NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 18:43

NRK - 02 april 21 kl. 12:34

Nordmann død på Filippinene

En norsk statsborger har dødd på Filippinene, bekrefter Utenriksdepartementet overfor NTB. – Utenriksdepartementet er kjent med at en norsk borger skal ha omkommet på Filippinene. UD kan ikke kommentere ytterligere enkeltdetaljer i en pågående konsulærsak, sier kommunikasjonssjef Trude Måseide til NTB. Ifølge lokale medier ble mannen skutt i sitt eget hjem under et ran, skriver VG..
Les mer på NRK


Les mer om:
Filippinene, Utenriksdepartementet, NTB, Trude Måseide, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmann, død, Filippinene
NRK - 02 april 21 kl. 08:54

–Nordmann drept på Filippinene

En nordmann skal ha blitt drept på Filippinene onsdag. Lokale medier melder at mannen ble skutt og drept i sitt eget hjem under et ran. Utenriksdepartementet sier de er kjent med opplysningene, men har ikke fått bekreftet hendelsen..

NRK - 02 april 21 kl. 08:54

– Nordmann drept på Filippinene

En nordmann skal ha blitt drept på Filippinene onsdag. Lokale medier melder at mannen ble skutt og drept i sitt eget hjem under et ran. Utenriksdepartementet er kjent med hendelsen gjennom lokale medier, men har ikke fått bekreftet opplysningene.

NRK - 21 mars 21 kl. 13:13

Kinesiske båter utenfor Filippinene

Over 200 kinesiske fiskebåter er observert utenfor kysten av Filippinene, ifølge filippinske myndigheter. De hevder mannskapene er kinesiske «militser» og at det krenker landets suverenitet. Filippinene krever at Kina trekker fiskebåtene hjem..

NRK - 21 mars 21 kl. 23:38

Filippinene ut mot kinesiske båter

Filippinenes forsvarsminister krevde søndag at en flåte på 200 kinesiske båter forlater et rev i Sør-Kinahavet som Filippinene gjør krav på. Myndighetene sier at det er rundt 220 båter som er ankret opp Whitsun-revet, som Kina også gjør krav på..

NRK - 14 feb. 21 kl. 13:47

Dødsstraff mot nordmann bekreftet

Dødsstraffen mot en nordmann i Somaliland er opprettholdt. 54 år gamle Saad Jidre Hayd sier han brukte selvforsvarsspray da en mann angrep ham. Norge jobber gjennom både politiske og diplomatiske kanaler, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide..

VG - 17 mars 21 kl. 20:58

Nordmann siktet for terror: Skal ha slettet bevis etter politiker-angrep

Få dager etter opptøyer mot den høyreradikale politikeren Rasmus Paludan i Danmark, så skal en terrorsiktet nordmann ha hjulpet bråkmakere med å slette digitale bevis mot dem..

NRK - 21 jan. 21 kl. 18:11

Kina gir vaksiner til Pakistan

Kina donerer Sinovac-vaksine mot koronaviruset til Pakistan, Filippinene, Kambodsja og Myanmar. Pakistans utenriksminister Shah Mahmood Qureshi har vært ute og takket Kina..

NRK - 02 feb. 21 kl. 09:47

Filippinene kritisk til EU

Filippinenes president Rodrigo Duterte anklager EU for å blokkere eksport av koronavaksine til andre land. – EU holder AstraZeneca som gisler, sa han i en tv-tale der han beklaget at landet sliter med å finne leverandører av vaksine..

NRK - 23 mars 21 kl. 20:01

Dømt til 13 års fengsel

En mann i 60-årene fra Trondheim er i Oslo tingrett dømt til 13 års fengsel etter blant annet å ha medvirket til overgrep mot fem barn ved å bestille direkteoverførte overgrep fra Filippinene. Han er også dømt for andre forhold..

NRK - 23 mars 21 kl. 20:01

Fikk 13 års fengsel for overgrep

En mann i 60-årene fra Trondheim er i Oslo tingrett dømt til 13 års fengsel etter å ha medvirket til overgrep mot fem barn ved å bestille direkteoverførte overgrep fra Filippinene. Mannen er også dømt for andre forhold..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Nordmenn sto for saueklipping

Sauenæringa i Innlandet får ros av Statsforvalteren for å ha gjennomført vårklippinga uten utenlandske saueklippere. Normalt trengs det utenlandske klippere for å ta vårklippen på 140 000 sauer i Innlandet, men nå er det innreiserestriksjoner..

NRK - 30 minutter siden

Smitteutbrudd i Risør

Rundt 200 personer må i karantene etter at en Risør-mann testet positivt fredag ettermiddag. Kommunen er i gang med smittesporing, som er den mest omfattende gjennomført i Risør så langt, ifølge en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Bra resultat for Eidsiva

Høye strømpriser har bidratt til et veldig bra resultat for Eidsiva. Konsernet har et resultat på 794 millioner kroner etter skatt i første kvartal i år. Driftsinntektene var 35 millioner kroner høyere enn på samme periode i fjor..

NRK - 30 minutter siden

Mange russ har testet seg

1351 blå- og rødruss har testet seg i Stavanger de siste dagene. Stavanger kommune skryter av russen som har gjort det de kan for å hjelpe smittesporerne. På Nord-Jæren er nå 97 russ smittet av covid-19..

NRK - 4 minutter siden

Meir ruskøyring

Talet på ruskøyringssaker i Noreg aukar for andre året på rad. UP-sjef Jon Steven Hasseldal trur at pandemi og heimekontor kan vere ein av årsakene til den negative utviklinga..

NRK - 30 minutter siden

Bønder aksjonerte i Østerdalen

Bøndene er svært lite fornøyd over tilbudet de har fått fra staten i årets jordbruksoppgjør. Etter bruddet var det fredag aksjoner mange steder. I Stor-Elvdal fikk elgen ny påkledning..

NRK - 10 minutter siden

226 nye koronadødsfall i Frankrike

I Frankrike ligger over 5000 koronapasienter på intensivavdelinger. Det siste døgnet har landet registrert 226 nye koronadødsfall..

NRK - 10 minutter siden

Islamister herjer i Burkina Faso

Mer enn 17.500 mennesker er blitt fordrevet fra sine hjem på grunn av voldshandlingene i Burkina Faso de siste ti dagene, opplyser FN. Minst 45 personer er blitt drept i volden som har blusset opp i Burkina Faso den siste tiden.

NRK - 1 time siden

207 nye koronadødsfall i Italia

I Italia er det registrert 10.554 nye koronasmittede og 207 nye koronadødsfall det siste døgnet, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

WHO godkjenner ny vaksine

Verdens helseorganisasjon (WHO) gir en nødgodkjennelse til den kinesiske koronavaksinen Sinopharm.(NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt