E24 > Økonomi

Sunday, 29 January, 02:49

E24 - 20 okt 22 kl. 08:09

Nordic Semiconductor stuper på negativ børs

Startskuddet har gått for resultatrushet i tredje kvartal, og både DNB og Nel faller etter tallslipp..
Les mer på E24


Les mer om:
DNB, Nel, Semiconductor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordic, Semiconductor, stuper, negativ, børs
E24 - 12 jul 22 kl. 07:03

Nordic Semiconductor økte inntjeningen i andre kvartal

Det norske databrikkeselskapet Nordic Semiconductor preges fortsatt av mangel på waferleveranser, men øker inntjeningen i årets andre kvartal..

NRK - 19 jun 22 kl. 15:34

Nordic Choice Hotels skifter navn

Hotellkonsernet Nordic Choice Hotels skal nå hete Strawberry. Navnebyttet skjer formelt i 2023. Det opplyser Nordic Choice Hotels i en pressemelding..

NRK - 13 jan 23 kl. 10:18

Bekymra for partikkelutslepp i Førdefjorden

Naturverforbundet er bekymra for eit partikkelutslepp i Førdefjorden frå Nordic Mining sitt anlegg på Engebø. Partikkelutsleppet skal vere i nærleiken av eit gytefelt i Redalsvika. – Utsleppet må stansast omgåande, og Nordic Minings anleggsverksemd må stoppe, seier Anne-Line Thingnes Førsund, leder i Naturvernforbundet i Sogn og Fjordane i ei pressemelding.

NRK - 30 dec 22 kl. 19:06

BBC: Storbritannia vil kreve negativ koronatest fra personer som reiser fra Kina

Storbritannia kommer til å kunngjøre at flypassasjerer som kommer til landet fra Kina, må avlegge en negativ koronatest før avgang. Det melder BBC fredag kveld. Tidligere har blant annet USA, Italia, Sør-Korea og Japan bestemt at de vil kreve en negativ koronatest for passasjerer som har vært i Kina.

NRK - 30 dec 22 kl. 19:06

Storbritannia og Frankrike vil kreve negativ koronatest fra personer som reiser fra Kina

Storbritannia kommer til å kunngjøre at flypassasjerer som kommer til landet fra Kina, må avlegge en negativ koronatest før avgang. Det melder BBC fredag kveld. Tidligere har blant annet USA, Italia, Sør-Korea og Japan bestemt at de vil kreve en negativ koronatest for passasjerer som har vært i Kina.

NRK - 30 dec 22 kl. 19:06

Flere land vil kreve negativ koronatest fra personer som reiser fra Kina

Storbritannia kommer til å kunngjøre at flypassasjerer som kommer til landet fra Kina, må avlegge en negativ koronatest før avgang. Det melder BBC fredag kveld. Bakgrunnen er at smittetilfellene har økt kraftig i landet den siste tiden.

E24 - 06 jul 22 kl. 09:15

Nordic Nanovector-aksjen raser mer enn 40 prosent

Samtidig har oljeprisen fortsatt å falle siden børsstengning tirsdag. Norwegian-aksjen stiger 3 prosent etter passasjertall for juni, mens Nordic Nanovector stuper etter studiestans..

NRK - 16 jun 22 kl. 14:33

Bred nedgang på Oslo Børs

Nær alle selskapene på Oslo Børs falt markant i løpet av dagen torsdag. Et par timer før stengetid var hovedindeksen ned med 1,62 prosent til 1.203,89 poeng.

E24 - 12 jul 22 kl. 09:00

Oslo Børs faller

Nordic Semiconductor-aksjen faller kraftig etter at selskapet la frem tall for andre kvartal..

NRK - 01 sep 22 kl. 17:27

Markant fall på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs endte månedens første handelsdag med en nedgang på 1,13 prosent til 1234,61 poeng. Nedgangen skyldes blant annet fall i oljeprisen og nedgang for børsens tungvektere. Equinor, Norsk Hydro, Aker BP og Nordic Semiconductor endte alle månedens første handelsdag med røde tall på henholdsvis 0,04 prosent, 5,75 prosent, 0,58 prosent og 7,25 prosent.

Fler nyheter fra E24

E24 - 6 timer siden

Undersøkelse blant unge i Europa: Kahoot mer populær enn TikTok og Apple

Unge i Europa setter Kahoot på tredjeplass når de skal rangere merkenavn de liker, ifølge en fersk undersøkelse. Det norske teknologiselskapet kan kun se seg slått av Nike og Netflix..

E24 - 8 timer siden

Play Magnus på kreditorlisten etter kryptokonkurs

Sjakklæringsselskapet Play Magnus er på kreditorlisten til den konkursrammede kryptobørsen FTX, men tviler på at de får noe fra boet..

E24 - 10 timer siden

Equinor forsvarer Melkøya-prosjektet: – Mye mer enn en stor kraftforbruker

Elektrifisering av Melkøya vil forlenge levetiden til anlegget, gi store ringvirkninger lokalt, og gi store kutt i klimautslippene, sier Equinor-direktør Trond Bokn. – Dette er det største klimatiltaket Equinor har..

E24 - 12 timer siden

Avviser å stanse turbinene for Reiulf: «Vil ha betydelige økonomiske konsekvenser»

Vindkraftselskapet avviser alle krav om å tilrettelegge for at Reiulf Aleksandersen kan fortsette med reindrift på Sør-Kvaløya i Troms. De mener det vil koste dem opptil 15 millioner kroner..

E24 - 12 timer siden

Snart kommer nytt prishopp på dagligvarer: – Får mindre for pengene enn før

De økte matvareprisene er blant de viktigste årsakene til at kjøpekraften går ned. Snart øker prisene igjen. Tonje Ervik merker at hun får mindre for pengene enn tidligere når hun handler..

E24 - 16 timer siden

Taper titalls milliarder etter bedragerianklager

Et investeringsselskap har anklaget en av verdens riksete for bedrageri og manipulasjon. Nå lekker milliardene ut av lommene på Gautam Adani..

E24 - 16 timer siden

– Ingen er miljøvernerne fordi det er morsomt

Mens andre aktivister blir arrestert for sivil ulydighet, går Mari Qviller i dialog med oljebransjen..

E24 - 17 timer siden

Vin, øl og sprit kan få helseadvarsel

Irland skal trykke en advarsel på alle flasker som inneholder øl, vin eller sprit. Norge kan følge ganske raskt etter..

E24 - 19 timer siden

Tjener millioner på design av klær som ikke finnes

SAN FRANCISCO (E24): Samuel Jordan (23) er del av en voksende milliardindustri, hvor folk betaler mange tusen kroner for varer de hverken kan smake, lukte eller føle..

E24 - 20 timer siden

Klimasynd er den nye sexskandalen

Det finnes en jernlov i politikken som deltagerne i Davos bør lese seg opp på. De kan starte i Storbritannia på 90-tallet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com