NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 17:42

NRK - 04 maj 23 kl. 08:30

Norske tollere gjorde over 10.000 beslag av alkohol i 2022

Norske tollere gjorde mer enn 10.000 beslag av alkohol har på grensen i 2022., melder P4-nyhetene. Tallene er hentet fra Tolletatens årsrapport. Det er en kraftig økning fra pandemiårene 2020 og 2021, da det ble gjort henholdsvis 6784 og 7752 beslag..
Les mer på NRK


Les mer om:
P4, Tolletatens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norske, tolleregjorde , over, 10.000, beslagav , alkoholi , 2022
NRK - 13 maj 23 kl. 05:14

Tollerforbundet bekymret over stadig færre tollere

Antall tollere på Svinesund har blitt halvert på ti år. Norsk Tollerforbund melder om frustrerte tollere. I 2013 ble det gjort 35.

NRK - 02 nov 23 kl. 05:11

Svenske tollere fant 100 kilo hasj nært norskegrensa

Svenske tollere beslagla hundre kilo cannabis under en omfattende tollaksjon i grenseområdene til Norge i forrige uke. Blant annet sitter to personer i varetekt etter et større beslag i Hån, nært Ørje. Det ble også beslaglagt mindre mengder kokain, amfetamin, sprøyter og annet medisinsk utstyr.

Dagbladet - 26 aug 23 kl. 11:51

Forsker: - Mulig trussel i Norge

Årlig forsvinner 4 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 celler ut fra permafrosten. Forskere kan nå ha svaret på hvilke forstyrrelser eldgamle virus, som vekkes til live igjen, kan forårsake..

NRK - 07 apr 23 kl. 22:52

Tollere fant påskegodis med narkotika

Belgiske tollere har beslaglagt nesten to kilo påskesjokolade som viste seg å bestå av det narkotiske stoffet MDMA. Narkotikaen så ut som tradisjonelle påskeharer, men ble avslørt av tollerne da pakken skulle undersøkes i tollen..

VG - 23 jun 23 kl. 19:10

Tollere beslagla 50 kilo kokain i konteiner

Tollere beslagla nylig rundt 50 kilo kokain i en container i Oslo havn. Narkotikaen var skjult i en konteiner som kom til Norge fra Ecuador..

Aftenposten - 23 jun 23 kl. 19:40

Tollere beslagla 50 kilo kokain i Oslo - kan være verdt 50 millioner

Tollere beslagla nylig rundt 50 kilo kokain i en container i Oslo havn..

Klartale - 04 feb 23 kl. 06:30

Nå ser vi like mye film på kino som før pandemien

Folk i Norge har latt seg lokke tilbake til kino. Filmer som «Kampen om Narvik», «Avatar: The Way of Water» og «Folk og røvere i Kardemomme by» har alle hatt stor suksess.I januar ble det solgt nesten 959.

Klartale - 22 aug 23 kl. 06:00

Får tilskudd fra staten

Kultur- og likestillings-departementet skal bidra med fem millioner kroner. Ni idrettsarrangementer får pengene. Alle arrangementene er for personer med nedsatt funksjonsevne.

Klartale - 06 jun 23 kl. 11:00

Dette jobber flest folk med

Butikk-medarbeider er den vanligste jobben i Norge. Hvilket yrke du har bestemmes av hva slags oppgaver du har i jobben. Ikke utdanningen eller tittelen på stillingen din.

Klartale - 11 aug 23 kl. 15:30

Filmer fra Hollywood hjelper norske filmer

Over 1 million nordmenn har sett filmene «Mission: Impossible», «Oppenheimer» og «Barbie» den siste måneden. Før filmene, sendes trailere. Det er reklamer for filmer som kommer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 30 minutter siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 1 time siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 45 minutter siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 45 minutter siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 45 minutter siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 1 time siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 1 time siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.

NRK - 1 time siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com