VG > Økonomi

Saturday, 18 September, 12:48

VG - 29 jul 21 kl. 16:45

Ny Fifty Shades-bok: Udørgende kjedelig – Bokanmeldelse: E.L. James: «Befridd»

Du bør nok være masochist eller stor E.L. James-fan for å sette pris på forfatterens nyeste bok i Fifty Shades of Grey-universet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fifty Shades, Grey

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny Fifty, Shades-bok, Udørgende, kjedelig, Bokanmeldelse, E.L, James, Befridd
VG - 29 jul 21 kl. 16:45

Ny Fifty Shades-bok: Dørgende kjedelig – Bokanmeldelse: E.L. James: «Befridd»

Du bør nok være masochist eller stor E.L. James-fan for å sette pris på forfatterens nyeste bok i Fifty Shades of Grey-universet..

VG - 17 jul 21 kl. 16:56

Å snakke om sex innebærer også BDSM

I 2011 kom «Fifty Shades of Grey» ut til forargelse for store deler av BDSM-miljøene. Mange følte det ble en feilaktig fremstilling av orienteringen deres, og bøkene kunne føre til en usikker praksis. Uansett hva en måtte mene om bøkene, ble det mellom 2010 og 2020 solgt 35 millioner eksemplarer, som gjorde at de tre BDSM-bøkene fikk både første, andre og tredjeplassen for tiårets mest solgte bøker..

VG - 04 aug 21 kl. 08:14

«Fifty Shades»-forfatteren uberørt av kritikken: – Eksepsjonelt takknemlig

De erotiske bøkene E.L. James skriver blir slaktet av litteraturkritikere verden over, men hun likevel en av verdens bestselgende forfattere.

Aftenposten - 29 apr 21 kl. 21:07

Eksperter mener Biden har en uvanlig superkraft: At han er dørgende kjedelig.

NEW YORK (Aftenposten): Hundre dager inn i presidentskapet sliter republikanerne med å finne effektive måter å angripe….

NRK - 16 jun 21 kl. 06:27

Michelet svarer på kritikk i ny bok

I en ny bok som kommer i dag, svarer Marte Michelet på kritikken hun har fått fra historikere for boken «Hva visste hjemmefronten?» som kom i 2018. – I tilsvaret viser jeg at den kritikken som har kommet mot min bok ikke er riktig, sier Michelet.

VG - 05 sep 21 kl. 09:00

Sissener gir Raja-bok til alle landets videregående skoler

Jan Petter Sissener gir Abid Rajas bok til alle landets videregående skoler. – Det er en bok som bør inspirere all norsk ungdom og få dem til å skjønne at alle kan komme seg opp og frem, selv om barndommen er fæl, sier han..

E24 - 05 sep 21 kl. 12:20

Sissener gir Raja-bok til alle landets videregående skoler

Jan Petter Sissener gir Abid Rajas bok til alle landets videregående skoler. – Det er en bok som bør inspirere all norsk ungdom og få dem til å skjønne at alle kan komme seg opp og frem, selv om barndommen er fæl, sier han..

Aftenposten - 15 aug 21 kl. 08:00

Udødelig spenningsroman

Den nyoversatte klassikeren Solaris er like morsom og full av uhygge som Kafka, Borges og Beckett..

Dagbladet - 21 aug 21 kl. 13:18

- Trodde jeg var udødelig

Birger Krogh angrer bittert på at han ikke tok vaksinen da han hadde muligheten..

NRK - 14 jul 21 kl. 03:17

Oprah-intervju nominert til Emmy

Det oppsiktsvekkende intervjuet som prins Harry og hertuginne Meghan gjorde med Oprah Winfrey i mars, er nominert til Emmy-prisen. Det to timer lange intervjuet ble sendt på kanalen CBS, og tirsdag mottok det en Emmy-nominasjon i kategorien fremragende dokumentarserie eller spesialsending. I intervjuet fortalte hertugparet av Sussex, Harry og Meghan, om dårlig fordekt rasisme, ufin mottakelse av Meghan og utfordrende familierelasjoner.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Bismarcks skandinaviske union

Norge var på midten av 1800-tallet kun en hårsbredd fra å havne i en skandinavisk union med både Sverige og Danmark. Historiens gang kan være nokså tilfeldig..

VG - 2 timer siden

Molde-Moe avviser «luksusproblem»: – En sannhet som har vokst frem fordi alle prater om det

Molde-trener Erling Moe (51) har fått med seg at fotballfolk mener han får en utfordring i å holde hele spillerstallen i gang uten Europa-spill. Han mener troppen ikke kunne vært mindre..

VG - 4 timer siden

Hylles av Klopp: – Han har vært utrolig

Joël Matip (30) har vært en viktig brikke i Jürgen Klopps Liverpool-lag i sesongstarten av Premier League. Nå hyller tyskeren midtstopper-kjempen sin..

VG - 6 timer siden

Kalvå bruker Bjørgen-tips: – Setter veldig pris på å ha hun nær

LAVAZÈ (VG) Anne Kjersti Kalvå (29) er endelig inne på landslaget og benytter seg av tips fra kusinen Marit Bjørgen (41) før OL-sesongen..

VG - 8 timer siden

USAs hovedstad i beredskap: – Tar ingen sjanser

WASHINGTON D.C. (VG) Nasjonalgarden står klare til å gripe inn og politiet i hovedstaden får låne politistyrker fra delstatene Virginia og Maryland før lørdagens demonstrasjon..

VG - 8 timer siden

Frifunnet etter 15 år og dødsstraff – døde av corona

Etter 15 år i fengsel ble dødsdømte Damon Thibodeaux frikjent på grunn av nye DNA-bevis. Nå er han død etter å ha blitt smittet av corona..

VG - 13 timer siden

Fryktet krig, kupp og kaos

Hva gjør USAs militære ledelse hvis de mener at en president er mentalt svekket? Forsvarssjef Mark Milley ringte Kina for å berolige. To ganger på vel to måneder..

VG - 14 timer siden

Johaug vil ha OL til Norge: – Vi har alle muligheter

LAVAZÈ (VG) Verdens beste langrennsløper, Therese Johaug (33), mener det er synd at OL til vinteren går i Kina hvor de kanskje må lage kunstsnø..

VG - 16 timer siden

«The Wanted»-stjernen vil ikke tenke på den uhelbredelige sykdommen

Tom Parker nekter å la den livstruende hjernekreften få plass i livet sitt. – Jeg har barn, jeg har en familie. Jo mer jeg tenker på det, jo verre blir det bare..

VG - 16 timer siden

Carlsen-dobbel i generalprøve før VM

Magnus Carlsen (30) vant også det andre partiet mot Jan Nepomnjasjtsjij (31) i Norway Chess i deres generalprøve foran VM-matchen mellom dem i november/desember..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt