NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 03:42

NRK - 27 jul 21 kl. 05:21

Ny informasjon om fallskjermulykke

Skadene til kvinnen som omkom i en basehoppulykke i Loen 10. juli, tilsier at hun traff fjellet eller terrenget først, og at hun ikke forsøkte å løse ut fallskjermen. 47 år gamle Amy Griffin Kjørsvik døde i ulykken. Hun hadde adresse i Trysil..
Les mer på NRK


Les mer om:
Loen, Amy Griffin Kjørsvik, Trysil

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny informasjonom , fallskjermulykke
NRK - 30 maj 21 kl. 16:09

Fallskjermulykke ved Bardufoss

Det er meldt om en fallskjermulykke ved Bardufoss Lufthavn, skriver Troms politidistrikt på Twitter. En fallskjermhopper skal ha truffet en høyspentledning. Strømmen i området ble koblet ut for å få vedkommende ned.

NRK - 05 jul 21 kl. 14:03

Fallskjermulykke i Tønsberg

Like før klokken 14 mandag ettermiddag fikk politiet melding om en fallskjermulykke ved Åskrysset i Tønsberg. Nødetatene er på vei..

NRK - 15 jun 21 kl. 12:36

Fallskjermulykke i Tønsberg

Nødetatene i Tønsberg rykker ut til Flyplassveien etter melding om at en fallskjermhopper har problemer. Ifølge politiet har hopperen hatt et uhell i forbindelse med landing..

NRK - 05 jul 21 kl. 14:03

Fallskjermmelding var falsk alarm

Nødetatene rykket like før klokken 14.00 mandag ut etter melding om en fallskjermulykke ved Åskrysset i Tønsberg. Det viste seg å være falsk alarm.

NRK - 17 apr 21 kl. 09:56

Sier ukrainsk diplomat er pågrepet

Sikkerhetstjenesten i Russland, FSB, sier de har pågrepet en ukrainsk diplomat, som de anklager for å ha fått sensitiv, hemmeligstemplet informasjon fra en russisk statsborger. FSB kommer ikke med mer informasjon enn at personen ble pågrepet fredag..

Aftenposten - 21 apr 21 kl. 16:39

FHI advarte mot alternativ, tendensiøs og mangelfull informasjon i Helsedirektorats ledelse

FHI har vært bekymret for at «tendensiøs» og «alternativ» informasjon om smitte blant barn har sirkulert blant toppene i….

Aftenposten - 07 maj 21 kl. 17:28

Det skal være trygt å komme til Aftenposten med informasjon

Det skal være trygt å gå til Aftenposten med informasjon som i utgangspunktet ikke er tenkt for våre øyne og ører..

NRK - 08 jun 21 kl. 14:11

Fikk vite om drap etter ulykke

På en pressekonferanse tirsdag opplyser politet at de fikk informasjon om at det var en død kvinne i Oslo etter en trafikkulykke ved Eidsvoll i morges. – En bil kjørte i motgående kjørefelt mellom Nordskogen og Espa på E6 ved Eidsvoll og traff en annen bil. De involverte fikk lettere skader.

NRK - 18 jun 21 kl. 09:37

Ber om tips til etterforskning

Politiet fortsetter etterforskning etter helikopterstyrt ved Porsgrunn. Politiet ber de som kan ha informasjon eller gjort observasjoner av helikopteret tar kontakt på tipstelefon 476 96 200. – For politiet er det viktig å komme i kontakt med personer som kan ha informasjon om hva som kan ha skjedd i forkant av ulykken, sier leder for etterforskningsseksjonen ved Grenland politistasjon, Annie Sandersen..

NRK - 05 jul 21 kl. 18:15

Mobilsporing også i Danmark

Den danske kringkasteren TV 2 avdekker i en rekke saker at også danske mobilbrukere har blitt sporet av apper og dataforhandlere. I 2020 avdekket NRK hvordan apper samler inn informasjon om bevegelsene til intetanende norske mobilbrukere. Data fra selskapet Huq Industries, som danske TV 2 fikk tak i, inneholdt informasjon om over 60.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA håper på samtale med Frankrike

USA ønsker å få diskutere med Frankrike om sin forsvarsavtale med Australia på FNs generalforsamling neste uke, opplyser utenriksdepartementet fredag. – Frankrike er en viktig partner og vår eldste allierte, skrev talsmann for utenriksdepartementet, Ned Price på Twitter fredag. Den diplomatiske striden oppsto da en omfattende forsvarsavtale mellom USA, Australia og Storbritannia ble kunngjort onsdag.

NRK - 1 time siden

USA stenger grenseovergang

USA har stengt en grenseovergang i Texas der tusenvis av migranter har strømmet inn i landet. Samtidig skal et stort antall migranter sendes tilbake til- Haiti. Ifølge en tjenestemann skal USA sende et «massivt» antall migranter fra grensa i Texas til Haiti med fly.

NRK - 1 time siden

NTL vil endre navn

Tiden har løpt fra navnet til fagorganisasjonen Norsk Tjenestemannslag (NTL). Nå ønsker de å skifte til et mer kjønnsnøytralt navn. Forbundet organiserer ansatte i offentlig sektor, som for eksempel i universiteter, Nav, Avinor og NRK, og ble startet så langt tilbake som i 1947.

NRK - 1 time siden

Full beredskap i Washington

Politiet i Washington tar alle forholdsregler før Donald Trump-supportere lørdag skal demonstrere ved USAs kongressbygning. Trump-supporterne har varslet at de vil vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6. januar.

NRK - 1 time siden

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 1 time siden

Amper stemning i Trondheim

I Trondheim fikk politiet melding om flere personer som var involvert i en slåsskamp natt til lørdag. Det var mye sinte folk og dårlig stemning da politiet ankom stedet. To personer ble siden bortvist, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 1 time siden

Person slått ned i Oslo

En person skal ha blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Koronabøter i retten

To kvinner som nektet å betale bøtene de fikk for brudd på koronabestemmelsene i Bergen november i fjor, får ankesaken sin behandlet i Gulating lagmannsrett. I Bergen tingrett i juni ble kvinnene dømt til å betale bøter på henholdsvis 12.000 og 6.

NRK - 2 timer siden

Tidligere president i Algerie død

Abdelaziz Bouteflika, som i nesten 20 år var Algeries president, er død, melder statlig algerisk TV. Bouteflika var president i Algerie fra 1999 til han ble tvunget fra makten etter omfattende demonstrasjoner i 2019. Han er den lengstsittende lederen i Algeries historie.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt