NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 21:51

NRK - 18 jul 21 kl. 19:43

Ny deltasmitte i Ullensaker

Det er påvist ny deltasmitte i sammenheng med et pågående smitteutbrudd ved Kløfta bo- og aktivitetssenter i Ullensaker kommune. Det skriver kommunen i en pressemelding. Tre nye personer har fått påvist koronasmitte søndag kveld, hvorav en person er smittet med deltavarianten. Totalt er nå åtte personer smittet med koronaviruset i smitteutbruddet. Vakthavende kommuneoverlege Unni Berit Schjervheim forteller at smittesporing pågår og at det forventes flere positive prøver..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kløfta, Ullensaker, Unni Berit Schjervheim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny deltasmittei , Ullensaker
NRK - 09 jul 21 kl. 21:28

Vil forlenge tiltak i Ullensaker

Kommuneoverlegen i Ullensaker vil forlenge de lokale smitteverntiltakene med én uke, til 20. juli. Mandag denne uka strammet Ullensaker inn etter flere dager på rad med høye smittetall.

NRK - 09 jul 21 kl. 21:28

Forlenger tiltak i Ullensaker

Kommuneoverlegen i Ullensaker vil forlenge de lokale smitteverntiltakene med én uke, til 20. juli. Mandag denne uka strammet Ullensaker inn etter flere dager på rad med høye smittetall.

NRK - 05 jul 21 kl. 14:58

Ullensaker innfører tre nye tiltak

Fra tirsdag innfører Ullensaker tre nye, lokale koronatiltak, som følge av smitteutbruddene den siste uken. Kommunen gjeninnfører krav om munnbind innendørs på offentlige steder, og det blir krav om ventekarantene for husstandsmedlemmer. Det blir også skjenkestopp ved midnatt, og ikke tillatt å slippe inn nye gjester etter klokken 22.

NRK - 08 jul 21 kl. 12:23

20 nye koronasmittede i Ullensaker

Siste døgn er det meldt om 20 nye tilfeller av koronasmitte blant personer bosatt i Ullensaker. Dette er like mange som dagen før. Så langt i uke 27 er det meldt 51 nye smittetilfeller i Ullensaker Det er et smittetilfelle relatert til en barnehage hvor 25 barn og 4 ansatte er i karantene.

NRK - 09 jul 21 kl. 13:32

20 nye smittede i Ullensaker

Siste døgn er det meldt om 20 nye tilfeller av koronasmitte i Ullensaker kommune. Kommunen skriver på sine hjemmesider at det er 71 nye som er meldt smittet så langt i uke 27. Torsdag var det 51.

NRK - 19 jul 21 kl. 16:35

Kommuner fremskynder dose to

Både Ullensaker og Nesodden har begynt å gi dose to av koronavaksinen til innbyggere kun tre uker etter at de fikk dose én, fordi unge ikke melder seg til time. – Nesodden kommune har, som alle andre kommuner, slitt med den yngste gruppen. De uteblir i større grad fra timene eller avbestiller, sier Anita Nilsen, kommunalsjef helse, omsorg og sosial i Nesodden kommune til VG.

NRK - 15 okt 21 kl. 17:19

Munnbindkravet på OSL fjernes

Ullensaker kommune har opphevet munnbindpåbudet på Oslo Lufthavn Gardermoen. Det melder Flysmart24. – Munnbindpåbudet på Oslo lufthavn oppheves i dag, bekrefter kommunikasjonsrådgiver Iselinn Næss i Ullensaker kommune overfor nettavisa.

NRK - 17 jun 21 kl. 12:50

56 tilfeller av deltasmitte påvist

Øykommunen i Vestfold og Telemark har registrert 95 smittetilfeller så langt i juni. Kommunen opplyser at det er påvist 56 tilfeller av deltavarianten, men det er ikke kjent hvilke tidsrom disse prøvene gjelder. Kommunen er nå i gang med å gjennomgå alle prøvene for å undersøke om de er tilknyttet det samme utbruddet.

VG - 01 jul 21 kl. 13:39

Setter inn militæret og opprørspoliti for å stoppe deltaviruset

Flere asiatiske land stenger ned etter økning i deltasmitte. I Bangladesh får folk bare forlate hjemmene sine dersom det er strengt nødvendig..

NRK - 12 jul 21 kl. 19:40

WHO: Ikke bestill tredje dose nå

Nå som det er stadig større vaksinemangel i verden, bør ikke land bestille vaksiner til en tredje dose. Det sier WHO sin generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreyesus, ifølge Reuters. Deltavarianten har ført til at det globale antallet koronadødsfall stiger igjen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt