NRK > Nyheter

Torsdag, 05 August, 12:38

NRK - 14 juni 21 kl. 17:39

Norge leder WHO-arbeidsgruppe

På en digital pressekonferanse i ettermiddag annonserte WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus og Norges helseminister Bent Høie en ny arbeidsgruppe som skal forske på effekten av ulike smitteverntiltak. Ifølge Høie skal Norge støtte denne forskningen med 5,4 millioner dollar, tilsvarende rundt 45 millioner kroner. WHO-sjefen takket Norge for den viktige støtten med «tusen takk» på norsk..
Les mer på NRK


Les mer om:
WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Norges, Bent Høie, Høie, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, leder, WHO-arbeidsgruppe
NRK - 13 mai 21 kl. 09:40

Foreslår tiltak for tapt læring

Regjeringen oppretter en arbeidsgruppe som skal foreslå tiltak for å ta igjen tapt læring. Pandemien har ført til tapt sosial og faglig læring for barn og unge. Regjeringen har bedt en arbeidsgruppe ledet av utdanningsdirektør hos Statsforvalteren i Oslo og Viken, Grethe Hovde Parr, foreslå konkrete tiltak for å bøte på dette..

NRK - 14 juni 21 kl. 17:39

Gir 45 millioner til WHO-forskning

På en digital pressekonferanse i ettermiddag annonserte WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus og Norges helseminister Bent Høie en ny arbeidsgruppe som skal forske på effekten av ulike smitteverntiltak. Ifølge Høie skal Norge støtte denne forskningen med 5,4 millioner dollar, tilsvarende rundt 45 millioner kroner. WHO-sjefen takket Norge for den viktige støtten med «tusen takk» på norsk..

NRK - 30 juli 21 kl. 09:58

Etterlyser tiltak mot rømlinger

I 2018 foreslo en arbeidsgruppe flere tiltak for å få bukt med at folk unndrar seg soning. Justisdepartementet behandler fortsatt rapporten. – Regjeringen har hatt tre år på seg uten å gjøre noe.

VG - 20 mars 21 kl. 08:02

Vil få flere gjennom studiene i vår

En ny arbeidsgruppe skal foreslå tiltak for at flest mulig studenter skal gjennomføre studiene som planlagt – tross pandemi..

NRK - 29 mars 21 kl. 12:06

Kostet kommunene 14 milliarder

Ulike tiltak og nedstenginger under pandemien ga kommunene en ekstraregning på rundt 14 milliarder kroner i fjor. Det viser en ny rapport fra en arbeidsgruppe med representanter fra flere departementer og KS..

NRK - 29 mars 21 kl. 15:51

Kommunene har tjent milliarder

Koronapandemien ga kommunene en ekstraregning på rundt 14 milliarder kroner i fjor, viser rapport. Samtidig har de fått overført 20 milliarder i ekstra midler. Det går fram av en rapport som ble offentliggjort mandag.

VG - 10 april 21 kl. 09:16

Foreslår disse tiltakene for å hindre at studenter dropper ut

En arbeidsgruppe har forslått en rekke tiltak som skal hindre at studenter dropper ut av studie..

NRK - 15 april 21 kl. 19:50

Smittevernråd til prostituerte

ProSenteret skal lede en arbeidsgruppe som skal utarbeide egne smittevernråd for prostituerte. Det er behov for smittevernfaglige råd for sexsalg under koronapandemien, påpeker Folkehelseinstituttet..

NRK - 15 juni 21 kl. 13:20

Foreslår ekstra skoletimer

En regjeringsoppnevnt arbeidsgruppe foreslår tirsdag blant annet ekstra skoletimer for elever som har behov for det, økt tid til kontaktlærer og forsterket opplæring som tiltak mot tapt læring som følge av pandemien. – Nå gjelder det å finne en god balanse mellom å gi ansatte og elever ro til å ta fatt på hverdagen igjen, og å sette inn tiltak der det trengs, sier kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V), ifølge NTB..

NRK - 12 mars 21 kl. 03:06

Aaserud ny leder i valgkomiteen

Stortingsrepresentant og tidligere statsråd Rigmor Aasrud (60) fra Oppland overtar vervet som leder i valgkomiteen i Arbeiderpartiet. Opprinnelig var LO-leder Hans-Christian Gabrielsen, som døde brått tirsdag, oppnevnt som leder av valgkomiteen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Jakob Ingebrigtsen i semifinale

Jakob Ingebrigtsen skal i dag løpe semifinale på 1500 meter under OL i Tokyo. Ingebrigtsen springer i heat 2, og tidspunktet er klokka 13.10 i dag.

NRK - 15 minutter siden

Aksjonister stoppet for tredje gang

Aksjonistene i Repparfjord har i dag stoppet Nussirs arbeid i Repparfjorden for tredje gang, ifølge iFinnmark. Nussir-direktør Øystein Rushfeldt bekrefter til NRK at han nå har kontaktet både politiet og Hammerfest kommune om situasjonen..

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for flere voldtekter

En mann i 20-årene fra Oslo er tiltalt for flere voldtekter av en kvinne. Hun skal også ha blitt utsatt for annen vold og truet på livet. I tillegg er mannen tiltalt for å ha tatt kvelertak på en annen kvinne og for å ha dyttet en mann slik at han falt og fikk en muskelscene revet av..

NRK - 15 minutter siden

Over 200 millioner smittede

Over 200 millioner koronasmittede er registrert på verdensbasis siden starten av pandemien, melder Johns Hopkins-universitetet. Deltavarianten fører til ny smitteøkning. Den smitter raskere enn alle tidligere varianter av koronaviruset.

NRK - 30 minutter siden

82 nye smittede i Bergen

82 nye smittede er registrert i Bergen siste døgn. Byrådet har kalt inn til pressekonferanse i dag klokken 14 for å varsle om nye tiltak. Smittetallene i Bergen har gått merkbart opp de to siste ukene, de fleste smittede er i aldersgruppen 20-29 år..

NRK - 30 minutter siden

– Har identifisert ulykkessjåfør

Politiet melder at de nå har identifisert en person de mener var fører av el-sparkesykkelen under ulykken på Torgallmenningen lørdag i Bergen. Dette har skjedd med bistand fra Voi. Vedkommende stakk av etter å ha kjørt på en 1-åring.

NRK - 45 minutter siden

Tre pågrepet for foreningssvindel

Tre personer er pågrepet for svindel mot lag og foreninger over hele Norge, skriver politiet i Nordland i en pressemelding. Nordland politidistrikt har de siste ukene samarbeidet med Sør-Vest politidistrikt og Oslo politidistrikt i etterforskning av to såkalte CEO-bedragerier, hvor lag og foreninger via epost er lurt til å utbetale til dels store summer til det de tror er betaling for utstyr. Som følge av etterforskningen ble det 3.

NRK - 45 minutter siden

Oslofolk kan stemme fra bilen

Årets valgdag er mandag 13. september. Dessverre er det lite tvil om at noen vil tilbringe dagen i isolasjon eller karantene.

NRK - 45 minutter siden

Sikter mot 50 % nullutslippsbiler

President Joe Biden kunngjør torsdag nye utslippsmål for biler. Innen 2030 skal halvparten av alle nye biler være nullutslippsbiler. Bidens plan innebærer en innstramming etter at foregående president Donald Trump løsnet på en rekke miljøkrav og reguleringer..

NRK - 1 time siden

Israel med nye angrep i Libanon

Israel gjennomførte torsdag flere flyangrep mot Libanon som svar på rakettangrep. Det er første gang på sju år at israelske fly angriper mål i Libanon. Tre raketter ble også avfyrt mot Israel onsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt