E24 > Økonomi

Sunday, 29 January, 06:43

E24 - 25 nov 22 kl. 06:17

Norse Atlantic hentet 300 millioner - Bjørn Kjos investerer over 5 millioner kroner

Langdistanseselskapet Norse Atlantic har fått hentet penger - en tredjedel kommer fra ledelsen og flynestor Bjørn Kjos..
Les mer på E24


Les mer om:
Norse Atlantic, Bjørn Kjos, Atlantic, Kjos

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norse, Atlantic, hentet, 300, millioner, Bjørn, Kjos, investerer, over, 5 millioner kroner
NRK - 25 nov 22 kl. 17:16

Norse Atlantic stupte på flat Oslo Børs

I løpet av uken har Oslo Børs steget over 3 prosent. På ukens siste dag steg hovedindeksen med marginale 0,09 prosent, til 1.215,51 poeng.

NRK - 08 dec 22 kl. 10:12

Norse Atlantic raser mot økt flypassasjeravgift

Flyselskapet Norse Atlantic er så lite begeistret over økt passasjeravgift at de truer med å droppe direkteruter til og fra Norge. I regjeringens nasjonalbudsjett for neste år er det planlagt en økning i den høye satsen for flypassasjeravgiften. Økningen blir på 45 prosent – til 320 kroner per passasjer fra nyttår, skriver E24.

NRK - 27 sep 22 kl. 10:25

Norse starter direkteflygninger fra Storbritannia

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått tillatelse fra britiske luftfartsmyndigheter til å starte direkteflygninger fra Storbritannia. – Norse vil etter at de siste regelmessige godkjenninger kommer på plass, fly mellom London Gatwick og en rekke amerikanske destinasjoner, skriver selskapet i en pressemelding. Norse har også ansatt lokale piloter og kabinansatte til basen i London.

E24 - 25 nov 22 kl. 06:17

Norse Atlantic hentet 300 millioner – Bjørn Kjos investerer 5 millioner kroner

Langdistanseselskapet Norse Atlantic har fått hentet penger – en tredjedel kommer fra ledelsen og flynestor Bjørn Kjos..

NRK - 22 sep 22 kl. 12:47

Underskudd for Norse Atlantic Airways

Det Arendalsbaserte flyselskapet Norse Atlantic Airways gikk med rundt en halv milliard kroner i underskudd i første halvår, skriver Agderposten. Administrerende direktør, Bjørn Tore Larsen, sier til avisa at det reelle underskuddet er lavere og at mye av kostnadene er forbundet med oppstartsfasen for selskapet..

E24 - 25 nov 22 kl. 10:49

Derfor er Norse Atlantic-emisjonen bra for småaksjonærene

Mange småaksjonærer er nok skuffet over det kraftige kursfallet i Norse Atlantic-aksjen etter torsdagens storemisjon. Det er det egentlig liten grunn til..

NRK - 28 jul 22 kl. 09:30

Norwegian og Norse inngår samarbeid

Norwegian Norse inngår samarbeid som gjør det mulig for kundene å bestille videreforbindelser i rutenettet til begge selskapene i Europa og USA i én og samme transaksjon. Samarbeidet vil knytte Norwegians flyreiser i Europa sammen med Norse sine destinasjoner til og fra USA..

NRK - 03 okt 22 kl. 07:43

Færre flyreiser til USA med Norse denne vinteren

På grunn av fallende etterspørsel etter reiser til USA har flyselskapet Norse Atlantic Airways besluttet å kutte i antall oversjøiske reiser i vintersesongen. Ruten mellom Los Angeles og Oslo blir stanset helt fra 16. oktober, skriver Flysmart24.

E24 - 03 okt 22 kl. 07:43

Færre flyreiser til USA med Norse denne vinteren

På grunn av fallende etterspørsel etter reiser til USA har flyselskapet Norse Atlantic Airways besluttet å kutte i antall oversjøiske reiser i vintersesongen..

NRK - 21 nov 22 kl. 17:16

Atlantic Seafood er slått konkurs

Sjømatselskapet Atlantic Seafood er slått konkurs etter at flere ansatte leverte konkursbegjæring mot selskapet. Møre og Romsdal tingrett bekrefter overfor IntraFish at det er åpnet konkurs mot Atlantic Seafood. Nettstedet skriver at flere ansatte har levert konkursbegjæringer mot selskapet på grunn av manglende lønns- og feriepengeutbetalinger.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Demp børseuforien

Aksjeoptimismen i mange vekstaksjer kan være prematur. Ikke glem at investorenes støttehjul er borte..

E24 - 10 timer siden

Undersøkelse blant unge i Europa: Kahoot mer populær enn TikTok og Apple

Unge i Europa setter Kahoot på tredjeplass når de skal rangere merkenavn de liker, ifølge en fersk undersøkelse. Det norske teknologiselskapet kan kun se seg slått av Nike og Netflix..

E24 - 12 timer siden

Play Magnus på kreditorlisten etter kryptokonkurs

Sjakklæringsselskapet Play Magnus er på kreditorlisten til den konkursrammede kryptobørsen FTX, men tviler på at de får noe fra boet..

E24 - 14 timer siden

Equinor forsvarer Melkøya-prosjektet: – Mye mer enn en stor kraftforbruker

Elektrifisering av Melkøya vil forlenge levetiden til anlegget, gi store ringvirkninger lokalt, og gi store kutt i klimautslippene, sier Equinor-direktør Trond Bokn. – Dette er det største klimatiltaket Equinor har..

E24 - 16 timer siden

Avviser å stanse turbinene for Reiulf: «Vil ha betydelige økonomiske konsekvenser»

Vindkraftselskapet avviser alle krav om å tilrettelegge for at Reiulf Aleksandersen kan fortsette med reindrift på Sør-Kvaløya i Troms. De mener det vil koste dem opptil 15 millioner kroner..

E24 - 16 timer siden

Snart kommer nytt prishopp på dagligvarer: – Får mindre for pengene enn før

De økte matvareprisene er blant de viktigste årsakene til at kjøpekraften går ned. Snart øker prisene igjen. Tonje Ervik merker at hun får mindre for pengene enn tidligere når hun handler..

E24 - 19 timer siden

Taper titalls milliarder etter bedragerianklager

Et investeringsselskap har anklaget en av verdens riksete for bedrageri og manipulasjon. Nå lekker milliardene ut av lommene på Gautam Adani..

E24 - 20 timer siden

– Ingen er miljøvernerne fordi det er morsomt

Mens andre aktivister blir arrestert for sivil ulydighet, går Mari Qviller i dialog med oljebransjen..

E24 - 21 timer siden

Vin, øl og sprit kan få helseadvarsel

Irland skal trykke en advarsel på alle flasker som inneholder øl, vin eller sprit. Norge kan følge ganske raskt etter..

E24 - 23 timer siden

Tjener millioner på design av klær som ikke finnes

SAN FRANCISCO (E24): Samuel Jordan (23) er del av en voksende milliardindustri, hvor folk betaler mange tusen kroner for varer de hverken kan smake, lukte eller føle..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com