E24 > Økonomi

Fredag, 25 Juni, 15:50

E24 - 03 mars 21 kl. 07:00

Ny rapport: Spår kraftig økning i global sjømatproduksjon

De neste 20 årene ventes en dobling i verdens produksjon av sjømat, ifølge Ernst & Young. De spår fortsatt dominans for lakseoppdrett i norske fjorder..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ernst

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny rapport, Spår, kraftig, økningi , global, sjømatproduksjon
NRK - 19 juni 21 kl. 17:05

Frp vil ikkje svara på LO-spørsmål

Frp er det einaste partiet som ikkje vil svara på LO sine spørsmål før valet i haust. LO har som tidlegare år stilt partia spørsmål om kva dei meiner om sakene som er trekte fram av LO-medlemmane som dei viktigaste i valet. Frp ville ikkje svara på spørsmåla i år, skriv Aftenposten.

NRK - 07 april 21 kl. 09:11

Auke i spørsmål frå born og unge

Spørjetenesta UNG.no fekk ein kraftig auke i spørsmål frå born og unge i koronaåret. I 2020 svarte fagpersonar på 75.

NRK - 23 feb. 21 kl. 07:10

Spår tidligere renteøkning

DNB tror at Norges Bank vil øke renten allerede i desember i år, skriver E24. Banken mener økonomien går bedre nå og spår tre rentehevelser i 2022. Boligprisene har steget kraftig den siste tiden, spesielt i Oslo.

NRK - 22 jan. 21 kl. 15:26

Økning av selvmord i Japan

For første gang på elleve år stiger selvmordsraten i Japan. Under pandemien har det særlig vært en økning blant kvinner, ifølge japanske myndigheter. I fjor ble det registrert nær 21000 selvmord, en økning på 3,7 prosent fra året før..

NRK - 12 mai 21 kl. 14:13

Størst smitteøkning blant unge

I FHIs ukerapport skriver de at økningen i antall meldte tilfeller sist uke kan tilskrives en økning i aldersgruppen 13-18 år. Antall meldte tilfeller økte med 57 % i denne aldergruppen i uke 18. En mindre økning ble observert i aldersgruppene 0–5 år, 20–39 år og 60–79 år..

NRK - 12 mai 21 kl. 14:32

Forventer smitteøkning blant unge

I FHIs ukerapport for uke 18, skriver de at det forventes en økning blant ungdom i uke 19 og 20. Sist uke har det vært en økende smittespredning i enkelte deler av landet, spesielt blant tenåringer. Selv om det forventes smitteøkning blant ungdom, skriver FHI at det sannsynligvis ligger til rette for å fortsette lettelsene i de nasjonale kontaktreduserende tiltakene i slutten av mai..

NRK - 12 mai 21 kl. 14:49

Størst smitteøkning i Rogaland

Forrige uke hadde Rogaland en smitteøkning på 135 prosent. Vestfold og Telemark hadde 81 prosent smitteøkning, Vestland 26 prosent og Agder 17 prosent. Det var en nedgang i Oslo, Møre og Romsdal og Innlandet.

NRK - 17 feb. 21 kl. 13:45

FHI: økning i smittetilfeller i Osl

I forrige uke økte antallet registrerte koronatilfeller i hovedstaden med 28 prosent. Også andelen positive prøver økte. – Flere utbrudd og intensivert testing grunnet ny variant har ført til en økning i antall meldte tilfeller i Oslo siste uke, skriver Folkehelseinstituttet i sin rapport for uke 6..

NRK - 17 feb. 21 kl. 13:45

FHI: 30 pst smitteøkning i Oslo

I forrige uke økte antallet registrerte koronatilfeller i hovedstaden med 28 prosent. Også andelen positive prøver økte. – Flere utbrudd og intensivert testing grunnet ny variant har ført til en økning i antall meldte tilfeller i Oslo siste uke, skriver Folkehelseinstituttet i sin rapport for uke 6..

NRK - 17 juni 21 kl. 06:25

Tøft for nyutdannede under pandemi

Mange nyutdannede sliter med å få seg jobb, flere jobber ufrivillig deltid og flere mener de er overkvalifisert til den jobben de har fått. Det kommer fram i en spørreundersøkelse blant unge som fullførte en master- eller bachelorgrad våren 2020, skriver Kunnskapsdepartementet. Ledigheten blant nyutdannede med mastergrad økte fra 6,8 prosent i 2019 til 8,5 prosent i 2020.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Wall Street stiger fra start etter ferske inflasjonstall

Både S&P 500 og Nasdaq-indeksen styrer mot nye rekordhøyder..

E24 - 30 minutter siden

Blackrock kjøper seg opp i Kahoot

Den internasjonale fondsforvalteren eier nå litt over fem prosent av aksjene i Kahoot..

E24 - 1 time siden

Største prisvekst på nesten 30 år i USA

Årsveksten i den såkalte PCE-deflatoren landet på 3,4 prosent i mai, og var ventet på forhånd..

E24 - 1 time siden

Prisveksten i USA landet på 3,4 prosent i mai

Veksten i den amerikanske PCE-deflatoren var ventet på forhånd..

E24 - 1 time siden

Kjempesmell for laksemilliardær Inge Berg - får tommelen ned for prestisjeprosjekt

Nordlaks og Inge Berg fikk 13 utviklingstillatelser av myndighetene til å realisere verdens største lakseoppdrettsanlegg. Nå har Fiskeridirektoratet avslått selskapets søknad om konvertering til ordinære tillatelser..

E24 - 2 timer siden

Atle Antonsen med nytt millionresultat i corona-året

De to siste årene har Atle Antonsen til sammen tjent 21 millioner kroner gjennom selskapet sitt Panface. I fjor tok han utbytte på 3 millioner kroner..

E24 - 2 timer siden

Oljeleverandør økte overskuddet i koronaåret

Kaefer Energy fikk nedgang i inntektene etter oljesmellen i 2020. Men overskuddet økte..

E24 - 2 timer siden

Kronikk: Under 30 år på å omstille oss fra vår fossilfyrte velstandsutvikling

Norge leder an på forskning, men vi har utfordringer på innovasjon og industrialisering. I revidert budsjett foreslås det at Siva legges innunder Innovasjon Norge, og med denne restruktureringen må vi styrke innovasjonsevnen og basere oss på overordnede samfunnsmål som reduksjon av klimagassutslipp, styrking av ikke-fossil handelsbalanse og utvikling av grønne arbeidsplasser..

E24 - 3 timer siden

Nordmenn er optimistiske til økonomien

Forbrukertillitsindeksen går tilbake i juni, men den ligger likevel på et historisk høyt nivå, ifølge Opinion..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt