NRK > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 03:06

NRK - 20 jan. 15 kl. 10:44

Norske redaktører: – Forventer konkrete råd fra PST

Tirsdag morgen begynte sikkerhetssamtalene mellom PST og norske redaktører i kjølvannet av terrorangrepet i Frankrike. Norske redaktører stiller seg positive til initiativet, og forventer råd og veiledning om hvilke sikkerhetstiltak man eventuelt kan sette i gang..
Les mer på NRK


Les mer om:
PST, Frankrike

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norske, redaktører, Forventer, konkrete, rådfra , PST
NRK - 7 timer siden

NRK-redaktør ble årets redaktør

Oslo Redaktørforening kåret i dag Helje Solberg, nyhetsredaktør i NRK, til årets redaktør. «Årets redaktør har styrt skuta si støtt i korona-unntaksåret,» heter det i begrunnelsen. «Med koronanedstengningen oppsto det et meget stort behov for faktabasert journalistikk og informasjon i hele Norge.

NRK - 05 mars 19 kl. 23:28

Steiro er årets redaktør i Oslo

Oslo redaktørforening delte tirsdag kveld ut sine årlige priser til redaktører. VG-redaktør Gard Steiro er årets redaktør, Aftenpostens politiske redaktør Trine Eilertsen er «Årets meningsbærer», og hedersprisen gikk til Harald Stanghelle..

NRK - 13 sep. 18 kl. 16:52

Vil vere med i Redaktørforeininga

Helge Lurås, redaktør i den omdiskuterte nettstaden Resett, har søkt om medlemskap i Redaktørforeininga. Det stadfestar Lurås sjølv overfor Dagen. Tidlegare i sommar godkjente Norsk Redaktørforening Document-redaktør Hans Rustad som medlem..

Aftenposten - 21 sep. 18 kl. 16:09

Resett-redaktør avvist av redaktørforeningen

Redaktør Helge Lurås i nettstedet Resett får ikke bli medlem av Norsk Redaktørforening, har redaktørforeningens styre bestemt..

Hegnar.no - 21 sep. 18 kl. 17:03

Resett-redaktør avvist av redaktørforeningen

Redaktør Helge Lurås i nettstedet Resett får ikke bli medlem av Norsk Redaktørforening, har redaktørforeningens styre bestemt..

Dagbladet - 24 sep. 18 kl. 08:51

Resett-redaktør avvist av redaktørforeningen

Redaktør Helge Lurås i nettstedet Resett får ikke bli medlem av Norsk Redaktørforening, har redaktørforeningens styre bestemt..

P4 - 09 jan. 17 kl. 05:32

Norske redaktører er menn

Norske redaktører er mannlige redaktører. En gjennomgang Dagsavisen har gjort, viser at det i landets femti største dagsaviser bare er fem kvinnelige sjefredaktører. Også de store kringkasterne NRK, TV 2 og P4 styres av menn.

NRK - 20 jan. 15 kl. 10:35

Norske redaktører møter PST

PST går aktivt ut for å gi forebyggende råd og veiledning til norske redaktører. Det er ventet at over 70 redaktører stiller på møtet som PST arrangerer i dag..

NRK - 20 jan. 15 kl. 13:28

Vet ikke om konkrete angrepsplaner

Etter møtet med norske redaktører opplyser PST-sjefen at det er skjerpet terrortrussel, men at de ikke kjenner til konkrete angrepsplaner mot norske mediebedrifter.

Aftenposten - 31 okt. 16 kl. 11:40

Facebook-sjef: - Vi er ikke redaktører

– Vi er ikke redaktører, og har ikke til hensikt å lage eller publisere eget innhold, sa Facebooks direktør for mediapartnerskap i Europa da han mandag møtte norske redaktører i Oslo..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 03 feb. 15 kl. 10:19

Nekter å si hvor mye Ap vil kutte

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener klimaendringene er vår tids største utfordring, men hvor mye landets største parti vil kutte i CO2-utslipp er fortsatt en godt bevart hemmelighet..

NRK - 03 feb. 15 kl. 09:24

Mulla Krekar får bli Oslo under ankebehandling

Mulla Krekar behøver ikke å reise til Kyrksæterøra før anken er behandlet, har Oslo tingrett bestemt..

NRK - 20 jan. 15 kl. 17:26

– Mullaflyttingen løser ingenting

Forfatter og journalist Lars Akerhaug tror regjeringen forsøker å vise handlekraft ved å tvangsflytte mulla Krekar til Kyrksæterøra, men at det vil ha liten effekt på Krekars virksomhet..

NRK - 20 jan. 15 kl. 16:47

Tror terrorvåpnene stammer fra Balkan

Mennene som sto bak terrorangrepene i Frankrike tidligere i måneden fikk våpen som etter alt å dømme stammet fra det tidligere Jugoslavia..

NRK - 20 jan. 15 kl. 05:24

Ebola mister grepet i Vest-Afrika

I dag opnar skulane att i Guinea, etter å ha vore stengde i fem månader. Og Mali har no blitt erklært ebola-fritt. Epidemien er i ferd med å miste grepet i Vest-Afrika..

NRK - 20 jan. 15 kl. 05:44

– Britisk etterretning overvåket journalister

Den britiske etterretningsorganisasjonen GCHQ har overvåket e-postene til journalister i noen av verdens mest kjente aviser, ifølge dokumenter lekket av varsleren Edward Snowden..

NRK - 20 jan. 15 kl. 06:15

Økonomisk trøbbel gir ikke russere flest panikk

Verken halvert oljepris, en rubel i fritt fall eller dystre utsikter for Russlands økonomi tar nattesøvnen fra pensjonist Tatjana Ivanova..

NRK - 20 jan. 15 kl. 07:13

Kinas økonomi nådde ikke målet

For første gang siden 1999 nådde ikke Kinas økonomi i fjor målet regjeringen hadde satt for økonomisk vekst. Nå spår Det internasjonale pengefondet (IMF) enda lavere vekst i Kina neste år..

NRK - 20 jan. 15 kl. 08:51

Paven: Katolikker bør ikke formere seg som kaniner

Pave Frans ber foreldre opptre ansvarlig. Gode katolikker bør ikke formere seg som kaniner, slår den katolskekirkens overhode fast..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt