NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 13:09

NRK - 11 feb 22 kl. 09:54

Nordmann arrestert i Filippinene for angivelige seksuelle overgrep mot barn

Nordmannen i 50-årene skal ha vært etterlyst i flere år for angivelige seksuelle overgrep mot barn. Ifølge filippinske myndigheter er han arrestert etter ønske fra norske myndigheter. Utenriksdepartementet bekrefter overfor NRK at de er kjent med at en norsk borger er arrestert på Filippinene..
Les mer på NRK


Les mer om:
NRK, Filippinene

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmann, arresterti , Filippinene, for, angivelige, seksuelle, overgrepmot , barn
Klartale - 21 jun 22 kl. 06:00

Endelig står det at hun er gift i passet

Aldri før har så mange innvandrere blitt norske. I fjor fikk Norge 41.100 nye statsborgere.

NRK - 02 feb 23 kl. 04:54

Filippinene gir USA større tilgang til landets militærbaser

Filippinene gir amerikanske styrker tilgang til ytterligere fire militærbaser i landet, melder de to landenes forsvarsdepartementer. Avtalen ble kunngjort i forbindelse med et besøk fra USAs forsvarsminister Lloyd Austin på Filippinene torsdag. Landene har blitt enige om å utvide en eksisterende avtale til å omfatte ytterligere fire baser «i strategiske områder av landet», heter det i en uttalelse.

NRK - 22 okt 22 kl. 13:12

Etterlyst nordmann arrestert på Filippinene

En norsk statsborger ble 24. september arrestert på Filippinene, melder immigrasjonsmyndighetene i landet. Det er Rana Blad som omtaler saken.

NRK - 12 maj 22 kl. 07:43

USA og Kina gratulerer Marcos jr. med valgseieren på Filippinene

USA og Kina har sendt sine gratulasjoner til Ferdinand Marcos Jr. etter han vant stort i presidentvalget på Filippinene. Marcos jr.

NRK - 10 aug 22 kl. 20:10

Filippinene avbestiller russiske helikoptre

Filippinene kansellerer en kontrakt på 16 russiske militærhelikoptre på grunn av sanksjonene Filippinene, som i mange år har stått USA nær, besluttet i november i fjor å betale 12,7 milliarder pesos (2,2 milliarder kroner) for helikoptrene av typen M-17 som ledd i moderniseringen av de væpnede styrkene. Årsaken til at kontrakten kanselleres, er de vestlige sanksjonene som ble innført mot Russland på grunn av invasjonen av Ukraina. Tidligere president Rodrigo Duterte avgjorde like før hans presidentperiode var slutt, å avbestille helikoptrene, og den nye presidenten Ferdinand Marcos følger opp.

NRK - 16 sep 22 kl. 13:13

Kripos aksjonerte mot overgrepsnettverk på Filippinene natt til fredag

Kripos deltok natt til fredag i en aksjon mot nettverk som man mistenker driver organiserte seksuelle overgrep mot barn på Filippinene. Sju barn ble reddet. – Kripos har i lengre tid kartlagt flere nettverk på Filippinene.

NRK - 14 feb 23 kl. 19:21

Filippinene sier Kina skjøt med laser mot kystvaktskip

Striden i Sør-Kina-havet har toppet seg etter at Filippinene anklaget Kina for å ha skutt med en militær laser mot et filippinsk kystvaktskip. Filippinene anklager Kina for å blokkere levering av mat og utstyr til filippinsk militært personell på Second Thomas Shoal som er en av de omstridte øyene i Sør-Kinahavet. Sør-Kina-havet er omkranset av Vietnam, Malaysia, Singapore, Indonesia, Brunei, Filippinene, Taiwan og Kina, og alle gjør krav på deles av det ressursrike havområdet..

NRK - 22 apr 23 kl. 08:50

Kina og Filippinene vil bedre forholdet

Utenriksministrene for Kina og Filippinene møtes i dag i Manila for å bedre forholdet og diskutere hvordan de kan løse sine uenigheter om Sør-Kinahavet. – Disse ulikhetene bør ikke hindre oss i å finne måter å håndtere dem på, spesielt når det gjelder filippinske fiskere, sa Filippinenes utenriksminister Enrique Manalo før møtet. Kinas utenriksminister Qin Gang sa at et samarbeid vil fremme fred og stabilitet både i regionen og i verden, ifølge Reuters.

NRK - 12 jul 23 kl. 16:58

Kina godtar ikke kjennelse om Sør-Kinahavet

Kina fastholder at de ikke godtar voldgiftsdommen som ga Filippinene rett i kravet mot Kina om Sør-Kinahavet, og heller ingen andre krav basert på kjennelsen. Den faste voldgiftsdomstolen i Haag fastslo i 2016 at Kinas krav på størsteparten av Sør-Kinahavet, langt inn på territorialfarvannet til de andre kyststatene, er grunnløs, og ga dermed Filippinene rett i kravet på sin del av havet. Men Kina avviser kjennelsen og vil heller ikke akseptere noen andre krav eller handlinger basert på den.

Klartale - 19 jul 23 kl. 13:20

Slik spilles fotball-VM for kvinner

Verdens-mesterskapet i fotball for kvinner blir arrangert for niende gang. New Zealand og Australia er vertsnasjoner.Mesterskapet startet torsdag 20.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Hevder Ukraina gjør fremskritt sør i landet

Ukrainas hær skal, ifølge generalen som leder Ukrainas motoffensiv, ha brutt seg gjennom russiske forsvarslinjer sør i Ukraina. Til amerikanske medier hevder han at Ukraina gjør fremskritt i Zaporizjzja-området, som i lang tid har vært kontrollert av russiske styrker. Ukraina startet sin lenge planlagte, storslåtte motoffensiv tidlig i sommer, men fremgangen har vært langsommere enn forventet.

NRK - 45 minutter siden

India: Kvinner får en tredel av plassene i parlamentet

Det indiske parlamentet har vedtatt en lov som garanterer at en tredel av setene i det mektige underhuset skal innehas av kvinner. Forslaget ble torsdag vedtatt i underhuset med 454 mot 2 stemmer for og i overhuset med 214 mot 0. Partiene i parlamentet har brukt hele 27 år på å enes om ordlyden i forslaget, og loven blir omtalt som en milepæl for likestilling og kvinners rettigheter i India.

NRK - 1 time siden

Foreningen Fri fikk Humanistprisen

Foreningen Fri er tildelt Humanistprisen 2023 for arbeidet og håndtering i tiden etter terrorangrepet mot London pub i fjor sommer. Foreningen mottok prisen på Human-Etisk Forbunds landsmøte fredag kveld. Humanistprisen er på 100.

NRK - 2 timer siden

Iraks statsminister til Moskva

Iraks statsminister Mohammed Shia Al-Sudani skal besøke Moskva i løpet av de neste ukene, heter det i en uttalelse fra det irakiske utenriksdepartementet lørdag..

NRK - 2 timer siden

Hotellgjester måtte evakueres fra skogbrann på Sicilia

To personer mistet livet og 700 turister måtte evakueres fra et hotell etter skogbranner på Sicilia i natt. Hotellgjestene ble evakuert fra et hotell i nærheten av byen Cefalu. Gjestene måtte fraktes til en lokal idrettshall da flammene kom nærmere.

NRK - 3 timer siden

Ukraina: Russiske flåtesjefer drept i angrep

Ukraina hevder at det de omtaler som «senior russiske flåtesjefer» er blitt drept i angrepet på Sevastopol fredag, melder AFP. Det er foreløpig ikke kommet opplysninger om navn. Ukraina angrep Svartehavsflåtens hovedkvarter i Sevastopol på Krim fredag.

NRK - 3 timer siden

Tidligere sosialminister Ruth Ryste er død

Tidligere sosialminister Ruth Ryste er død. Hun ble 91 år gammel. Ryste døde torsdag, skriver Varden.

NRK - 9 timer siden

Stort kvikkleireskred på E6 nær Göteborg – flere skadd

Et stort kvikkleireskred forårsaket av regn gjør at E6 er stengt i begge retninger ved Stenungsund, nord for Göteborg. Flere kjøretøy, inkludert en buss, er rammet. – Tre skadde er fraktet til sykehus, opplyser vakthavende befal Fredrik Flyberg i politiet til nyhetsbyrået TT..

NRK - 3 timer siden

Funn av død person i utbrent campingvogn

Lørdag ble nødetatene varslet om brann i en campingvogn i Stord kommune. Brannvesenet fikk etter hvert kontroll på brannen, og etter en stund ble det gjort funn av en død person inne i brannruinene. – Politiet arbeider ut i fra flere hypoteser, men det er per nå ikke noe som indikerer at det foreligger en straffbar handling i forbindelse med brannen.

NRK - 4 timer siden

Fant nesten 200 kilo kokain blant agurker

Nesten 200 kilo kokain og flytende metamfetamin ble forrige uke funnet i to trailere ved en grenseovergang mellom USA og Mexico, opplyser grensevakten i USA. Begge funnene var ved grenseovergangen i Otay Mesa i San Diego, heter det i en pressemelding fra grensevakten. Det første funnet ble gjort 12.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com