VG > Sport

Mandag, 10 Mai, 06:57

VG - 03 april 21 kl. 10:58

Norsk «hockeyflukt» til England: – VM er hovedgrunnen

Lørdag starter sesongen i den øverste ligaen i England – og flere norske hockeyprofiler har signert korttidskontrakter for å jakte på VM-formen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
England, VM

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, hockeyflukt, til, EnglandVM er , hovedgrunnen
NRK - 29 mars 21 kl. 21:00

England letter på koronatiltak

England letter på enkelte koronatiltak. Grupper på opp til seks personer eller to husholdninger kan nå møtes utendørs i England. Begrenset reising er nå tillatt, men ikke ferieturer.

Aftenposten - 03 april 21 kl. 10:58

Norsk «hockeyflukt» til England: – VM er hovedgrunnen

Lørdag starter sesongen i den øverste ligaen i England – og flere norske hockeyprofiler har signert korttidskontrakter….

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

NRK - 02 feb. 21 kl. 11:41

Stenger skoler og veier i England

Snøfall nord i England har ført til stengte skoler og mange trafikkproblemer. Sterk vind har også ført til at trær har falt på jernbanelinjer og hindret trafikk, melder BBC. Åtte til femten centimenter snø er uvant mye i denne delen av Storbritannia..

NRK - 05 april 21 kl. 02:33

Johnson:– gratis tester til alle

nnbyggere i England skal testes for covid-19 to ganger i uken uten kostnad, og hurtigtestene tilbys ved lokale testsentre, skoler og arbeidsplasser. Mer testing trengs for å ikke ødelegge for framskrittet som er gjort i vaksinearbeidet mens restriksjonene i landet gradvis lempes på, sier statsminister Boris Johnson. – Det er derfor vi nå lanserer gratis hurtigtester til alle i hele England.

NRK - 19 jan. 21 kl. 15:04

Hver åttende smittet i England

12 prosent av befolkningen i England hadde vært smittet av koronavirus fram til desember, viser tall basert på antistoffprøver. Det er en oppgang fra 9 prosent i november. For resten av Storbritannia er tallene lavere..

NRK - 02 feb. 21 kl. 08:29

Dør-til-dør-testing i England

I Storbritannia skal 80.000 innbyggere testes hjemme for symptomer på koronasykdom. Åtte områder i London og England er valgt ut, melder Reuters.

NRK - 12 april 21 kl. 09:54

England åpner dørene igjen

Butikker, frisører, treningssentre, biblioteker og uteserveringer åpner igjen i England i dag. Det ventes stor pågang hos frisørene, mer enn tre måneder etter at folk igjen fikk beskjed om å holde seg hjemme. Mange vil trolig også benytte muligheten til å shoppe.

NRK - Igår: 00:40

Sadiq Khan gjenvalgt i London

Labours Sadiq Khan er gjenvalgt til borgermester i London, om enn med mindre margin enn sist. Khan vant over Shaun Bailey fra de konservative med 55 mot 45 prosent. Labour-politikere vant også borgermestervalget i byer som Manchester og Liverpool, men ellers er det de konservative som kan være mest fornøyd med valget i England.

Aftenposten - 17 jan. 21 kl. 21:00

Det er mer enn vann bak det industrielle gjennombruddet i England

Det er mer enn vann bak det industrielle gjennombruddet i England..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Hovland endte på tredjeplass etter ny superavslutning

Viktor Hovland (23) leverte nok en strålende avslutningsrunde på PGA-touren. Med en bogeyfri runde, fire slag under par, var han med i seierskampen mot slutten og endte på tredjeplass for andre uke på rad..

VG - 9 timer siden

Vålerenga sløste med sjansene – Hareide hyllet ryggskadet Hansen etter keepershow

VALLE (VG) (Vålerenga – Rosenborg 1–1) Om Rosenborg-keeper André Hansen (31) var tvilsom før kampen, var han uslåelig underveis. Da greide trønderne ett poeng borte mot Vålerenga..

VG - 8 timer siden

Layouni forklarer tilten: – Jeg kom ikke hit for å leke

VALLE (VG) (Vålerenga – Rosenborg 1–1) Innbytterbenken og en klappstol fikk unngjelde da Amor Layouni (28) ble byttet ut i VIF-debuten. Nå forklarer han hvorfor..

VG - 11 timer siden

Gullfavoritt Molde innfridde i premieren: – Vi er best

AKER STADION (VG) (Molde-KBK 2–0) Heiet frem av Di Derre-låten «Her kommer Molde» før avspark, satte Eirik Ulland Andersen (28) og Ola Brynhildsen (22) tonen i lokaloppgjøret mot Kristiansund..

VG - 11 timer siden

Botheim åpnet målkontoen og sendte Bodø/Glimt rett til topps

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Tromsø 3–0) Med 27 mål på 25 kamper forrige sesong er Kasper Junkers sko store å fylle, men Erik Botheim trengte bare i underkant av åtte minutter på å sette sesongens første mål..

VG - 12 timer siden

Hareide: «Det viktigste er defensiv trygghet»

TRONDHEIM (VG) CV’en hans gjør at han automatisk unngår kritikk der andre Rosenborg-trenere raskt blir konfrontert med historien - en stund. Og Åge Hareide (67) ønsker å forme laget på sin egen måte, ikke etter noen mal fra andre - ikke en gang Nils Arne Eggen..

VG - 13 timer siden

Fergekaos i Bangladesh: Flere tusen på vei til id-feiring med familien

Flere tusen mennesker sprenger fergekapasiteten under id-feiringen utenfor Dhaka i Bangladesh – på tross av landets sosiale nedstenging..

VG - 14 timer siden

Hamilton vant og økte ledelsen i VM: – Topp strategi

Max Verstappen (23) ledet store deler av løpet, men Lewis Hamilton (36) og Mercedes lyktes med sin strategi og vant Formel 1-løpet i Barcelona..

VG - 13 timer siden

United snudde mot Villa – Solskjær og co. nærmer seg utrolig rekord

(Aston Villa – Manchester United 1–3) Manchester United og Ole Gunnar Solskjær er bare én bortekamp unna og klare det «umulige»; en hel sesong ubeseiret på bortebane..

VG - 14 timer siden

Får ikke ta kamppraten eller pausepraten inne: – Vi har satt opp telt

Når Vålerenga og Rosenborg møtes til seriestart i Eliteserien søndag kveld, blir det noe mer tid ute på banen enn oppvarming og to omganger med fotball..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt