NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 13:27

NRK - 04 mai 21 kl. 13:42

Ny bestilling til koronakommisjonen

Et flertall på Stortinget vil be koronakommisjonen se på intensivkapasitet, kommunehelsetjenesten og situasjonen for eldre og funksjonshemmede. Det er klart etter at Fremskrittspartiet tirsdag ettermiddag signaliserte støtte til tre forslag fra Senterpartiet og Arbeiderpartiet. Stortinget vil be koronakommisjonen om blant annet å vurdere behovet for sengekapasitet og intensivberedskap og vurdere situasjonen for leger i kommunene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stortinget, Fremskrittspartiet, Senterpartiet, Arbeiderpartiet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny bestilling, til, koronakommisjonen
NRK - 14 april 21 kl. 13:31

Koronakommisjonen med sin vurdering

Koronakommisjonen mener regjeringens koronahåndtering samlet sett har vært god, men finner også kritikkverdige forhold. Kommisjonen er særlig kritisk til beredskapen, sier leder for Koronakommisjonen, professor Stener Kvinnsland..

NRK - 04 mai 21 kl. 14:38

Skal granske koronavaksneringen

Fremskrittspartiet får støtte fra regjeringspartiene til å be koronakommisjonen om å granske den norske vaksineringsstrategien. Høyres parlamentariske leder Trond Helleland bekrefter overfor NTB at regjeringspartiene vil stemme for Frps forslag i Stortinget om å granske vaksineringen. Forutsetningen er at oppdraget gis til koronakommisjonen.

NRK - 07 mars 21 kl. 09:06

Koronakommisjonen klar med rapport

Koronakommisjonen er klar til å legge fram sin evaluering og anbefalinger. På tirsdag møtes kommisjonen for siste gang, før rapporten går i trykken. Rapporten tar for seg hvordan regjeringen har håndtert koronakrisen, og hvor godt forberedt landet var på pandemien.

NRK - 18 april 21 kl. 11:04

Ikke dokumentasjon på forhandlinger

Koronakommisjonen har ikke fått noe dokumentasjon på at regjeringen tok kontakt med legemiddelselskaper for å sondere muligheten for å kjøpe vaksiner direkte. Det skriver kommisjonen i sin rapport. Regjeringen har blitt kritisert for å kun kjøpe vaksiner gjennom EU, i stedet for direkte fra produsentene.

Aftenposten - 07 mars 21 kl. 09:12

Koronakommisjonen er ferdig med arbeidet

Koronakommisjonen er klare til å legge fram sine evalueringer og anbefalinger..

NRK - 14 april 21 kl. 06:44

Koronakommisjonen skal fortsette

Statsminister Erna Solberg ber koronakommisjonen om å fortsette å evaluere myndighetenes håndtering av pandemien. I dag legger de fram sin rapport om hvordan Norge taklet utbruddet. Til NTB bekrefter Solberg at hun har bedt dem fortsette arbeidet..

NRK - 14 april 21 kl. 14:52

YS: – Dårlig forberedt

-Koronakommisjonen dokumenterer at vi har lyktes med mye av det løpende krisearbeidet, men at vi var oppsiktsvekkende dårlig forberedt på en pandemi, sier YS-leder Erik Kollerud. Han mener rapporten til koronakommisjonen viser at Norge må begynne å tenke helt annerledes på beredskap. Kollerud etterspør også en grundigere utredning av de økonomiske og sosiale konsekvensene av pandemien..

Aftenposten - 14 april 21 kl. 06:19

Koronakommisjonen vil følge opp vaksinestrategien

Statsminister Erna Solberg (H) ber koronakommisjonen om å fortsette arbeidet med å evaluere pandemihåndteringen..

VG - 14 april 21 kl. 13:33

Koronakommisjonen: Myndighetenes håndtering av pandemien har samlet sett vært god

Men de mener at myndighetene ikke var forberedt, skriver Koronakommisjonen i sin rapport..

VG - 14 april 21 kl. 13:33

Oppsummert: Dette er dommen fra Koronakommisjonen

Koronakommisjonen har lagt frem en sak på 450 sider. Her går vi gjennom de viktigste punktene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skredramma kan få 125 mill. ekstra

Regjeringa foreslår å gi Gjerdrum, som i romjula vart ramma av eit stort jordskred som kravde ti menneskeliv, 125 millionar kroner meir. Beløpet skal kompensere kommunen for meirkostnader i samband med skredet. – Gjerdrum kommune står i ein vanskeleg situasjon, og det skulle berre mangle at staten stiller opp.

NRK - 15 minutter siden

114 koronasmitta pasientar innlagde

Tysdag var 114 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Det er ein nedgang på tre pasientar frå dagen før. 24 av pasientane får respiratorbehandling.

NRK - 30 minutter siden

Fleire arresterte i razzia

Politiet i Stockholm har gjennomført ein razzia mot fleire personar som er mistenkte for å ha overgrepsmateriale mot born, melder Aftonbladet. Bakgrunnen for aksjonen skal vera opplysningar politiet har fått gjennom internasjonalt samarbeid..

NRK - 30 minutter siden

Symbolsk krav mot AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 30 minutter siden

EU saksøker AstraZeneca

EU går til søksmål mot vaksineprodusenten AstraZeneca og krever å få levert 90 millioner doser innen juli..

NRK - 30 minutter siden

Symbolsk krav fra AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 45 minutter siden

Fire personar i flyet – alle ute

Det var fire personar i flyet som har sklidd av rullebana på Voss. Alle skal vere ute av flyet og ingen av dei skal vera alvorleg skadde, melder 110-sentralen i Vest. Flyet skal lekke ein del drivstoff.

NRK - 45 minutter siden

75 prosent meldte om bivirkninger

I alt 28,7 prosent sier at de opplevde bivirkninger etter første dose med Pfizer-vaksinen. Hele 75,7 prosent AstraZeneca-vaksinerte sier det samme. Folkehelseinstituttet (FHI) har gjennomført en undersøkelse der 7.

NRK - 45 minutter siden

Fly har sklidd av rullebane på Voss

Et fire seters fly har sklidd av rullebanen på Bømoen på Voss, melder 110-sentralen..

NRK - 1 time siden

Bøndene tropper opp ved Stortinget

Jordbruksoppgjøret har satt sinnet i kok hos norske bønder. Nå møter de opp foran Stortinget for å vise sin misnøye. Det bli også flere markeringer andre steder i landet tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt