E24 > Økonomi

Saturday, 25 September, 11:55

E24 - 02 aug 21 kl. 12:51

Ny «pandemirekord» ved Avinors flyplasser søndag

Antallet passasjerer ved norske lufthavner var søndag på det høyeste siden pandemien begynte..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Avinors

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny pandemirekord, ved, Avinors, flyplasser, søndag
Aftenposten - 02 aug 21 kl. 12:51

Ny «pandemirekord» ved Avinors flyplasser søndag

Antallet passasjerer ved norske lufthavner var søndag på det høyeste siden pandemien begynte..

NRK - 03 sep 21 kl. 18:25

Vil åpne Kabul flyplass innen 48t

Qatar sier de håper å kunne etablere humanitære hjelpekorridorer på afghanske flyplasser innen 48 timer, melder flere medier. – Vi håper i løpet av de neste 24 eller 48 timene å se åpning av humanitære korridorer slik at humanitær hjelp kan komme inn via Kabul flyplass og andre fungerende flyplasser, sa Taliban-talsmann Mutlaq al-Qahtani til den Qatar-baserte TV-stasjonen Al Jazeera fredag..

E24 - 09 jul 21 kl. 11:47

Kraftig oppgang i flyreisende i juni

Passasjertrafikk ved Avinors lufthavner økte med 45,5 prosent i juni fra samme måned i 2020. Økningen var størst på reiser til og fra utlandet..

NRK - 10 jun 21 kl. 09:25

Avninor venter lange køer

Fredag slipper fullvaksinerte innreisekarantene, og Avinor gjør seg klare for stor trafikk og lange køer på flyplassene. – Vi forventer køer og tidvis svært lange ventetider på Avinors lufthavner i tiden framover, skriver Avinor i en pressemelding torsdag morgen. Det var TV 2 som først omtalte saken..

NRK - 10 jun 21 kl. 18:05

Økning i antall flyreiser

I mai ble det gjennomført 1 067 700 flyreiser over Avinors lufthavner. Av disse var 946 823 innlandsreiser. Sammenlignet med mai 2020 øker antall reisende med 78,6 prosent.

E24 - 15 aug 21 kl. 14:11

Her signeres taxfree-avtaler til 30 milliarder kroner

Avinors konsernsjef Abraham Foss logget inn med bank-ID 156 ganger på én dag og tjente med det rundt 18 milliarder over fem år for selskapet..

Aftenposten - 15 aug 21 kl. 14:11

Her signeres taxfree-avtaler til 30 milliarder kroner

Avinors konsernsjef Abraham Foss logget inn med bank-ID 156 ganger på én dag og tjente med det rundt 18 milliarder over….

NRK - 12 jun 21 kl. 13:52

Danmark sender kampfly

To F-16 kampfly er sendt til Bornholm dagen etter at russiske jagerfly ved to anledninger krenket dansk luftrom i området. Det er sagt at kampflyene skal håndheve dansk suverenitet i området, men forsvaret sier også at det er alminnelig prosedyre å anvende andre flyplasser enn den i Skrydstrup..

NRK - 04 maj 21 kl. 11:39

Over 100 smitta knytt til Toldboden

Ålesund kommune fekk i går kveld melding om sju nye smitta. To av dei har relasjon til utbrotet ved Vard Brattvåg og begge har vore i karantene. Det er no totalt 18 smitta relatert til dette utbrotet, 17 av dei er arbeidarar relatert til verftet.

E24 - 19 apr 21 kl. 17:48

Taxfree-debatt gir anbudsuro: – Skaper usikkerhet

Mens politikerne diskuterer avvikling av taxfree-ordningen, er en rekke store selskaper i sluttprosessen i konkurransen om å få selge avgiftsfrie varer på norske flyplasser. Debatten har påvirket anbudsprosessen..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Fyrte opp svensk oljekraftverk: – Det blir spennende i vinter

Det er ti år siden svenskene fyrte like godt i oljekraftverket Karlshamn som i forrige uke, selv om det er dyrt. – Viser hvor alvorlig situasjonen er når det gjelder strømforsyningen, sier operatøren Uniper..

E24 - 1 time siden

Slik kan du investere i råvarer

Råvarer er i vinden, og for mange småinvestorer kan det friste å hamstre litt av gevinsten fra den enorme prisoppgangen. Før du kaster deg på «råvarebølgen», er det likevel flere farer du bør være obs på..

E24 - 3 timer siden

Fellesforbundet vil kjempe hard for videre oljeleting

Fellesforbundets leder, Jørn Eggum, vil ikke høre snakk om letestans på norsk sokkel og har ingen tro på at SV vil få gjennomslag i oljepolitikken..

E24 - 3 timer siden

Huawei-topp løslatt i Canada – har forlatt landet

En utleveringsdomstol besluttet fredag at Huawei-toppen Meng Wanzhou, som satt i husarrest i Canada, skal løslates. Hun har nå satt seg på et fly til Kina..

E24 - 3 timer siden

Får heller sparken enn å ta vaksine

James Long har fått varsel om suspensjon og risikerer å miste både inntekt og helseforsikring. Likevel vil han ikke la seg vaksinere. Amerikanske myndigheter bærer noe av ansvaret for skepsisen, mener medisinprofessor..

E24 - 3 timer siden

Norge skal elektrifiseres med fornybar kraft

Den siste rapporten fra FNs klimapanel varsler kode rød. Det er alle kvinner og menn til pumpene for å nå klimamålene. Noe av nøkkelen er elektrifisering med fornybar kraft..

E24 - 5 timer siden

Fondenes makt

Han hadde hestehale, bare føtter i skoene og løvestatuer utenfor kontoret. Og en suksess få kan måle seg med. Kristoffer Stensrud, som døde sist lørdag, har satt tydelige spor etter seg i finansverdenen..

E24 - 13 timer siden

Da Olsen satt renten til 0, spådde han fall i boligprisene. Det ble skivebom.

I mai i fjor satte Norges Bank styringsrenten til null og spådde fallende boligpriser. Fasit hittil: Prisøkning på 14 prosent..

E24 - 13 timer siden

Høy oljepris dro Wall Street oppover

Nike falt over fem prosent etter de måtte skru ned forventningene til inntekt i år..

E24 - 14 timer siden

Vindkraft bidrar til lavere strømpris: Sør-Norge har dyrest strøm i Norden

Strømprisene faller i Norden, blant annet etter at produksjonen av vindkraft har tatt seg opp. Nå har Sør-Norge dyrere strøm enn resten av Norden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt