NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 20:10

NRK - 19 maj 21 kl. 23:01

Ny IS-kvinne ber UD om hjelp

Enda en norsk IS-kvinne i Syria ber norske myndigheter om hjelp til å komme til Norge. Kvinnen har bedt om hjelp via en tredjepart, bekrefter UD. De vil ikke si hvem av de fire gjenværende norske IS-kvinnene i Syria, som nå har bedt utenrikstjenesten om hjelp. De vil heller ikke bekrefte om kvinnen har barn hun også vil få ut av landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
IS, Syria, Norge, UD

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny IS-kvinne, berUD om , hjelp
VG - 18 maj 21 kl. 21:17

Norsk IS-kvinne ber om hjelp til å komme hjem

Aisha Shazadi Kausar (29) ber norske myndigheter om hjelp til å komme hjem fra Syria. – Jeg innrømmer at jeg har gjort feil..

NRK - 28 maj 21 kl. 23:20

Svenske sykehus ber om hjelp

Den svenske sosialministeren har hatt samtaler med sin norske og danske kollega om mulighetene for å få hjelp fra helsepersonell fra nabolandene, melder SVT. Flere svenske sykehus er i en så presset situasjon at de ønsker hjelp. Jeg opplevde å bli møtt med forståelse, sier sosialminister Lena Hallengren..

NRK - 22 jun 21 kl. 05:06

Ber om penger til migrantstrøm

Panama har bedt USA om økonomisk hjelp for å håndtere det store antallet migranter som tar seg inn i landet fra Colombia, og vil også be Europa om hjelp. USA vurderer Panamas anmodning, opplyser utenriksminister Erika Mouynes. Hun sier at hun også skal be europeiske land om hjelp når hun innleder et kommende Europa-besøk..

Aftenposten - 17 jun 21 kl. 12:18

Politiet ber Heimevernet om hjelp ved svenskegrensen

Nordmenn på svenskehandel har ført til kaos og timelange køer på grensen. Øst politidistrikt ber nå om hjelp fra Heimevernet..

NRK - 03 jul 21 kl. 22:01

Ber om hjelp til å slukke skogbrann

Kypros ber EU og Israel om hjelp til å slukke en stor skogbrann som herjer sør på øya. Tørke, sterk vind og høye temperaturer gir gode kår for skogbrannen sør på øya, og flere landsbyer er evakuert. Slokningsarbeidet er vanskelig, og øya opplever for tiden en hetebølge med temperaturer på rundt 40 grader..

NRK - 25 aug 21 kl. 17:23

Taliban ber Tyrkia om teknisk hjelp

Taliban ber Tyrkia om teknisk hjelp på flyplassen i Kabul, opplyser tyrkiske tjenestepersoner ifølge Reuters..

NRK - 07 jul 21 kl. 00:18

Politiet ber flere reise om natta

Politiet ber nå reisende som skal passere Svinesund om å ta hele døgnet i bruk for å minske køkaoset. – Nå trenger politiet faktisk hjelp fra de reisende. Det er lite trafikk fra midnatt og fram mot morgenkvisten, mens på ettermiddag og kveld blir det veldig lange køer.

NRK - 28 aug 21 kl. 12:18

FN: Afghanske bønder trenger hjelp

Afghanistans syv millioner bønder er hardt rammet av tørke og trenger akutt hjelp, melder FNs ernærings- og landbruksorganisasjon (FAO). Bøndene er blant 14 millioner afghanere – én av tre innbyggere – som anslås å være i akutt fare for å miste tilgangen på mat, og som trenger humanitær hjelp innen kort tid. Det er andre gang på tre år at Afghanistan blir rammet av alvorlig tørke.

NRK - 04 aug 21 kl. 10:48

Søker naken kvinne etter grov vold

En kvinne ble utsatt for grov vold med en farlig gjenstand i skogsområdet Mærradalen bak Radiumhospitalet i Bydel Ullern i Oslo i juli, skriver politiet i en pressemelding. Hendelsen skjedde kvelden den 9. juli.

NRK - 14 mar 21 kl. 00:41

Ber flere gå i karantene i Aukra

Aukra kommune ber passasjerer som har vært på skolebuss nr. 3 til Molde torsdag 11. mars om å gå i karantene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Bilde av grensevakt vekker oppsikt

Bilder i sosiale medier av ridende vakter med pisk langs grensa mellom USA og Mexico, der tusenvis av migranter har samlet seg, vekker oppsikt. USAs minister for innenlands sikkerhet, Alejandro Mayorkas, sier han blir forferdet av å se bildene. Flere påpeker at bildene av en hvit maktperson med pisk på hest som kontrollerer mørkhudede personer er som et glimt tilbake til slavetiden.

NRK - 15 minutter siden

Nye sprekker på La Palma

Ein ny sprekk der lava veltar ut, har tvunge ytterlegare 500 menneske til å evakuera etter vulkanutbrotet på øya La Palma på Kanariøyene. Utbrotet som starta søndag, har så langt ført til at minst 190 bygningar er øydelagde. 6000 menneske er evakuerte..

NRK - 15 minutter siden

Vil ta imot NATO-ansatte afghanere

Norge vil ta imot og bosette om lag 80 afghanere som jobbet for NATO i landet, skriver VG. – Det var tidlig et ønske om at NATO -land og partnerland skulle gi beskyttelse til de som ikke jobbet spesifikt for et enkeltland i Afghanistan. Der har vi alle et ansvar, hvor Norge tidlig sa seg villig til å bidra, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) til VG.

NRK - 30 minutter siden

Tidlegare Sp-leiar vil ha SV med

Tidlegare kulturminister og stortingsrepresentant for Sp, Anne Enger, håpar på ei fleirtalsregjering med SV. Sp-ordførar Dag Håvard Johnsen er ikkje einig. Torsdag skal Ap, Sp og SV møtast til regjeringssonderingar på Hurdalsjøen Hotell.

NRK - 30 minutter siden

Macrons koronapass på avveie

Den franske presidenten Emmanuel Macrons koronapass, med hans personlige QR-kode, sirkulerer i sosiale medier, skriver NTB. QR-koden i koronapasset er personlig for hver enkelt bruker og kan skannes og gi informasjon om hvorvidt personen er vaksinert eller har hatt korona nylig. Nå deles den franske presidentens koronapass i sosiale medier i Frankrike.

NRK - 1 time siden

Löfven: – En sterk tale

Sveriges statsminister Stefan Löfven mener at Biden holdt en sterk tale. – Forståelsen av behovet for et internasjonalt samarbeid – mer av det. Og at USA skal gjøre sin del av det, og ikke handle ut fra sin kraft, men samarbeide, sier han til NRK.

NRK - 1 time siden

Søreide: – Et framoverlent budskap

– Jeg vil si det var et ganske framoverlent budskap, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) til NRK om Bidens tale. – Han peker på veldig mange av de utfordringene verden står i, som for eksempel pandemibekjempelse og klimaendringer, men sa samtidig veldig klart at det er mulig, sier hun..

NRK - 1 time siden

Camilla Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik skriver om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 1 time siden

Nakstad med betydelig aksjeformue

Nettavisen skriver at verdien av Espen Nakstads eierandel i en transportkuvøse anslås å være til over 25 millioner kroner etter pandemien. Det var i 2014 han var en av oppfinnerne som lagde en kuvøse for ebola-pasienter. Etter utbruddet av covid-19 skjøt salget av isolatoren kraftig fart.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt