NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 01:32

NRK - 05 aug 23 kl. 02:06

Ny politiaksjon mot biler som står ulovlig på veiskulder ved flyplassen

Også natt til lørdag har politiet måttet aksjonere mot bilister som stopper på veiskulderen på E16 ved Oslo lufthavn. Bilistene stanser der for å slippe å betale for parkering på flyplassen. Det skaper farlige situasjoner, mener politiet. Øst politidistrikt har bare i løpet av en times natt til lørdag tid bøtelagt 27 bilførere. – Det er totalt undøvendig å sette liv og helse i fare på spill for småpenger, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas.
Les mer på NRK


Les mer om:
E16, Oslo, Finn Håvard Aas, Twitter, Aas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny politiaksjonmot , bilersom , står, ulovlig, veiskulder, ved flyplassen
NRK - 16 aug 23 kl. 14:39

Tre personer har krysset grensen til Russland ulovlig

En person krysset i slutten av juli grensen mellom Norge og Russland ulovlig. – Ulovlig grensekryssing skjer til tider, men siden Russlands invasjon i Ukraina har vi ved tre tilfeller opplevd at personer har tatt seg over til russisk side ulovlig uten å bli returnert. Det forteller seksjonsleder for grense og utlendingskontroll, Gøran J.

Klartale - 27 sep 23 kl. 12:20

Nå tar det dobbelt så lang tid å selge nye biler

Finn.no sier det tar dobbelt så lang tid å selge nye biler nå, kontra før. Det tar 20 dager å selge biler som er fem år eller eldre.

NRK - 19 sep 23 kl. 21:44

Dyreparken i Kristiansand vurderer ta inn ulovlig importert kattedyr

Dyreparken i Kristiansand vil vurdere å ta inn den ulovlig importerte servalen Niño dersom myndighetene ber dem om det. – Det er et kjempeproblem at dyr holdes ulovlig. Dersom vi kan bidra til at ulovlig dyrehold blir slått ned på, vil vi gjerne det, sier biolog Helene Axelsen i Dyreparken i Kristiansand til Fædrelandsvennen.

NRK - 19 sep 23 kl. 15:26

Norge begrenser bruk av russiske biler

Utenriksdepartementet jobber med nye regler som skal begrense bruken av russiske biler i Norge. – Norge vil i likhet med Finland innføre begrensninger på innføring og bruk av russiskregistrerte biler til Norge. Vi ser nå på hvordan dette skal gjøres, og vil komme raskt tilbake med treffsikre tiltak, skriver statssekretær Eivind Vad Petersson.

Klartale - 14 apr 23 kl. 10:40

Mener han reklamerer ulovlig for sjokoladebolle

I februar lanserte Oskar Westerlin og Bakehuset bollen «Oskars trippel sjoko». Westerlin er influenser og tiktoker. Bollen ble raskt svært populær.

NRK - 04 dec 23 kl. 20:54

Jernbanetilsynet stenger strekning på Vestfoldbanen – sier Bane Nor har drevet ulovlig

Vestfoldbanen mellom Larvik og Porsgrunn er stengt inntil videre. Statens jernbanetilsyn sier Bane Nor har drevet ulovlig drift der over flere dager. – De har ikke dokumentert at de driver sikkert.

Klartale - 11 sep 23 kl. 13:09

Utenlandsk borger siktet for spionasje i Norge

Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) pågrep en utenlandsk mann fredag. Det sier Thomas Blom til nyhetsbyrået NTB. Han er politiadvokat i PST.

NRK - 10 maj 23 kl. 10:01

Slår alarm: Nytt drivstoff kan skade bilen din

Den nye bensinblandingen E10 inneholder opptil 10 prosent bioetanol og kan være skadelig for eldre biler. Har du gammel bil, bør du sjekke pumpa nøye. Denne våren har bensinstasjonene begynt å selge den nye blandingen E10.

NRK - 13 aug 23 kl. 03:43

Tre biler skadet i brann på Ila i Oslo

En bil er delvis utbrent etter en brann i Kingos gate på Ila i Oslo natt til søndag. To andre biler fikk brann- og varmeskader. Politiet tror brannen er påsatt.

NRK - 03 sep 23 kl. 13:07

Hærverk på flere biler i Hamar sentrum

Det har blitt utført hærverk på til sammen fem biler i Hamar sentrum natt til søndag. Politiet i Innlandet melder på X/Twitter at fire biler i området ved Bryggerikvartalet, samt en i Torggata har blitt tagget på. De utelukker ikke at flere biler kan ha blitt utsatt for hærverk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 2 timer siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 3 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 3 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 3 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 4 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 4 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 4 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com