Klartale > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 21:57

Klartale - 23 juni 21 kl. 10:06

Norge blant landene med færrest vaksinert i Europa

Blant landene i EU har Norge vaksinert en liten del av befolkningen. FHI vil ikke svare på hvorfor..
Les mer på Klartale


Les mer om:
EU, Norge, FHI, Europa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norge, blant, landenemed , færrest, vaksinerti , Europa
NRK - 15 juli 21 kl. 13:41

Færrest med første vaksinedose

Troms og Finnmark er det fylket der færrest har fått første dose av koronavaksinen. 62,3 prosent av befolkningen er registrert med første dose. De som har gitt første dose til størst andel av befolkningen over 18 år, er Viken (82,8 prosent) og Oslo (82,5 prosent).

NRK - 23 juni 21 kl. 16:59

Gir 183.000 vaksiner til Kosovo

Alle de 182.900 dosene av AstraZeneca-vaksine Folkehelseinstituttet (FHI) har på lager, doneres til Kosovo. – Kosovo er blant landene i Europa som til nå har mottatt færrest vaksinedoser.

NRK - 01 juni 21 kl. 16:56

Opec bekrefter produksjonsøkning

Opec-landene er enige om å øke oljeproduksjonen de neste månedene. Under et møte tirsdag bekreftet landene at de som planlagt vil produsere mer olje i juni og juli. Hva som skjer etter det, er imidlertid usikkert.

NRK - 17 mars 21 kl. 12:52

EU-forslag om vaksinepass klart

EU-kommisjonen la i dag fram sitt forslag til digitalt vaksinepass, som skal gjøre det lettere å reise mellom EU-landene, skriver NTB. De åpner for at Norge kan bli med. Det elektroniske dokumentet skal vise om en person er vaksinert, har testet negativt eller blitt frisk etter å ha vært smittet.

VG - 23 juni 21 kl. 07:16

Norge blant dem i Europa som har vaksinert færrest: Slik ble Finland best i EU

I Finland har snart 80 prosent av alle over 16 år fått én vaksinedose. Få EU-land har gitt færre minst én dose enn Norge, men FHI vil ikke svare på hvorfor..

NRK - 25 juni 21 kl. 14:49

Uvisst når nordmenn kan slippe inn

USA kan ikke si når de kan åpne grensen for reisende fra Norge og de øvrige Schengen-landene. Alle EU og Schengen-landene står på listen over land hvis borgere ikke slipper inn i USA på grunn av pandemien. På et pressetreff i Paris fredag sier utenriksminister Antony Blinken at USA ikke kan sette en dato for når de åpner for innreise fra disse landene..

Aftenposten - 23 juni 21 kl. 05:55

Norge blant dem i Europa som har vaksinert færrest

I Finland har snart 80 prosent av alle over 16 år fått én vaksinedose..

NRK - 28 april 21 kl. 10:35

Skjerper innreisetiltak

Regjeringen innfører pålegg om karantenehotell for alle reisende fra Bangladesh, India, Irak, Nepal og Pakistan, på grunn av smittesituasjonen i landene. Målet er å begrense risikoen for importsmitte av nye virusvarianter. Det vil si at også reisende som har vært på nødvendige reiser i disse landene, må på karantenehotell.

NRK - 29 april 21 kl. 11:08

Mener to land sprer feilinformasjon

EU beskylder Russland og Kina for å spre feilinformasjon om vaksiner i EU, melder DPA. EU mener de to landene driver intens promotering av sine egne vaksiner, samtidig som de forsøker å undergravie tilliten til vestlige vaksiner, EUs institusjoner og europeiske vaksinestrategier. – Både Russland og Kina bruker statsstyrte medier, eksterne medienettverk og sosiale medier – inkludert offisielle kontoer knyttet til diplomatiet – for å oppnå disse målene, heter det i en rapport fra EUs utenrikstjeneste.

NRK - 05 mai 21 kl. 19:14

G7-landene ut mot Russland

Det såkalte G7-landene kritiserer Russland sterkt i en felles uttalelse. Utenriksministrene i de sju landene sier det er sterkt bekymret over russisk opprustning i og ved Ukraina, undergraving av demokrati i andre land og ondsinnet cyberaktivitet..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 15 timer siden

Syrisk jente på 12 år klar for OL

Hend Zaza er 12 år. Natt til lørdag skal hun spille sin første kamp under De olympiske leker..

Klartale - Igår: 16:15

– Kunne ikke løpe fra mamma

Rapperen Curtis Jackson har vært med å lage serie som henter inspirasjon fra hans liv. En tøff oppvekst i et røft nabolag på begynnelsen av 1990-tallet..

Klartale - Igår: 13:59

Flere må i karantene på hotell

Mange har reist på ferie fra Norge til Kreta, Spania og Nederland. Fra mandag må de i karantene på hotell når de kommer hjem til Norge..

Klartale - Igår: 12:39

Ingen enighet med Ungarn

Norge, Island og Liechtenstein gir hvert år penger til prosjekter i Europa. Noe av det skulle blitt brukt i Ungarn. Men det ble ingen avtale..

Klartale - Igår: 10:36

– Kan bli avlyst om smitten øker

Tre nye utøvere har testet positivt for korona-viruset. Totalt er det 110 smittetilfeller i Tokyo under De olympiske leker (OL).

Klartale - Igår: 09:20

Mange nye døde med korona i Sørøst-Asia

Flere land i Sørøst-Asia melder om mange flere døde av korona. De sier det dør flere per million enn det gjorde i India på det aller verste..

Klartale - Igår: 06:30

Spionprogram på din mobil

Israel har utviklet et eget spionprogram som heter Pegasus. Det overvåker aktivister, journalister, politikere og ledere..

Klartale - I førrgår: 18:00

Fire norske lag håper på seier i Europa

Fire fotballag fra Norge skal spille mot andre lag fra Europa i år. Alle skal delta i turneringen Europa Conference League. Første kamp er torsdag..

Klartale - I førrgår: 16:19

– Yngre folk må få vite hva som skjedde den dagen

For ti år siden skjedde det utenkelige. En dag vi ikke må glemme. En dag vi må snakke om.

Klartale - I førrgår: 13:00

Dagen som forandret oss

Sporene etter 22. juli er i oss alle. Selv om de er mindre hos noen enn hos andre..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt