NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 06:23

NRK - 03 dec 22 kl. 19:17

Ny person pågrepet med kniv i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har tatt kontroll på en mann som gikk med kniv i parkeringshuset på Oslo S. Ingen skal ha blitt truet eller skadet. En vekter hadde observert mannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Twitter, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny person pågrepetmed , knivi , Oslo
Klartale - 07 sep 22 kl. 10:01

Her ble tre personer knivstukket på to døgn

Vaterlandsparken på Grønland i Oslo tirsdag kveld. En person er knivstukket. Mannen er livstruende skadd.

NRK - 07 sep 22 kl. 04:00

Flere unge i Oslo bevæpner seg med kniv

Over flere år har politiet tatt stadig flere unge som går med kniv. I alt har Oslo-politiet tvitret om knivepisoder 28 ganger siden juni. Og det er bare de sakene politiet har valgt å tvitre om, skriver Aftenposten.

NRK - 22 aug 22 kl. 11:46

Truende mann på trikk

Mann med kniv pågrepet på trikken. Politiet i Oslo har pågrepet en mann på trikken i Oslo, etter at han var truende mot flere personer med saks og kniv. Politiet har pågrepet en mann på trikken i Storgata.

NRK - 4 timer siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 19 okt 22 kl. 07:52

Flere truer med kniv

Flere bærer kniv på offentlig sted, viser tall Rogalands Avis har fått fra Sør-Vest politidistrikt. Hittil i år har politiet i Stavanger og Ryfylke driftsenhet registrert 89 tilfeller med bæring av ulovlig kniv på offentlig sted. I 38 av tilfellene er kniv blitt brukt til å true med.

NRK - 20 dec 22 kl. 12:12

Mann med kniv i Asker pågrepet av politiet

En mann med kniv truet flere personer med kniv i Asker sentrum. Like etter klokken 12, skal en mann ha blitt pågrepet, sier politiet til NRK. – Vi har tatt kontroll på en mann som passer beskrivelsen etter en udramatisk pågripelse.

NRK - 22 aug 22 kl. 11:48

Mann pågrepet med kniv på trikk i Oslo

Politiet har pågrepet en mann på trikken i Storgata i Oslo. Han var truende mot andre personer, og hadde en saks og en kniv. Det skriver polititet på Twitter.

Klartale - 28 okt 22 kl. 08:59

Mann tok kniv fra hylle og angrep

En mann angrep folk med kniv. Han var på et kjøpesenter i Milano i Italia. Der tok han en kniv fra en hylle og angrep.

Klartale - 19 jan 23 kl. 15:18

Person skal ha blitt stukket med kniv ved McDonald’s

Noen er blitt stukket med kniv. Det skal ha skjedd ved McDonald’s i Karmøy. Politiet har pågrepet en person.

NRK - 31 aug 22 kl. 08:04

Mann pågrepet etter trusler med kniv

Oslo-politiet har pågrepet en mann på Oslo S etter at han truet vektere på stedet med kniv. Pågripelsen skjedde i trappene utenfor, og gikk rolig og kontrollert for seg, tvitrer politiet. Ingen ble skadet i forbindelse med hendelsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere stengte fjelloverganger i Vest

Vegtrafikksentralen Vest melder om flere stengte veier søndag morgen, på grunn av uvær i fjellet. Fv50 Aurland-Hol: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt E134 Haukeli: Kolonne Rv7 Hardangervidda blir stengt til mandag, ny vurdering kl. 12.

NRK - 30 minutter siden

Rekordstort kokainbeslag i Colombia

Myndighetene i Colombia beslagla i fjor mer kokain enn noensinne, viser tall fra forsvarsdepartementet i Bogota. Sikkerhetsstyrkene beslagla 671 tonn kokain i fjor. Dermed ble rekorden fra 2021 slått med rundt 1,7 tonn.

NRK - 30 minutter siden

Boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. – De som bor i huset har kommet seg ut, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 45 minutter siden

Minst tre døde og flere hundre skadd etter jordskjelv i Iran

Minst tre personer mistet livet og flere hundre er skadd etter at et jordskjelv med en styrke på 5,9 rammet nordvest i Iran, nær grensen til Tyrkia. Det melder statlige medier. I noen av de berørte områdene var det snø og minusgrader da jordskjelvet fant sted lørdag kveld klokken 21.

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjoner ved boliger nær Stockholm

To eksplosjoner førte til materielle skader på inngangspartiet til to boliger nordvest for Stockholm natt til søndag. Politiet opplyste klokken 4 natt til søndag at ingen personer skal ha blitt fysisk skadd, men at det oppsto materielle skader. Politiet ble varslet om den første eksplosjonen klokken 2.

NRK - 1 time siden

14 personer evakuert etter boligbrann i Fauske

14 personer ble evakuert fra en bolig i Fauske etter en brann natt til søndag. Brannen ble slukket av personer på stedet. Noen av beboerne pustet inn røyk og ble undersøkt av ambulansepersonell på stedet, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 1 time siden

Truet med pistol i Moss

Rundt klokken tre natt til søndag ble en politipatrulje i Moss kontaktet av en mann og kvinne som fortalte at de hadde blitt truet av en ukjent mann med pistol. Beskrivelser av mannen fra de fornærmede, og innsats fra politiet, ble en mann i 20-årene pågrepet i nærheten etter kort tid, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Mann skallet til to politibetjenter i Drammen

En mann i 20-årene forsøkte å skalle til to polititjenestepersoner, da politiet tok kontakt med ham på et spisested i Drammen sentrum. Mannen ble pågrepet og siktet for vold mot offentlige tjenestepersoner, tvitrer Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

Mann med innreiseforbud til Norge stakk av fra politiet

En mann fra Litauen som var pågrepet av politiet for å ha brutt innreiseforbud til Norge, stakk av fra politipatruljen ved Ullensaker. Etter en kort flukt inn i skogen, ble mannen innhentet av politiets hundeekvipasje. Mannen blir satt i arresten, melder politiet i Øst..

NRK - 2 timer siden

E6 i nord stengt flere steder på grunn av uvær

Vegtrafikksentralen nord melder at E6 Sennalandet og Hatter er stengt på grunn av uvær. Det vil bli tatt en ny vurdering søndag morgen klokken 07.00 Også E6 Saltfjellet er stengt, der tas det ny vurdering søndag klokken 08.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com