VG > Utenriks

Saturday, 25 June, 18:08

VG - I førrgår: 13:45

Nordmann pågrepet i Spania – mistenkt for terrortilknytning

En nordmann skal ha drevet IS-propaganda fra Spania, melder lokalt politi..
Les mer på VG


Les mer om:
IS, Spania

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmann, pågrepeti , Spania, mistenkt, for, terrortilknytning
NRK - I førrgår: 13:33

Nordmann pågrepet i Spania

Nordmann pågrepet i Spania, mistenkt for terrortilknytning, skriver VG. Mannen i 40-årene er pågrepet i Alicante i Spania. Han er ifølge den spanske polititjenesten Guardia Civil mistenkt for å ha spredd propaganda tilknyttet Den islamske stat (IS).

Klartale - 03 jun 22 kl. 11:57

To nordmenn pågrepet mistenkt for å planlegge terror

Bulgarsk politi pågrep en nordmann denne uken. Han er pågrepet mistenkt for å planlegge terror i Bulgaria. Det skal dreie seg om støtte til terrorgruppa al-Qaida.

Klartale - I førrgår: 13:54

Nordmann mistenkt for å være knyttet til terror

Spansk politi har pågrepet en nordmann. Mannen skal være mistenkt for terror-aktivitet. Politiet skal ha funnet ting på datamaskinen som knyttes til terrorisme.

VG - 03 jun 22 kl. 11:31

Bulgaria: Pågrepet nordmann mistenkt for terror-planlegging

Nordmannen som denne uken ble pågrepet i Bulgaria for deltagelse i en terrororganisasjon skal ifølge bulgarsk påtalemyndighet også være mistenkt for å ha forberedt et terrogangrep, samt å ha oppildnet til terrorisme..

VG - 03 jun 22 kl. 11:31

Bulgaria: Pågrepet nordmann mistenkt for terrorplanlegging

Nordmannen som denne uken ble pågrepet i Bulgaria for deltagelse i en terrororganisasjon skal ifølge bulgarsk påtalemyndighet også være mistenkt for å ha forberedt et terrogangrep, samt å ha oppildnet til terrorisme..

NRK - 02 mar 22 kl. 19:48

Koronadødsfalla overstig 100.000 i Spania

Helsedepartementet i Spania opplyste onsdag at over 100.000 personar no har mista livet i Spaina som følgje av koronapandemien, melder nyheitsbyrået AFP. Spania har nettopp lagt bak seg ei sjette pandemibølgje, og offisielle tal viser at 154 personar har døydd med viruset i kroppen sidan tysdag.

NRK - 12 jun 22 kl. 18:33

Hetebølge i Spania – kan bli varmerekord

Deler av Spania er rammet av en hetebølge. Sør i Spania er temperaturen godt over 40 grader. Både i Sevilla og Cordoba er det meldt 43 grader mandag og enda varmere vær på tirsdag.

NRK - 13 apr 22 kl. 20:06

Medier: Mistenkt gjerningsmann pågrepet

Mannen som er mistenkt for skytingen på t-banen i New York tirsdag er pågrepet, melder flere amerikanske medier, deriblant NBC og CNN. NBC New York skriver at den mistenkte skal ha opphold seg på t-banen i flere timer etter skytingen. En mann som skal passe beskrivelsen til 62 år gamle Frank R.

NRK - Igår: 03:54

Mann pågrepet for mistenkt ulovlig grensepassering av Norsk-Russisk grense

En mann ble pågrepet av politiet i Norge for mistenkt ulovlig grensepassering fra den russiske Kolahalvøya, melder Thebarentsobserver. Mannen skal ha kommet via Korpfjell i den nordlige delen av den norsk-russiske grensen. Vedkommende ble pågrepet torsdag, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 19 maj 22 kl. 23:17

Ekskong Juan Carlos tilbake i Spania

Ekskonge Juan Carlos (84) er tilbake i Spania for første gang siden han for to år siden ble tvunget til å abdisere og dra i eksil etter anklager om korrupsjon. Han kom torsdag med privatfly for å delta i en regatta i Nord-Spania og skal mandag besøke sin kone og sønn i Madrid, før han returnerer til Abu Dhabi der han har bodd de siste årene. Regjeringen har nektet ham å overnatte på slottet i Madrid, melder NTB..

Fler nyheter fra VG

VG - Igår: 11:57

Oberstløytnant: Russland «ett lite steg nærmere» seier i Luhansk

KYIV/OSLO (VG) Russland er nå et lite steg nærmere mot å si at de har tatt Luhansk fylke, sier oberstløytnant Palle Ydstebø om at ukrainske styrker trekkes ut av Sievjerodonetsk..

VG - Igår: 20:52

Ukraina og Moldova er kandidatland: – Historisk øyeblikk

EUs toppledere har torsdag vært samlet i Brussel for å vurdere om de to landene skal tas opp som kandidatland, noe de nå har blitt. Ukrainas president jubler over nyheten..

VG - I førrgår: 01:37

Han ydmyket Putin ansikt-til-ansikt

Nå opplever Vladimir Putin (69) motbør også fra sine nærmeste «venner». Den russiske presidenten ble direkte ydmyket av sin kollega fra Kasakhstan..

VG - I førrgår: 23:58

Britisk par dømt: Holdt folk fanget i «Porten til helvetet»

I dette rommet skal flere av ofrene ha blitt stuet sammen og «holdt fanget» av det britiske paret. Nå er de dømt til ni og 16 års fengsel..

VG - I førrgår: 20:12

Dødstallet stiger etter jordskjelv i Afghanistan: – Det var skrik fra alle kanter

Minst tusen personer har mistet livet, og redningsmannskaper kjemper nå mot klokken for å redde folk ut av ruinene..

VG - 22 jun 22 kl. 12:43

Ferie i Europa? Disse coronareglene gjelder nå

Selv om de aller fleste reglene er skrotet, kan du risikere å måtte gå i isolasjon hvis du blir smittet på ferie i sommer..

VG - 21 jun 22 kl. 12:51

Tissetrengt? Her risikerer du bot på 7800 kroner

Går ferieturen til Vigo i Spania denne sommeren kan det være lurt å oppsøke et toalett før du hopper i havet. Ellers kan det vente en bot på flere tusenlapper..

VG - 21 jun 22 kl. 01:50

Russisk regissør vil stemple senter som «utenlandsk agent»

Russlands omstridte lov skal skjerpes, men ble nylig fastslått som i strid med menneskerettighetene. Filmlegende vil tilføye nok et navn på listen over «utenlandske agenter»..

VG - 20 jun 22 kl. 20:47

Koalisjonsregjeringen i Israel gir seg – kan bli nyvalg til høsten

Israels koalisjonspartnere takker for samarbeidet og foreslår å oppløse nasjonalforsamlingen. Det kan tvinge fram Israels femte valg på drøyt tre år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com