NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 10:56

NRK - 12 dec 23 kl. 15:43

Ny E18 3,2 milliarder kroner dyrere

Ny E18 i tunnel under Sandvika (bildet) vil koste 15,4 milliarder kroner, viser nye beregninger. Det er 3,2 milliarder kroner mer enn den godkjente rammen. Planleggingen av ny E18 fra Ramstadsletta i Bærum til Nesbru i Asker ble satt på vent i januar da det ble klart at prosjektet ville bli vesentlig dyrere. Siden har Statens vegvesen prøvd å finne løsninger som kan få prisen ned. Prosjektsjef Tom Hedalen sier til Teknisk Ukeblad at Vegvesenet nå vil søke om å øke det såkalte styringsmålet.
Les mer på NRK


Les mer om:
E18, Sandvika, Ramstadsletta, Bærum, Nesbru, Asker, Statens, Tom Hedalen, Teknisk Ukeblad, Vegvesenet, Hedalen, Oslo, Lysaker

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny E18, 3,2, milliarder, kroner, dyrere
Klartale - 06 okt 23 kl. 14:00

Så mye penger vil regjeringen bruke til neste år

Trygve Slagsvold Vedum presenterte regjeringens forslag til statsbudsjett fredag. Budsjettet viser hva regjeringen ønsker å bruke penger på i 2024.Alle de ulike departementene er med på å lage forslaget til statsbudsjettet.

Klartale - 26 okt 23 kl. 06:00

Dette koster de norske fotballspillerne

Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard er Norges to spillere som er verdt milliarder. Det skriver nettstedet Transfermarkt.Nettstedet har sett på verdien på spillere.

Klartale - 22 mar 24 kl. 13:43

Dette vil regjeringen bruke penger på

Det koster å bygge veier og jernbaner. Fredag la regjeringen fram Nasjonal transportplan (NTP). Den forteller hvilke prosjekter de vil bruke penger på de neste 12 årene.

Klartale - 31 aug 23 kl. 13:00

Regjeringen diskuterer budsjettet for 2024

Forslaget til stats-budsjettet skal presenteres i oktober. Det skal vise hva Norge skal bruke penger på neste år. Regjeringen diskuterer budsjettet torsdag og fredag denne uken.

NRK - 06 dec 23 kl. 05:00

Rekordhøye skatter i fjor – ble betalt over 1700 milliarder kroner i skatt

I Norge ble det i fjor betalt inn rundt 1702 milliarder kroner i skatt. Det er det høyeste tallet som noensinne er registrert, ifølge Skatteetaten. Til sammenligning ble det betalt inn 1057 milliarder kroner i skatt for inntektsåret 2021.

NRK - 07 feb 24 kl. 16:15

Vedum: Staten vil tape 34,5 milliarder i året på å fjerne formuesskatten

Norges 0,1 prosent rikeste vil til sammen spare 13 milliarder kroner årlig dersom formuesskatten fjernes. Totalt vil staten gå glipp av 34,5 milliarder kroner. – En fjerning av formuesskatten ville redusert statens inntekter med om lag 34,5 milliarder kroner.

NRK - 31 okt 23 kl. 05:54

E18 delvis åpen for trafikk

E18 ved Ørje er tirsdag morgen åpen for trafikk i retning Oslo, men stengt i retning Sverige. E18 mellom Sverige og Norge ble stengt ved riksgrensen i Värmland på grunn av stillestående vogntog som hadde satt seg fast i snøen. Enkelte vogntog venter på bergingsbil og av den grunn er det stedvis stengt på E18 retning Sverige.

NRK - 25 feb 24 kl. 16:32

Kjørte feil vei på E18 – hadde 2,4 i promille

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke på E18 ved Holmestrand. Ulykken skal ha skjedd i sørgående retning rett før Hanekleivtunnelen. To biler skal være involvert.

Klartale - 06 dec 23 kl. 08:50

Dette er Norges rikeste mann

Witzøe sin formue vokste i fjor. I 2021 var formuen på 19,8 milliarder kroner. Witzøe tjente 2,4 millioner kroner i fjor.

NRK - 16 apr 24 kl. 21:10

Giverland lover milliarder til Etiopia-nødhjelp

En internasjonal giverlandskonferanse for Etiopia resulterte tirsdag i løfter om 6,7 milliarder kroner øremerket nødhjelp. 21 millioner etiopiere trenger nå matvarehjelp utenfra, og FN har anslått at det trengs drøyt 35 milliarder kroner i inneværende år. FN håpet på forhånd at giverkonferansen skulle resultere i løfter om rundt 11 milliarder, som ville ha dekket behovet ut juni.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fare for tordenvær og lyn på Helgeland

Det er fare for tordenvær og mye lyn for store deler av Helgeland i dag. Tordenværet er ventet å starte sent på formiddagen, og øker utover ettermiddagen. Det vil også komme noe kraftige regnbyger.

NRK - 15 minutter siden

Tre personer pågrepet i grov narkotikasak i Trondheim

Søndag kveld ble tre personer pågrepet og siktet i en grov narkotikasak, melder Adresseavisen. De tre er alle siktet for grov narkotikaovertredelse for oppbevaring av stoffer. Politiet har gjort beslag i saken.

NRK - 2 timer siden

WSJ. Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.

NRK - 30 minutter siden

Ny kartlegging av havet rundt Svalbard

Nå skal store områder av havet rundt Svalbard som ikke er kartlagt, bli dokumentert. De allerede dokumenterte områdene er fra 80-tallet, og nå skal Kartverket bruke sommersesongen til å ta nye målinger. Avdelingsdirektør i Kartverket, Gudmund Jønsson sier i en pressemelding at bedre data og sjøkart vil ivareta navigasjonssikkerheten i disse områdene.

NRK - 1 time siden

Flere drept av militante grupper i Pakistan og India

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militante opprørere. Samtidig er fire indiske soldater drept i et angrep i delstaten Jammu og Kashmir, ifølge den indiske hæren.

NRK - 1 time siden

Afghanistan: Minst 17 omkommet i bussulykke

17 personer er døde og 34 såret etter en bussulykke i Afghanistan. Det melder lokale myndigheter, ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

USA til Israel: Uakseptabelt høye sivile tap i Gaza

USAs utenriksminister Antony Blinken har gjort det klart overfor Israel at de sivile tapene på Gazastripen er «uakseptabelt høye», melder AFP. Det israelske forsvaret har de siste dagene gjennomført flere massive angrep, blant annet mot en flyktningleir og flere FN-drevne skoler i jakten på medlemmer av toppledelsen i Hamas. Tapstallene har vært omfattende.

NRK - 1 time siden

HRW: Barn fengslet og mishandlet i El Salvador

Mer enn 1000 mindreårige er blitt fengslet under El Salvadors unntakstilstand. Mange blir pågrepet nærmest tilfeldig, ifølge Human Rights Watch (HRW). Barn er blitt dømt til flere års års fengsel, som oftest for svært uspesifikke lovbrudd og på bakgrunn av vitnemål fra politifolk som ikke kan bekreftes fra annet hold, ifølge organisasjonen.

NRK - 1 time siden

Åtte personer drept etter angrep på pakistansk militærbase

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militanter..

NRK - 2 timer siden

Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com