NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 20:48

NRK - 26 sep 22 kl. 15:43

Norwegian raser på liste over beste flyselskaper

Norwegian er rangert som nummer 85 på listen over verdens beste flyselskaper som Skytrax offentliggjorde mandag. Det er ned fra 75. plass i fjor, mens selskapet i 2019 var på 39. plass. Rangeringen er gjort ved hjelp av en kundeundersøkelse på nettet som varte fra september 2021 til august 2022.
Les mer på NRK


Les mer om:
Skytrax, SAS, Qatar Airways, Singapore Airlines

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norwegian, raser, liste, over, beste, flyselskaper
NRK - 06 sep 22 kl. 08:08

Nesten 2 millioner reiste med Norwegian i august

Den siste måneden av sommerferien hadde Norwegian nesten 2 millioner passasjerer. Det er mindre enn i juli, da de hadde høyeste antall siden før pandemien. – August ble nok en god måned for Norwegian.

NRK - 28 maj 22 kl. 08:00

Sørstatsbaptistene offentliggjør liste over overgripere

Southern Baptist Convention (SBC) i USA har offentliggjort en over 200 sider lang liste med navn på pastorer og andre i egne rekker som anklages for overgrep. Sørstatsbaptistene har rundt 15 millioner medlemmer og regnes som verdens største evangeliske kirkesamfunn. En uavhengig gransking konkluderte nylig med at SBC i nesten to tiår har skjult rapporter om seksuelle overgrep begått av medlemmer, og kirkesamfunnet offentliggjør nå en liste over overgripere for å møte kritikken.

NRK - 30 jun 22 kl. 18:00

Norwegian og kabinforeningen enige om tariffavtale

Flyselskapet Norwegian og den norske kabinforeningen har signert en ny toårig tariffavtale for de ansatte i Norge. Det er til sammen rett i overkant av 1.000 kabinansatte ved Norwegians fire baser i Norge, og de utgjør med det den største yrkesgruppen av ansatte i selskapet.

Klartale - 09 sep 22 kl. 06:30

Hva vil Sverige velge i helgen?

Det er bare noen få dager igjen til valget i Sverige. Det preget også byen Göteborg da Klar Tale reiste dit denne uka.De første reklamene for partier var på skjermer inne på togstasjonen.

Klartale - 28 jun 22 kl. 15:45

Hun er en av verdens beste fotballspillere

Kanalen ESPN har laget en liste med de beste kvinnelige fotballspillerne. Der finner vi to norske over de 50 spillerne på listen.Både Caroline Graham Hansen som nummer fire og Ada Hegerberg som nummer ti.

NRK - 09 jun 22 kl. 15:55

Enighet om ny tariffavtale med Norwegian-pilotene

Norwegian og Norwegian Pilot Union i Parat, som organiserer pilotene i Norge, er enige om en tariffavtale for 2022-2023. Leder i Norwegian Pilot Union, Alf Hansen, sier avtalen sikrer norske arbeidsplasser og vil gi bedre mulighet for planlegging av pilotenes arbeidshverdag, skriver Parat i en pressemelding. – Vi har klart å få til større fleksibilitet, kombinert med forutsigbarhet for ansatte piloter.

Klartale - 13 jul 22 kl. 07:00

Det kan gå flere dager før SAS-streiken er løst

Det tror Kristine Nergaard. Hun er forsker ved forsknings-organisasjonen Fafo. – Selv om folk møtes til nye forhandlinger tar det tid å komme fram til en løsning.

NRK - 26 okt 22 kl. 12:39

Passasjerer må betale 1,1 millioner i sakskostnader

Norwegian-passasjerer er dømt til å betale 1,1 millioner kroner i sakskostnader til Norwegian etter at flypassasjerene gikk til sak mot selskapet for å få erstatning for forsinkede fly. De 57 saksøkerne var alle passasjerer på forsinkede Norwegian-fly, og har kjempet for å få diverse erstatningskrav inn i rekonstruksjonen av det kriserammede selskapet, melder Rett24. Ifølge Rett24 var partene enige om det materielle før saken gikk til hovedforhandling, men de var ikke enige om sakskostnadene.

NRK - 04 nov 22 kl. 08:14

Norwegian fløy 1,9 millioner passasjerer i oktober

1,9 millioner passasjerer fløy med Norwegian i oktober, en oppgang på 57 prosent fra oktober i fjor. Fyllingsgraden var på 86 prosent, viser flyselskapets ferske trafikktall. – Vi er fornøyde med å levere enda en måned med sterke trafikktall.

NRK - 30 nov 22 kl. 14:51

Fransk loff blir verdsarv

Den franske bagetten har kome på Unescos liste over immateriell kulturarv. Det er ei liste over tradisjonar, kunst, språk og anna som blir sett på som ei kjelde til identitet. Frå før er kulturen knytt til det franske kjøkken på lista.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Balsfjord

To trailere har kollidert i 80-sonen på E6 ved Strupen i Balsfjord lørdag kveld. Det skal være alvorlig personskade to av de tre involverte, melder politiet. – Vi fikk melding klokka 19:14 om at to trailere hadde kollidert på E6 nord for Heia og Strupen.

NRK - 45 minutter siden

Ukrainske ambassader har mottatt pakker med dyredeler

En rekke ukrainske ambassader har mottatt pakker med kroppsdeler fra dyr eller eksplosiver. Landets utenriksminister mener avsenderne forsøker å skape frykt. Utenriksminister Dmytro Kuleba sier i et intervju med CNN at det har vært 17 slike tilfeller.

NRK - 1 time siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 1 time siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 1 time siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 1 time siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 1 time siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke mellom to vogntog på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord..

NRK - 1 time siden

Ny person pågrepet med kniv i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har tatt kontroll på en mann som gikk med kniv i parkeringshuset på Oslo S. Ingen skal ha blitt truet eller skadet. En vekter hadde observert mannen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com