VG > Utenriks

Tuesday, 26 October, 16:06

VG - 12 maj 21 kl. 18:05

Ny høyblokk i Gaza har kollapset - flere byer i Israel rammet av rakettangrep

I Gaza har nok en høyblokk i Gaza kollapset etter israelske luftangrep. Kort tid etterpå meldte Hamas om 130 raketter avfyrt mot Israel. Ingenting tyder på at bomberegnet mellom Israel og Gazastripen går mot slutten onsdag kveld..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gaza, Hamas, Israel, Gazastripen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny høyblokki , Gazahar , kollapset, flere, byeri , Israel rammet av rakettangrep
VG - 12 maj 21 kl. 18:05

Ny høyblokk i Gaza har kollapset - i Israel går alarmen etter flere rakettoppskytninger

I Gaza har nok en høyblokk i Gaza kollapset etter israelske luftangrep. Kort tid etterpå meldte Hamas om 130 raketter avfyrt mot Israel. Ingenting tyder på at bomberegnet mellom Israel og Gazastripen går mot slutten onsdag kveld..

VG - 12 maj 21 kl. 18:05

Ny høyblokk i Gaza har kollapset

Like før klokken 18 har enda en høyblokk i Gaza by kollapset etter israelske luftangrep..

VG - 12 maj 21 kl. 18:05

Israel vil trappe opp militære angrep mot Gaza

I Gaza har nok en høyblokk i Gaza kollapset etter israelske luftangrep. Kort tid etterpå traff flere raketter sivile mål i Israel og tok livet av en seks år gammel gutt. Ingenting tyder på at bomberegnet går mot slutten onsdag kveld..

NRK - 15 maj 21 kl. 13:53

Ber eier evakuere høyblokk på Gaza

Eieren av en høyblokk på Gaza skal ha fått en telefon fra israelsk militære om at bygningen kommer til å bli et mål, melder AP. Han har blitt bedt om å sørge for at alle som bor i bygningen forlater den, og han har en time på seg til å evakuere..

NRK - 15 maj 21 kl. 13:53

Advarer eier av høyblokk på Gaza

Eieren av en høyblokk på Gaza skal ha fått en telefon fra israelsk militære om at bygningen kommer til å bli et mål, melder AP. Han har blitt bedt om å sørge for at alle som bor i bygningen forlater den, og han har en time på seg til å evakuere. Journalister i nyhetsbyrået AP og beboere har flyktet fra bygningen i panikk etter å ha mottatt denne advarselen..

NRK - 11 maj 21 kl. 06:52

Flere raketter fra Gaza

Flere raketter ble skutt fra Gaza og inn over Jerusalem tirsdag morgen, etter ti timer med angrep mot byen. Tirsdag morgen ble det meldt at minst 22 personer var drept i sammenstøtene mellom palestinere og israelere, ni av dem barn. Flere enn 700 palestinere ble såret i sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker i Jerusalem og over hele Vestbredden.

NRK - 23 aug 21 kl. 02:49

Egypt stenger grensen mot Gaza

Egypt har informert myndighetene på Gazastripen om at grenseovregangen ved Rafah blir stengt mandag morgen, opplyser en talsmann for Hamas, som styrer Gaza. Egypt har ikke gitt noen begrunnelse for beslutningen. Grensen vil være stengt på ubestemt tid.

NRK - 15 maj 21 kl. 14:19

Høyblokk har rast sammen

En israelsk rakett har truffet en høyblokk hvor flere medier holdt til, melder nyhetsbyrået AP. Høyblokken har rast. For kort tid siden skal flere ha flyktet fra bygget etter å ha fått en advarsel fra israelsk militære.

VG - 11 maj 21 kl. 19:17

Angrepene fortsetter mellom Israel og militante grupper i Gaza

Tirsdag har angrepene mellom Israel og de militante gruppene i Gaza, fortsatt med uforminsket styrke. I Gaza skal et 13 etasjer høy boligblokk ha kollapset etter israelske flyangrep..

VG - 11 maj 21 kl. 19:17

Angrepene fortsetter: Her kollapser blokken i Gaza

Tirsdag har angrepene mellom Israel og de militante gruppene i Gaza fortsatt med uforminsket styrke. I Gaza skal en 13 etasjer høy boligblokk nettopp ha kollapset etter israelske flyangrep..

Fler nyheter fra VG

VG - Igår: 21:04

Talibans Afghanistan

VG - I førrgår: 06:10

Fikk jobbforespørsel til Baldwin-filmen rett før skuddet

ALBUQUERQUE (VG) To timer før Halyna Hutchins ble drept, fikk fotograf Rene Vargas henvendelse om jobb på «Rust»-filmen. Det var totalt uaktuelt..

VG - I førrgår: 23:39

Erdogan vil kaste ut Norges ambassadør: – Vil avlede oppmerksomhet

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier han vil kaste ut ambassadører, blant annet fra Norge. – Han prøver å få frem en konflikt som viser at Tyrkia trenger en sterk mann, mener Tyrkia-ekspert..

VG - I førrgår: 20:12

Mørke utsikter

VG - 23 okt 21 kl. 13:05

Salvini i retten etter å ha nektet migranter å gå i land

Italias tidligere innenriksminister Matteo Salvini møtte lørdag i retten i Palermo, tiltalt for å ha nektet et redningsskip med 147 mennesker å legge til kai..

VG - 23 okt 21 kl. 02:48

Sult, krig og flyktningkrise: Stadig forverring i fredsprisvinnerens land

Forholdene i Tigray-provinsen i Etiopia gjenspeiles i forfatningen til de få som klarer å unnslippe krigens herjinger: Utsultede, desperate og helt uten eiendeler..

VG - 22 okt 21 kl. 20:50

Nå er det opp til Fatu at de ikke utryddes

Det tynnes i rekkene – nå finnes det bare ett nordlig stumpneshorn i verden som kan brukes som eggdonor for å redde bestanden fra utryddelse..

VG - 22 okt 21 kl. 20:00

Israel forbyr seks palestinske menneskerettsorganisasjoner

Israel stempler seks fremtredende palestinske menneskerettsgrupper som terrororganisasjoner. Det innebærer i praksis et forbud mot organisasjonene..

VG - 21 okt 21 kl. 03:06

Trump kunngjør eget sosialt medium

USAs tidligere president Donald Trump varsler har planer om å lansere et nytt sosialt medium..

VG - 20 okt 21 kl. 21:05

FBI: Levninger funnet i søk etter Brian Laundrie

FBI bekrefter at det er funnet det de tror er menneskelige levninger etter søket onsdag morgen. Ifølge NBC er det også funnet noe som ser ut til å være levninger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt