NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 22:36

NRK - 04 mai 21 kl. 16:38

Norskvoktet flybase i Irak angrepet

To raketter ble skutt mot flybasen Ain al-Asad i Irak. Basen er voktet av norske soldater. Ingen personer skal være skadd i angrepet. Dette er det tredje rakettangrep som er skjedd i landet i løpet av de siste tre dagene. Samtidig har det vært amerikanske myndigheter på besøk.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ain, asad, Irak

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norskvoktet, flybasei , Irak, angrepet
NRK - 03 mars 21 kl. 08:21

Rakettangrep mot flybase i Irak

Flere raketter har rammet en flybase i Irak der norske soldater er stasjonert, bekrefter Forsvarets operative hovedkvarter, som opplyser til NTB at de er i god behold..

VG - 03 mars 21 kl. 09:07

Norske soldater angrepet i Irak

Ti raketter har truffet en flybase i Irak der norske soldater er stasjonert. De norske er i god behold, opplyser Forsvaret..

VG - 03 mars 21 kl. 09:07

Norske soldater angrepet i Irak: – Det var dramatisk

Ti raketter har truffet en flybase i Irak der norske soldater er stasjonert, ifølge amerikanske styrker. De norske er i god behold, opplyser troppssjefen..

NRK - 03 mai 21 kl. 19:27

Rakettar mot militærleir i Irak

Minst tre rakettar trefte ein irakisk militær flybase nord for Bagdad, stadfestar irakiske militære overfor Reuters. Det er amerikanarar stasjonert ved basen. Det er ikkje rapportert om døde.

NRK - 03 mars 21 kl. 08:21

Ingen nordmenn skadd i rakettangrep

Flere raketter har rammet en flybase i Anbar-provinsen i Irak der norske soldater er stasjonert, bekrefter Forsvarets operative hovedkvarter. – Alle de norske er gjort rede for og i god behold, sier pressevakt major Elisabeth Eikeland til NTB..

NRK - 11 mai 21 kl. 21:28

Israelsk avis: Nytt høyhus angrepet

Avisa The Times of Israel hevder at det israelske forsvaret har angrepet og ødelagt nok et høyhus på Gazastripen. Det skal være Al-Jawhara-bygningen i Gaza som er angrepet, hevder den israelske avisen. Meldingene om angrepet er ikke bekreftet.

NRK - 21 timer siden

Nyhetsbyrå krever gransking

Sjefen for nyhetsbyrået AP krever at en uavhengig etterforskning etter det israelske angrepet som lørdag la byråets Gaza-kontor i grus. Høyhuset Jala Tower huset også andre internasjonale medier, blant dem nyhetskanalen Al Jazeera. Israel hevder Hamas holdt til der.

NRK - 09 feb. 21 kl. 15:34

Fem terrordømte avretta i Irak

Irak avretta tysdag fem terrordømte menn ved henging, trass i internasjonale reaksjonar dei siste månadane må avrettingspraksisen i landet. Rettslege kjelder har opplyst til AFP at det vart uført minst 30 avrettingar i Irak i fjor..

NRK - 03 mars 21 kl. 06:04

Irak får pavebesøk

Pave Frans besøker fredag Irak i solidaritet med landets pressede kristne minoritet, og som en utstrakt hånd til den muslimske majoritetsbefolkningen. Besøket skjer mens Irak står overfor en ny dødelig bølge med koronasmitte og fornyet vold i landet..

NRK - 07 mars 21 kl. 03:10

Irak får ny helligdag

Etter møtet mellom pave Frans og sjiamuslimenes øverste leder i Irak, ayatolla Ali al-Sistani, blir 6. mars en nasjonal helligdag for toleranse og sameksistens i Irak. Det kunngjorde statsminister Mustafa al-Kadhimi lørdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Voldshendelse i Frognerparken

To personer skal være skadd etter en voldshendelse i Frognerparken i Oslo. Det opplyser operasjonsleder Per Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NRK. Det skal ha blitt brukt et stikkvåpen.

NRK - 30 minutter siden

Oppmodar om å henta heim born

Politiet melder på Twitter at 200–300 personar var samla i Telegrafbukta i Tromsø då dei kom til staden. Dei oppmodar foreldre om å henta heim borna sine..

NRK - 30 minutter siden

Personer skal ha overfalt en person

Tre personer skal ha overfalt en person i Trondheim. Ingen av partene er på stedet nå, melder politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Slagsmål i buss på Straume

Kl. 21.30 var meldt om slagsmål ombord i ein buss på Straume på Sotra.

NRK - 30 minutter siden

Fleire slagsmål i Bergen og omegn

Naudetatar er på veg til Kronstad der to personar slåss. Vest politidistrikt opplyser til NRK at det har vore ei rekke slagsmål blant ungdom i Bergen, Os og på Sotra i løpet av 17. mai-kvelden..

NRK - 45 minutter siden

Rykka ut til mogleg brann

Naudetatane rykker ut til mogleg byggningsbrann i Horten. Politiet oppdaterer no at det var ein eingongsgrill som var overtend..

NRK - 45 minutter siden

– Vi har ikkje kontroll per no

Politiet fortel til NRK at dei har rydda delar av torget, og no held på i sidegatene, Dei har gitt eit titals personar pålegg om å forlata sentrum. Politiet seier at dei ikkje har kontroll per no, men at dei jobbar med å få det. Opptøyane kom uventa på oss, seier dei vidare.

NRK - 1 time siden

Slossing i Trondheim

Politiet er på torvet i Trondheim etter at det ble meldt om slossing. En person er bortvist fra sentrum fram til i morgen..

NRK - 1 time siden

Gut truga med våpen

I samband med oppdraget i Stavanger der rund 400 ungdommar var samla, blei det søkt etter ein gut som hadde truga med våpen. Guten blei funnen, og våpenet låg gøymt på området. Plassen er no tømt for ungdommar..

NRK - 1 time siden

Plassen er no rydda i Fredrikstad

NTB skriv at politiet klokka 21.30 har rydda torget i Fredrikstad for menneske. Det er framleis eit stort tal utrykkingskøyretøy i området..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt