NRK > Nyheter

Wednesday, 08 February, 23:59

NRK - 15 okt 22 kl. 17:08

Ny pågripelse to år etter drapsforsøk på Haugenstua

Over to år etter at en mann i 20-årene ble angrepet med macheter på Haugenstua i Oslo, skal politiet ha pågrepet en ny mann i saken. Den 23 år gamle mannen ble varetektsfengslet i to uker fredag ettermiddag – siktet for drapsforsøk, skriver Avisa Oslo og Romerikes Blad. Ifølge avisene ble fire menn med tilknytning til et gjengmiljø på Lørenskog i vinter dømt til flere år i fengsel for drapsforsøk etter en grov voldsepisode med machete på Haugenstua. Her ble fornærmede, en mann i 20-årene, påført livstruende skader. Politiet vil ikke kommentere saken, utover å bekrefte at det dreier seg om en ny pågripelse i en eldre sak.
Les mer på NRK


Les mer om:
Haugenstua, Oslo, Avisa Oslo, Romerikes Blad, Lørenskog, Pentzen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny pågripelseto år , etter, drapsforsøk, Haugenstua
NRK - 15 nov 22 kl. 17:03

Fotgjenger død etter påkjørsel på Haugenstua i Oslo

En person er død etter å ha blitt påkjørt av en bil på Haugenstua i Oslo. Bilen har forlatt stedet, melder politiet i Oslo på Twitter. Politiet leter nå etter bilen..

NRK - 25 okt 22 kl. 06:13

Full overtenning i campingvogn på Haugenstua

Nødetatene rykker ut til en brann i Haavard Martinsens vei, ved Haugenstua i Oslo. De melder om full overtenning i en campingvogn. – Det er ikke noe tegn til personskader, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen.

NRK - 20 sep 22 kl. 13:02

Dømt for drapsforsøk etter macheteangrep i Oslo

Fire menn er dømt etter det brutale overfallet i Strøget i Oslo i juli i fjor. Én av de fire er dømt for drapsforsøk, mens de tre andre er dømt for ran. Den 21 år gamle mannen som angrep en jevnaldrende med machete, er dømt til fengsel i fem år og seks måneder.

NRK - 16 sep 22 kl. 15:16

Ny pågripelse i Tveita-saken

Ytterligere en ung mann ble sent i går kveld pågrepet etter hendelsen på Tveita tirsdag morgen. I likhet med de to tidligere siktede personene, er han siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk. Politiet kan ikke utelukke flere pågripelser, skriver de i en pressemelding..

NRK - 12 aug 22 kl. 12:13

Mann i 20-årene siktet for drapsforsøk etter vold på Grønland

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter en voldshendelsen på Grønland onsdag. Det melder Aftenposten. En mann ble alvorlig skadet.

NRK - 12 jun 22 kl. 10:56

Kvinne tiltalt for drapsforsøk i Trondheim

En kvinne i 30-årene er tiltalt for drapsforsøk etter å ha angrepet en jevnaldrende kvinne med kniv i Trondheim på nyttårsaften. Kvinnen som ble knivstukket, ble kjørt til St. Olavs hospital med alvorlige skader.

NRK - 24 aug 22 kl. 12:03

Mann siktet for drapsforsøk på kvinne i Fredrikstad

En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble funnet med alvorlige kuttskader i Fredrikstad mandag kveld. – Det er pågrepet en mann siktet for drapsforsøk, bekrefter Nina Martinsen, politiadvokat i Øst politidistrikt til NRK. Mannen blir fremstilt for varetektsfengsling torsdag.

NRK - 19 okt 22 kl. 15:08

To siktet for drapsforsøk etter økseangrep i Oslo

To personer er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter en grov voldsepisode i Oslo mandag. En mann i 40-årene ble mandag ettermiddag funnet alvorlig skadd i en leilighet i Konows gate i Gamlebyen i Oslo. En mann og en kvinne ble pågrepet og er nå siktet for drapsforsøk, skriver Avisa Oslo.

NRK - 15 jan 23 kl. 10:24

En mann pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk etter skyteepisoden i Oslo

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk etter skyteepisoden i Oslo i natt, opplyser politiet til NTB. To menn i 30- og 40-årene ble alvorlig skadd i skyteepisoden ved Nationaltheatret. Tilstanden deres er uendret.

NRK - 05 jul 22 kl. 11:51

Tiltalt for drapsforsøk på kona

En mann i 40-åra fra Oslo er tiltalt for grov vold og drapsforsøk på kona si. Ifølge tiltalen skal mannen ha utsatt kona for vold, trusler og krenkende atferd over en periode på 26 år. Tiltalen for drapsforsøk ble tatt ut etter at mannen stakk kona i magen med kniv.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 1 time siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 1 time siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 1 time siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.

NRK - 2 timer siden

FN: Spår at flytrafikken rister av seg pandemien i 2023

Etterspørselen etter kommersielle flyreiser på verdensbasis ventes å ta seg opp i år og overstige tallene fra 2019, ifølge FNs luftfartsorganisasjon (ICAO). I en prognose som ble lagt fram onsdag, skriver ICAO at de forutser en «fullstendig og bærekraftig» bedring for flytrafikken, og at etterspørselen vil nå nivåer fra før pandemien på de fleste ruter innen utgangen av første kvartal. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Journalist dømt til åtte års fengsel i Belarus

Den polsk-belarusiske journalisten og aktivisten Andrzej Poczobut er dømt til åtte års fengsel i Belarus, opplyser menneskerettsgruppa Vjasna. 49 år gamle Poczobut er en fremtredende representant for den polske minoriteten i Belarus. Han er korrespondent for den polske avisa Gazeta Wyborcza og har rapportert kritisk om president Aleksandr Lukasjenkos regime.

NRK - 2 timer siden

Strynefjellet stenger i natt

På grunn av fare for skred vil rv. 15 Strynefjellet stenge kl. 05 natt til torsdag.

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg: – Kina trapper opp sine etterretningsaktiviteter

Nato-sjef Jens Stoltenberg sa på pressekonferansen i Washington D.C. onsdag, at han mener ballongen som ble skutt ned over USA, bekrefter et mønster i kinesisk politikk, nemlig at de trapper opp sine etterretningsaktiviteter.

NRK - 2 timer siden

To ansatte i Leger uten grenser drept i Burkina Faso

To ansatte i Leger Uten Grenser er drept i et angrep i Burkina Faso, ifølge organisasjonen. Ytterliggående islamister mistenkes for å stå bak..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com