VG > Sport

Saturday, 18 September, 03:13

VG - 05 aug 21 kl. 08:56

Norsk barnevern etter EMD-dommene

Hvor er nyansene?Hvor er de fremstående fagfolkene? Hvor er fagdirektoratet? Hvor er politikerne?.
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hvor, EMD

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, barnevern, etter, EMD-dommene
NRK - 01 jul 21 kl. 14:32

Norge felt i barnevernssaker i EMD

Norge har krenket retten til familieliv i tre barnevernssaker, konkluderte Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD). Den ene saken gjaldt en beslutning om tvangsadopsjon, mens de to andre omhandlet graden av samvær etter akutte omsorgsovertakelser, skriver Rett24. Norge ble frifunnet i to andre barnevernssaker..

Dagbladet - 06 maj 21 kl. 18:21

Klager Norge inn for EMD

Den korrupsjonsdømte tidligere politimannen Eirik Jensen klager Norge inn for Den europeiske menneskerettighetsdomstolen (EMD)..

NRK - 25 maj 21 kl. 14:43

Digital overvåking felt i EMD

Tirsdag falt dommen mot det digitale grenseforsvaret til Storbritannia og Sverige i Den europeiske menneskerettighetsdomstolen (EMD). Det skriver NTB. Retten kom frem til at den britiske overvåkingen krenker både privatlivets fred, så vel som ytringsfriheten.

NRK - 08 sep 21 kl. 10:02

Ruter får ikke holde igjen snikere

Ruter anslår at de vil tape opp mot 13 millioner kroner i år etter at Høyesterett slo fast at innleide vektere ikke kan holde tilbake snikere. To ganger det siste halve året har personer blitt dømt for voldsbruk, men frikjent for vold mot særskilt utsatt yrkesgruppe etter å ha angrepet vektere som har forsøkt å holde dem igjen i billettkontroll på kollektivtrafikk. Det skriver Rett24.

NRK - 10 jun 21 kl. 11:06

Fant ingen brudd på menneskeretter

Den europeiske menneskerettsdomstolen i Strasbourg fant ingen tegn på menneskerettsbrudd i Holship-saken. Det har vært en lang konflikt mellom det danskeide selskapet Holship og Norsk Transportarbeiderforbund (NTF). NTF boikottet Holship for å hindre ansatte i selskapet å losse og laste skip i Drammen havn.

VG - 06 maj 21 kl. 18:20

Nettavisen: Eirik Jensen klager Norge inn i for Den europeiske menneskerettighetsdomstolen

Den korrupsjonsdømte tidligere politimannen Eirik Jensen har klaget Norge inn for Den europeiske menneskerettighetsdomstolen (EMD)..

VG - 06 maj 21 kl. 18:20

Nettavisen: Eirik Jensen klager Norge inn for menneskerettsdomstol

Den korrupsjonsdømte tidligere politimannen Eirik Jensen har klaget Norge inn for Den europeiske menneskerettighetsdomstolen (EMD)..

NRK - 26 maj 21 kl. 12:34

Beslutning om vaksine til unge

Fredag vil EUs legemiddelbyrå (EMD) beslutte om Pfizer/BioNTechs vaksine kan gis til unge ned til 12 år. Det skriver NTB..

Klartale - 20 apr 21 kl. 23:43

De som ikke forsto

Nesten én av tre Nav-dømte sier de ikke forsto Nav sine regler. Det viser Klar Tales undersøkelse av de første uriktige dommene i Nav-skandalen..

E24 - 21 apr 21 kl. 09:33

Én av tre Nav-dømte sier at de ikke forsto reglene

En gjennomgang av de 77 første dommene som ble oppdaget i trygdeskandalen, viser at 32 prosent av de dømte sier at de ikke forsto Navs regler..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Spionskip-ansatte inngikk forlik i pensjonsstrid

Tre tidligere ansatte på Forsvarets etterretningsskip MS «Marjata» saksøkte staten etter at de måtte gå av med pensjon ved fylte 63 år. Nå har de inngått forlik..

VG - 6 timer siden

Carlsen-dobbel i generalprøve før VM: – Avskyelig!

Magnus Carlsen (30) vant også det andre partiet mot Jan Nepomnjasjtsjij (31) i Norway Chess i deres generalprøve foran VM-matchen mellom dem i november/desember..

VG - 8 timer siden

Verstappens sjef: Ny regel årsak til krasjen

Max Verstappens Red Bull-sjef mener en helt ny pit-stop-regel er årsak til den dramatiske krasjen mellom Verstappen og hans erkerival Lewis Hamilton - som Verstappen ble hardt straffet for..

VG - 14 timer siden

KrF-gruppeleder har ikke lenger tillit til Ropstad

Gruppeleder for Kristelig Folkeparti Skien, Erik Næs, sier fredag at han ikke lenger har tillit til partileder og statsråd Kjell Ingolf Ropstad. Fylkesleder i Troms og Finnmark mener tilliten er svekket..

VG - 9 timer siden

Høie svarer kulturlivet: – Forstår veldig godt deres utålmodighet

Helse- og omsorgsminister Bent Høie kom ikke kulturlivet i møte under fredagens pressekonferanse, men sier han forstår et utålmodig kulturfelt godt..

VG - 11 timer siden

21 år gammel mann dømt for drapet på sin mor

21-åringen er dømt til 13 års fengsel for å ha drept sin mor på Sotra i mai 2020..

VG - 11 timer siden

Gleder coronaisolerte barn som superhelt

Mange barn er isolerte nå som Indonesia kjemper mot toppen på sin andre coronabølge. Det fikk Agus Widanarko til å tenke som en superhelt..

VG - 12 timer siden

Økokrim i kontakt med Skatteetaten om Ropstad

Økokrim har kontaktet Skatteetaten etter at det fredag ble kjent at KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad gjorde et skattegrep som sparte ham 175.000 kroner i 2020..

VG - 14 timer siden

Nye anbefalinger: Her er fagfolkene uenige

Helsedirektoratet og Folkehelseinstittuet (FHI) har kommet med nye anbefalinger for en «normal hverdag». Her er de uenige..

VG - 14 timer siden

Slik blir neste steg i gjenåpningen

Dette er regjeringens plan for videre gjenåpning..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt