E24 > Økonomi

Saturday, 13 August, 08:22

E24 - 26 jun 22 kl. 13:13

Northug-selskap har aldri hatt lavere overskudd

Tidligere langrennsløper Petter Northug ser overskuddet i holdingselskapet bli redusert for femte året på rad..
Les mer på E24


Les mer om:
Petter Northug

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Northug-selskaphar , aldri, hatt, lavere, overskudd
Klartale - 17 jul 22 kl. 07:00

Han leder kampen om å bli ny statsminister

I starten av uka var det 11 kandidater til å ta over etter Boris Johnson. Siden har noen sagt at de velger å trekke seg som kandidater. Andre har fått for lite støtte fra partiet til å være kandidater lenger.

NRK - 04 jun 22 kl. 07:46

Finansministeren vil stramme inn skattereglene for bruk av privatfly

Skattetaten har vært frustrert over at privat bruk av eiendom og privatfly eid gjennom selskap ikke rapporteres inn. Nå vil finansministeren stramme inn. Uoppgitt inntekt ved slik privat konsum i selskap lå i 2019 på rundt 1,45 milliarder kroner, skriver Klassekampen.

NRK - 23 mar 22 kl. 16:11

Zelenskyj: – Franske selskap må trekke seg ut av Russland

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber franske selskap som Renault om å avvikle verksemda i Russland. Zelenskyj kom med oppmodinga då han snakka til den franske nasjonalforsamlinga via videolink onsdag ettermiddag. – Franske selskap må trekkje seg ut av den russiske marknaden.

NRK - 21 mar 22 kl. 06:37

Vil ha lavere toppfart på norske veier

Naturvernforbundet, Bondelaget og NAF har skrevet brev til samferdselsministeren, skriver Dagsavisen. Organisasjonene ønsker at fartsgrensen på norske motorveier skal settes ned fra 110 til 90 kilometer i timen. – Konkret ber vi om høyere terskel for når det skal bygges firefeltsvei, mer bruk av to- og trefeltsvei med midtrekkverk og en ny standard for firefeltsvei med 90-grense, sier kommunikasjonssjef Camilla Ryste i NAF.

Klartale - 13 maj 22 kl. 13:07

Skal jobbe for lavere matpriser

Flere partier utenfor regjeringen har gått sammen. De går inn for forslag om regulering av dagligvare-handelen. Målet er at nordmenn får lavere matpriser i butikkene.

NRK - 19 maj 22 kl. 08:22

Stor nedgang i antall fødsler

Etter en oppgang i antall fødsler i fjor, er tallet nå enda lavere enn før 2021. Folketallet økte med 10.300 personer i første kvartal og er nå 5.

NRK - 19 jul 22 kl. 10:19

Fall i kraftproduksjonen i Norge

Kraftproduksjonen var 7 prosent lavere i 2. kvartal i år enn i samme periode i fjor. Mindre vann i magasinene får skylden.

NRK - 24 jul 22 kl. 20:53

Produsenter av bringebær ønsker lavere butikkpris

Norske produsenter av bringebær mener at butikkprisen er høyere enn ønsket. Så langt i år går salget tregere enn ventet. – Omsetningen av bringebær er lavere enn forventet, og mye av bringebærene må innom lager før de går ut til butikksystemene, skriver Landbruksdirektoratet i sin ukentlige markedsoppdatering.

Klartale - 26 apr 22 kl. 16:24

Mener det meste av pandemien ble håndtert på en god måte

Korona har stort sett blitt håndtert på en god måte, mener korona-kommisjonen. Men det har hatt følger for barn og unge, selv om det skulle unngås. Norge hadde også for få intensivplasser.

Klartale - 29 jun 22 kl. 14:47

Politiet er usikre på om skytteren har fått hjelp før angrepet

43 år gamle Zaniar Matapour er siktet for terror, drap og drapsforsøk. Han skjøt mot to utesteder i Oslo natt til lørdag. Politiet er ganske sikre på at han angrep alene.

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

– Et eksempel på altfor mye penger og arrogant ledelse

Han siterer Yoda fra Star Wars, er inspirert av japanske krigsherrer og sammenligner seg selv med Jesus. Nå er tek-milliardær Masayoshi Son (65) i trøbbel – og det får konsekvenser for norske selskaper..

E24 - 16 timer siden

Sterk oppgang på Wall Street

Det er god stemning på de amerikanske børsene fredag. Treningsselskapet Peloton hopper 11 prosent etter agressiv kostnadskuttplan..

E24 - 12 timer siden

«The big short»-investor advarer: – Vinteren kommer

Investoren Michael Burry, mest kjent for å vedde mot boligmarkedet i forkant av krasjet i 2008, mener amerikanerne ikke klarer å få ned forbruket tross skyhøy inflasjon..

E24 - 12 timer siden

Containerboomen fortsetter: – Bør forhindre kollaps

Analysesjef mener fortsatte flaskehalser ved verdens havner vil redde markedet for containerfrakt til havs det neste året – og øyner et nytt historisk år..

E24 - 13 timer siden

Nå elektrifiseres Utsirahøyden: – Vil bruke mer strøm enn hele Stavanger

Olje- og gassfelt står i kø for å skru på strømbryteren. Om ikke lenge er hele Utsirahøyden og Sleipner Øst elektrifisert via Johan Sverdrup-feltet. Den årlige kraftbruken, bare i dette området, blir større enn for hele Stavanger..

E24 - 14 timer siden

Lite vann i Rhinen kan forverre energikrisen

Vannstanden i den viktige, vesteuropeiske elven nærmer seg kritiske nivåer som kan stanse frakt av drivstoff..

E24 - 14 timer siden

Ole Brumm hadde hatt glede av hold-in tights

Hovedproblemet i næringslivet er ikke at folk går på kurs, hovedproblemet er når ambisjonen stopper før det..

E24 - 17 timer siden

Danske Bank: Norges Bank trenger ikke heve renten i 2023

Sjeføkonom Frank Jullum i Danske Bank tror det holder at Norges Bank hever styringsrenten på tre av de fire møtene som er igjen i år..

E24 - 16 timer siden

Analytiker om Pexip-tall: – Dårligere enn ventet på alle punkter

Pexip-aksjen raser på Oslo Børs etter at selskapet la frem skuffende kvartalstall. Analytikere mener kursfallet er fortjent og at selskapets fremtid ser usikker ut..

E24 - 17 timer siden

Raser på børs: – Ikke det aksjonærene vil høre

Videokonferanseselskapet Pexit faller over 15 prosent på børs etter svake tall. Det fører til nedbemanninger og misfornøyde aksjonærer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com