NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 09:11

NRK - 24 nov 22 kl. 14:09

Ny E39 åpnet for trafikk

Nå er nye E39 mellom Kristiansand og Mandal åpnet for trafikk. Den nye veistrekningen er 19 kilometer og halverer reisetiden mellom de to byene. Det har tatt over fire år å bygge veien, og prislappen er på over 4,5 milliarder kroner. På forhånd ble tidspunktet for åpning holdt hemmelig for å hindre mange biler på veien samtidig. Offisiell åpning blir 9.
Les mer på NRK


Les mer om:
E39, Kristiansand, Mandal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny E39, åpnet, for, trafikk
Klartale - 27 okt 22 kl. 06:00

Er hjelm på hodet kult?

Det blir stille noen få sekunder.– Nei, det er nok ikke kult med hjelm, sier Matheo Onstad. I en turkis hettegenser er han på full fart inn i ungdomslivet.

NRK - 12 aug 23 kl. 16:25

E39 ved Søgnetunnelen er åpen etter bilulykke

E39 er nå åpen for trafikk igjen, etter at en bil krasjet i Søgnetunnelen i vestgående retning ved 15.20-tiden lørdag. Det har vært omkjøring via gamle E39.

NRK - 22 nov 22 kl. 21:45

E39 ved Vigeland er åpen for trafikk igjen

E39 ved Vigeland er åpen for trafikk igjen, melder Vegtrafikksentralen Sør. Veien var stengt i en periode på grunn av en bilulykke mellom en trailer og en personbil. Føreren av personbilen er kjørt til sykehus, melder politiet i Agder.

Klartale - 18 okt 22 kl. 11:45

– Det kan være forskjellen på liv eller død

Rundt 37 prosent bruker refleks av og til. Det viser ny undersøkelse. NAF sier det er farlig.

Klartale - 18 apr 23 kl. 14:37

Noen nordmenn kjører bil etter å ha drukket alkohol

2022 ble et dårlig år for trafikk-ulykker. 118 personer ble drept i trafikken. Det er 38 flere enn året før.

Klartale - 05 maj 23 kl. 10:07

Bekymret for sikkerheten i russebusser

Det er mai. Og russetiden er i gang. De feirer at de er ferdig med 13 år på skolen.

NRK - 07 jul 23 kl. 09:27

Trygg Trafikk advarer: Sommeren er den farligste tida i trafikken

Nesten halvparten av alle som mistet livet i trafikken i fjor døde mellom juni og august, i alt 47 stykker. Trygg Trafikk ber bilistene kjøre forsiktig. – Folk må være klar over at det er sommeren, ikke vinteren, som er på ulykkestoppen både når det gjelder antall omkomne og hardt skadde.

NRK - 02 jun 23 kl. 11:26

Motorsyklist skadd i ulykke på E39 i Lund

Nødetatene har rykket ut etter melding om trafikkulykke på E39. Ifølge politiet er det en motorsyklist som har vært involvert. Uhellet skjedde ved Hovsvatnet helt sør i Rogaland rett over klokken 11.

NRK - 25 jan 23 kl. 15:19

Dovrebanen åpnet for trafikk igjen

Dovrebanen er åpnet for trafikk igjen, men Bane Nor opplyser at det vil bli forsinkelser. Banen har vært stengt mellom Oppdal og Berkåk i Trøndelag etter at en lastebil kjørte av E6 og rev med seg kjøreledningen til toget tirsdag ettermiddag I 15-tida opplyser Bane Nor at strekningen er åpnet, men at reisende fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..

E24 - 05 mar 23 kl. 07:19

Nå er Follobanen åpen for trafikk igjen

Etter å ha vært stengt i over ti uker, er Follobanen åpen for trafikk. Banen ble åpnet for normal trafikk søndag klokken 7..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ny rapport: 10 prosent av isbreene i Sveits borte på to år

10 prosent av isbreene i Sveits har smeltet bort i løpet av de siste to årene. Det går frem av en ny rapport fra Det sveitsiske vitenskapsakademiet, melder AFP. 6 prosent av breene forsvant i 2022 og ytterligere 4 prosent er blitt borte i løpet årets sommer.

NRK - 5 minutter siden

Ordfører om dobbeltdrap: – Dypt tragisk

– Det var en trist og dypt tragisk beskjed å få. Det allttid ille med drap, men det er spesielt ille når det er barn involvert. Dette rammer en familie, skole og skoleklasse, sier Kristiansands ordfører Jan Oddvar Skisland.

NRK - 30 minutter siden

Separatistleder: Utbryterrepublikken Karabakh vil slutte å eksistere

Utbryterrepublikken Nagorno-Karabakh vil slutte å eksistere 1. januar 2024. Da vil også alle statlige institusjoner i regionen bli lagt ned.

NRK - 30 minutter siden

Regjeringen vil styrke grønn omstilling med 15 milliarder

Regjeringen foreslår å styrke virkemidlene for grønn omstilling på 15 milliarder kroner. Det skal skje gjennom en kombinasjon av egenkapital, garantier, lån og tilskudd. Det sa stasminister Jonas Gahr Støre på en pressekonferanse torsdag.

NRK - 1 time siden

Ni år gammel gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en ni år gammel gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 1 time siden

Ukraina hevder å ha skutt ned nær samtlige russiske droner

Ukrainske styrker skjøt ned 34 av 44 russiske droner i et større droneangrep natt til torsdag, hevder det ukrainske luftforsvaret. Dronene ble oppdaget langs svartehavskysten og lenger inn i landet, opplyser talsperson for Ukrainas sørlige militærkommando, Nataliya Gumenijuk. – Russland stopper ikke presset og jakten på nye taktikker, nemlig bruk av masseangrep.

NRK - 1 time siden

September den dødeligste måneden i Sverige

11 personer er drept med skytevåren i Sverige i løpet av september måned. Det gjør september til den dødeligste måneden i Sverige siden politiet begynte å føre statistikk i 2016, skriver SVT. De to siste skytedrapene skjedde onsdag kveld og natt til torsdag.

NRK - 1 time siden

Mindreårig gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en mindreårig gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 1 time siden

Se politisk kvarter kl 07.45


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com