NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 10:18

NRK - 05 maj 24 kl. 03:49

Norges stafettjenter klare for OL etter imponerende innsats i VM

De norske stafettlaget på 4x400 meter for kvinner er klart for OL i Paris etter at de løp inn til andreplass i sitt heat under VM i stafetter på Bahamas. Josefine Tomine Eriksen. Amalie Iuel, Lakeri Ertzgaard og Henriette Jæger utgjorde det norske laget. Eriksen sørget for at Norge ledet etter første veksling. Derfra og ut tok USA over, og de norske jentene kjempet en intens duell mot Belgia i kampen om andreplassen.
Les mer på NRK


Les mer om:
OL, Paris, VM, Bahamas, Tomine Eriksen, Iuel, Ertzgaard, Henriette Jæger, Norge, USA, Belgia, Jæger, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norges, stafettjenter, klare, forOL , etter, imponerende, innsatsi VM
VG - 05 maj 24 kl. 03:52

Norges stafettjenter klare for OL

De norske stafettlaget på 4X400 meter for kvinner er klar for OL i Paris etter at de løp inn til andreplass i sitt heat under VM i stafetter på Bahamas i natt..

Klartale - 25 jan 24 kl. 06:00

Renta som påvirker lommeboka di

I dag er styringsrenta 4,5 prosent. Og slik fortsetter det, mener eksperter. Men det sa de også i desember.

Klartale - 29 maj 24 kl. 10:13

Har du nok mat til å klare deg?

Verden er urolig. Det fører også til usikkerhet for Norge. Årsaken er klimaendringer, krig og digitale trusler.

Klartale - 03 jul 24 kl. 15:40

Tenker du på ekstremvær når du planlegger ferie?

Det nærmer seg sommerferie for mange. Tenker du på at det kan være fare for at det blir veldig varmt når du reiser til Hellas? Eller tenker du på at det er fare for ekstremvær på Norges-ferie?

Klartale - 25 jan 24 kl. 10:00

Rører ikke renta nå

Norges Bank lar styringsrenta stå i ro. Slik mange eksperter trodde. Det ble klart i årets første rentemøte 25.

Klartale - 10 jul 24 kl. 14:55

Er nyheten om prisveksten gode nyheter?

Prisvekst er et begrep som brukes mye. Enten du hører det fra Norges Bank, Statistisk sentralbyrå (SSB) eller fra eksperter på økonomi.Onsdag er et godt eksempel.

Klartale - 11 jan 24 kl. 11:51

Gjør svenskene seg klare til krig?

Alle innbyggere bør nå gjøre seg klare for krig i Sverige. Det får svenskene beskjed om.– Alle bør forberede seg mentalt, sier Micael Bydén til kanalen TV 4.

NRK - 13 mar 24 kl. 08:15

Putin med stort TV-intervju før valget: Klar for atomkrig

Russlands president Vladimir Putin advarer om at landet teknisk sett er klare for atomkrig, men at han ikke tror det vil skje med det første. – Fra et militærteknisk synspunkt er vi selvfølgelig klare, sa Putin til statlig TV som svar på et spørsmål om landet virkelig var klar for en atomkrig. Intervjuet ble gitt noen dager før helgens presidentvalg i Russland, som garantert vil gi Putin ytterligere seks år ved makten.

Klartale - 05 maj 24 kl. 06:00

Pratesyke kunder er topp i denne butikken

– Hva gjør jeg?Malin Hallem Hjønnevåg pusser på en sort sko. Hun er ute etter et svar i form av et ord.

NRK - 02 feb 24 kl. 15:25

EU-parlamentet i ny resolusjon om havbunnsmineraler: Bekymret over Norges vedtak

I en resolusjon som skal vedtas neste uke, uttrykker EU-parlamentet sterk bekymring over Norges vedtak om å åpne for gruvedrift på havbunnen. – Parlamentet uttrykker sine bekymringer for det norske vedtaket om å åpne områder for aktiviteter på dyphavsbunnen, heter det i resolusjonen som EU-parlamentet skal vedta onsdag. Resolusjonen tar også til orde for et internasjonalt moratorium, det vil si en midlertidig stans, i all gruvedrift på havbunnen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere drept av militante grupper i Pakistan og India

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militante opprørere. Samtidig er fire indiske soldater drept i et angrep i delstaten Jammu og Kashmir, ifølge den indiske hæren.

NRK - 45 minutter siden

Afghanistan: Minst 17 omkommet i bussulykke

17 personer er døde og 34 såret etter en bussulykke i Afghanistan. Det melder lokale myndigheter, ifølge AFP..

NRK - 30 minutter siden

USA til Israel: Uakseptabelt høye sivile tap i Gaza

USAs utenriksminister Antony Blinken har gjort det klart overfor Israel at de sivile tapene på Gazastripen er «uakseptabelt høye», melder AFP. Det israelske forsvaret har de siste dagene gjennomført flere massive angrep, blant annet mot en flyktningleir og flere FN-drevne skoler i jakten på medlemmer av toppledelsen i Hamas. Tapstallene har vært omfattende.

NRK - 1 time siden

HRW: Barn fengslet og mishandlet i El Salvador

Mer enn 1000 mindreårige er blitt fengslet under El Salvadors unntakstilstand. Mange blir pågrepet nærmest tilfeldig, ifølge Human Rights Watch (HRW). Barn er blitt dømt til flere års års fengsel, som oftest for svært uspesifikke lovbrudd og på bakgrunn av vitnemål fra politifolk som ikke kan bekreftes fra annet hold, ifølge organisasjonen.

NRK - 1 time siden

Åtte personer drept etter angrep på pakistansk militærbase

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militanter..

NRK - 1 time siden

Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.

NRK - 1 time siden

WSJ: Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.

NRK - 2 timer siden

Tyskland forbyr høyreekstremt tidskrift

Tyske myndigheter har forbudt det tyske tidskriftet Compact Magazin. Samtidig blir eiendommer tilknyttet bedriften gjennomsøkt flere steder i landet, skriver Reuters. De begrunner dette med at publiseringen er «et sentralt talerør for den høyreekstreme scenen».

NRK - 2 timer siden

Ekstrem nedbør i Kina

En liten by i den kinesiske Henan-provinsen har blitt truffet av mer regn på én dag enn de vanligvis får på nesten ett år, skriver Reuters. På 24 timer ble det registrert 606,7 mm nedbør i Dagenhying. Det årlige snittet i området 800 mm.

NRK - 2 timer siden

Tyskland forbyr høyreekstrem tidskrift

Tyske myndigheter har forbudt det tyske tidskriftet Compact. Samtidig blir eiendommer tilknyttet bedriften gjennomsøkt flere steder i landet, skriver Reuters. De begrunner dette med at publiseringen er «et sentralt talerør for den høyreekstreme scenen».


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com