NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 09:13

NRK - 17 mai 21 kl. 05:34

Norsk Miss Universe nådde ikke opp

Den norske deltakeren i årets Miss Universe-kåring, Sunniva Høiasen Frigstad fra Vennesla, kom ikke med blant de 21 semifinalistene i USA søndag. Skjønnhetskonkurransen går av stabelen i Florida i USA, og Miss Norway ble ikke plukket ut i det trinnvise uttaket, opplyser talsperson Knut Yrvin i Miss Norway til Extraavisen. Det lå en stund an til at Sunniva Høiasen Frigstad ikke ville få delta i Miss Universe på grunn av pandemien, men hun fikk i slutten av april likevel innvilget søknaden om innreise til USA. Skjønnhetskonkurransen har vært arrangert siden 1952, og Norge har vunnet konkurransen én gang, med Mona Grudt i 1990..
Les mer på NRK


Les mer om:
Miss Universe, Høiasen Frigstad, Vennesla, USA, Florida, Miss Norway, Knut Yrvin, Extraavisen, Sunniva Høiasen Frigstad, Norge, Mona Grudt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, Miss, Universe, nådde, ikke, opp
NRK - 28 april 21 kl. 04:43

Får delta i Miss Universe likevel

Det lå an til at Miss Norway ikke ville få delta i Miss Universe i Miami på grunn av pandemien. Nå har Sunniva Høiasen Frigstad, kronet til Miss Norway, fått innvilget innreise til USA og er klar for konkurransen 16. mai, melder Fædrelandsvennen..

NRK - 27 april 21 kl. 07:12

Låg dødelegheit blant nyfødde

66 nyfødde barn døydde i fjor. Tal frå Medisinsk fødselsregister syner at talet aldri har vore lågare, melder NTB. Til samanlikning døydde 740 nyfødde barn i 1967.

VG - 08 juni 21 kl. 10:49

Norge nådde ikke klimamålet: – En skandale

Klimagassutslippene gikk ned 3,2 prosent til 50 millioner tonn i 2020. Dermed nådde ikke Norge målet fra klimaforliket. SV og MDG reagerer kraftig..

Aftenposten - 08 mars 21 kl. 09:20

Ikke alle vil at Eirin Tunheim skal være kvinne: – Jeg ville heller vært død enn mann

Eirin Grinde Tunheim er tannlegestudent, Mensa-medlem og første transkvinne til å delta i Miss Norway: – Jeg vet at….

VG - 14 mai 21 kl. 11:00

Bullens OL-miss styrker målet om VM-medalje

Grace Bullen (24) er fortsatt fryktelig skuffet etter at OL-billetten glapp i sluttsekundene for en uke siden. Men bryteprofilen er klar på at det øker sjansene hennes i Oslo-VM i oktober..

Aftenposten - 14 mai 21 kl. 11:01

Bullens OL-miss styrker målet om VM-medalje

Grace Bullen (24) er fortsatt fryktelig skuffet etter at OL-billetten glapp i sluttsekundene for en uke siden..

Aftenposten - 29 mai 21 kl. 17:23

Champions League: Kristiansen-miss i straffedrama

(Györ-Brest 25–27 e.e.o.

VG - 29 mai 21 kl. 17:23

Champions League: Kristiansen-miss i straffedrama

(Györ-Brest 25–27 e.e.o.

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

NRK - 28 april 21 kl. 18:38

Taler i Kongressen om ulikheter

President Joe Biden vil i sin første tale til Kongressen be om støtte til en massiv innsats mot ulikhet, delvis ved å reversere Donald Trumps skattelettelser. Bilden nådde målet om 200 millioner vaksinasjoner innen 100 dager og forvandlet dermed USA fra en koronakatastrofe til en leder i den globale kampen mot viruset.Talen holdes kl 03 norsk tid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Granskar vald mot eldre

Helsetilsynet granskar no saka etter at ein helsefagarbeidar i Romsdal er mistenkt for vald og truslar mot fleire eldre på ein insitusjon. Ifølgje kollegaene skal fleire demente pasientar ha blitt slått, knipe og trua. Helsefagarbeidaren avviser skuldingane, men Statsforvaltaren har no sendt saka til Helsetilsynet..

NRK - 10 minutter siden

Lange køer på Gardermoen lørdag

Mette-Jorunn Meisland forteller til NRK at hun og reisefølget stod 1,5 timer i kø for å sjekke inn på Gardermoen lørdag morgen. Køene skal ha oppstått fordi utenlandsreisende ikke hadde mulighet til å benytte innsjekkingsautomatene på flyplassen, men måtte sjekke inn manuelt. Pressevakt i Avinor, Caroline Marie Nilsen, bekrefter at køene er lange lørdag.

NRK - 15 minutter siden

47 smittetilfeller på Nord-Jæren

Det er rapportert om 26 nye smittetilfeller i Stavanger det siste døgnet. Alle tilfellene knyttes til tre utesteder i byen. Helsesjef Runar Johannessen ber ifølge Stavanger Aftenblad alle som var gjester på Beverly Hills Fun Pub og Stavanger Sportscafé i tidsrommet 5.

NRK - 10 minutter siden

Lange køer på Gardermoen

Mette-Jorunn Meisland forteller til NRK at hun og reisefølget stod 1,5 timer i kø for å sjekke inn på Gardermoen lørdag morgen..

NRK - 1 time siden

Slår alarm om overgrepstrend

Overgrepsmottaket i Agder og politiet slår alarm om en overgrepstrend der barn ned i 13-års alderen selger seksuelle tjenester og bilder av seg selv, og får betaling på Vipps. Prislister beskriver hva barna tilbyr. Fædrelandsvennen skriver at politiet har 70 saker til etterforskning..

NRK - 45 minutter siden

23 loggførte oppdrag

Politiet i Møre og Romsdal melder om 23 oppdrag i natt i samband med bråk og uro. Fleire stader i fylket har det vore høglydte festar. Politiet har stansa russar på fest fleire stader.

NRK - 15 minutter siden

Straffedømt avhørt i Lørenskog-sak

En tidligere straffedømt kryptohandler har blitt avhørt i forbindelse med Lørenskog-forsvinningen. Mannen har fått status som vitne i saken, melder TV 2. Mandag var mannen inne til et mange timer langt avhør der politiet blant annet stilte spørsmål om kjøretøy han har disponert, reiser han har gjennomført til Russland og hva han gjorde på konkrete datoer forut for forsvinningen, ifølge nyhetskanalen..

NRK - 30 minutter siden

Raisi leder presidentvalget i Iran

Ultrakonservative Ebrahim Raisi leder presidentvalget i Iran. Det melder statlige TV-kanaler i landet. Det er trolig Raisi vil gå av med seieren.

NRK - 30 minutter siden

Raisi vant presidentvalget i Iran

Ultrakonservative Ebrahim Raisi har vunnet presidentvalget i Iran. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Store verdier utenfor børs

Nye salg og børsnoteringer synliggjør svimlende verdier hos norske laksefamilier, skriver E24. Eva Kristoffersen og søsteren eier lisenser verdt 1,8 milliarder. Kristoffersen er daglig leder og største eier i sjømatselskapet Egil Kristoffersen og Sønner, som eier seks lisenser for produksjon av laks og ørret.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt