NRK > Nyheter

Saturday, 15 June, 03:17

NRK - 04 maj 23 kl. 08:30

Norske tollere gjorde over 10.000 beslag av alkohol i 2022

Norske tollere gjorde mer enn 10.000 beslag av alkohol har på grensen i 2022., melder P4-nyhetene. Tallene er hentet fra Tolletatens årsrapport. Det er en kraftig økning fra pandemiårene 2020 og 2021, da det ble gjort henholdsvis 6784 og 7752 beslag..
Les mer på NRK


Les mer om:
P4, Tolletatens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norske, tolleregjorde , over, 10.000, beslagav , alkoholi , 2022
NRK - 13 maj 23 kl. 05:14

Tollerforbundet bekymret over stadig færre tollere

Antall tollere på Svinesund har blitt halvert på ti år. Norsk Tollerforbund melder om frustrerte tollere. I 2013 ble det gjort 35.

NRK - 02 nov 23 kl. 05:11

Svenske tollere fant 100 kilo hasj nært norskegrensa

Svenske tollere beslagla hundre kilo cannabis under en omfattende tollaksjon i grenseområdene til Norge i forrige uke. Blant annet sitter to personer i varetekt etter et større beslag i Hån, nært Ørje. Det ble også beslaglagt mindre mengder kokain, amfetamin, sprøyter og annet medisinsk utstyr.

NRK - Igår: 21:34

11,5 tonn kokain beslaglagt i europeisk tollaksjon

Belgia sto for godt over halvparten av beslagene da europeiske tollere i løpet av en snau uke i april beslag la 11,5 tonn kokain. Den europeiske tollaksjonen Unda ble gjennomført fra 8. til 12.

Dagbladet - 26 aug 23 kl. 11:51

Forsker: - Mulig trussel i Norge

Årlig forsvinner 4 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 celler ut fra permafrosten. Forskere kan nå ha svaret på hvilke forstyrrelser eldgamle virus, som vekkes til live igjen, kan forårsake..

NRK - 07 apr 23 kl. 22:52

Tollere fant påskegodis med narkotika

Belgiske tollere har beslaglagt nesten to kilo påskesjokolade som viste seg å bestå av det narkotiske stoffet MDMA. Narkotikaen så ut som tradisjonelle påskeharer, men ble avslørt av tollerne da pakken skulle undersøkes i tollen..

VG - 23 jun 23 kl. 19:10

Tollere beslagla 50 kilo kokain i konteiner

Tollere beslagla nylig rundt 50 kilo kokain i en container i Oslo havn. Narkotikaen var skjult i en konteiner som kom til Norge fra Ecuador..

Aftenposten - 23 jun 23 kl. 19:40

Tollere beslagla 50 kilo kokain i Oslo - kan være verdt 50 millioner

Tollere beslagla nylig rundt 50 kilo kokain i en container i Oslo havn..

Klartale - 04 feb 23 kl. 06:30

Nå ser vi like mye film på kino som før pandemien

Folk i Norge har latt seg lokke tilbake til kino. Filmer som «Kampen om Narvik», «Avatar: The Way of Water» og «Folk og røvere i Kardemomme by» har alle hatt stor suksess.I januar ble det solgt nesten 959.

Klartale - 22 aug 23 kl. 06:00

Får tilskudd fra staten

Kultur- og likestillings-departementet skal bidra med fem millioner kroner. Ni idrettsarrangementer får pengene. Alle arrangementene er for personer med nedsatt funksjonsevne.

Klartale - 06 jun 23 kl. 11:00

Dette jobber flest folk med

Butikk-medarbeider er den vanligste jobben i Norge. Hvilket yrke du har bestemmes av hva slags oppgaver du har i jobben. Ikke utdanningen eller tittelen på stillingen din.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Biden vil gi hundretusener av innvandrere lovlig opphold i USA, melder CBS News

Biden-administrasjonen planlegger et historisk skifte i innvandringspolitikken, nemlig opphold til hundretusener som i dag er i USA ulovlig, ifølge CBS News. Det dreier seg om lovbeskyttelse for hundretusener av papirløse innvandrere som i dag er i USA, sier fire personer med kjennskap til planene til CBS News. Kildene utdyper at innvandrere som bor ulovlig i USA, er gift med amerikanske statsborgere, og som har bodd i USA i minst ti år, kan få arbeidstillatelse og utvisningsbeskyttelse.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke ved Kristiansand

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag. En bil har kjørt utfor, melder politiet i Agder på X. Meldingen oppdateres..

NRK - 1 time siden

To menn reddet opp etter å ha falt i vannet ved Stathelle

Nødetatene har rykket til Stathelle i Bamble i Telemark etter melding om at to personer hadde falt i vannet. To menn ble hjulpet opp på brygga. – Mennene blir undersøkt av ambulansepersonell.

NRK - 3 timer siden

16 år gammel gutt knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til sjøsiden ved Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rett før midnatt natt til lørdag. En 16 år gammel gutt skal være kritisk skadd. – Vi rykket ut med et stort antall patruljer, og finner en person som var kritisk skadd.

NRK - 3 timer siden

En person knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person er sendt til sykehus og beskrives som kritisk skadd, melder Oslo politidistrikt i en oppdatering klokken 00:12 Politiet har pågrepet en person de mistenker står bak knivstikking. Tre andre personer er anholdt.

NRK - 3 timer siden

Politiet: En person knivstukket på Oslo S

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person blir behandlet på stedet. Ingen flere fremstår skadet.

NRK - 3 timer siden

Cyril Ramaphosa gjenvalgt som president i Sør-Afrika

Som ventet ble Cyril Ramaphosa gjenvalgt som president i Sør-Afrika etter at ANC fikk på plass en regjeringskoalisjon. For første gang på 30 år har ANC ikke lenger rent flertall i nasjonalforsamlingen. Fredag samlet de folkevalgte seg for første gang siden valget nylig, og en av oppgavene var å velge president.

NRK - 4 timer siden

Ylvis fikk gjev pris: – Veldig stas

Komikerbrødrene Bård og Vegard Ylvisåker er tildelt Leif Justers ærespris, også kjent som Juster-prisen. Prisen deles ut årlig til noen som har gjort eller gjør en stor innsats på en norsk revyscene. Det var programleder og skuespiller Tom Sterri som overrakte prisen til duoen fredag kveld.

NRK - 4 timer siden

Bevæpnet politi tok i bruk pepperspray i Alta

Bevæpnet politi rykket ut etter flere meldinger om en mann som bar på en øks ved Aronnes i Alta fredag kveld. Mannen var da ikke truende mot noen, men fremsto likevel skremmende for noen. Politiet fikk raskt kontroll på vedkommende.

NRK - 4 timer siden

En person kritisk skadd i trafikkulykke

En person blir ansett som kritisk skadd i en trafikkulykke ved Klepp fredag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com