ble slått av soldatene da leiren ble revet. Ifølge en AFP-reporter skal sikkerhetsstyrker og politi ha slått til mot de ubevæpnede aktivistene som blokkerte presidentkontoret, kun timer før de skulle forlate området.

NRK - 18 sep 22 kl. 10:09

Kripos deltok i en politiaksjon på Filippinene

I natt deltok Kripos i en politiaksjon på Filippinene, der syv barn ble reddet. Det skriver Kripos på sin Facebook. Under aksjonen ble to personer pågrepet.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 20 timer siden

Her fant de en 4.000 år gammel mumie

Arkeologer i Egypt har funnet en ny grav ved en pyramide i Saqqara. I mer enn 3.000 år har egyptere blitt begravet der.

Klartale - Igår: 16:33

Norsk film er mest sett på Netflix

«Kampen om Narvik» kom ut på kino i romjula. Filmen ble sluppet på strømmetjenesten Netflix denne uka. Folk kan se filmen noen steder i verden.

Klartale - Igår: 15:43

Demonstrasjoner i Midtøsten etter brenning av koranen

Politiker Rasmus Paludan har brent en koran, muslimers hellige bok. Det skjedde utenfor den tyrkiske ambassaden i Stockholm. Paludan er både dansk og svensk.

Klartale - Igår: 13:37

Dømt for smugling av hasj og kokain til Norge

Tre menn er dømt til fengsel for å smugle narkotika til Norge. De hadde gjemt over 1,2 tonn narkotika var gjemt i lastebiler med møbler. Lastebilene kom fra Danmark.

Klartale - Igår: 13:04

Trekker seg som Viggo Kristiansens advokat

Sjødin har vært forsvarer for Viggo Kristiansen i mange år. Han trekker seg på grunn av uenigheter blant støttespillerne. – Jeg har sagt til Viggo at jeg ikke har kuttet ham ut.

Klartale - Igår: 12:21

Tar opp kampen mot mafiaen i Italia

Matteo Messina Denaro var på rømmen i 30 år. Så ble han blitt pågrepet av italiensk politi. Han var mafiasjef for Cosa nostra.

Klartale - Igår: 10:49

Nye regler skal sikre nok strøm

Regjeringen hadde pressekonferanse fredag. De snakket om hvordan vi kan sikre at Norge har nok strøm. Statsminister Jonas Gahr Støre åpnet pressekonferansen.

Klartale - Igår: 10:11

Russland forbyr avisa Meduza

Meduza skriver selv at myndighetene har erklært dem som en trussel mot Russland. Både mot grunnloven og sikkerheten til landet.Ifølge Meduza blir det også forbudt for folk i Russland å samarbeide med avisa.

Klartale - Igår: 09:49

Nordmenn er bekymret for å kjøre langt med elbil

Mens 55 prosent av de som kjører elbil svarer at de er redde for å go tom for strøm på langtur. 72 prosent av de som ikke har elbil, svarer det samme. Det viser ny undersøkelse fra Naf.

Klartale - Igår: 09:44

Fortell oss hva som er viktig for deg!

Klar Tale ønsker å få fram meningen til våre lesere. Derfor åpner vi denne uka egen debattside. Den har fått navnet Klar mening.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com