NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 12:58

NRK - 26 sep 22 kl. 15:46

Nordea hever boliglånsrenten

Enda en storbank varsler endring i rentene etter at styringsrenten ble satt opp forrige uke. Nordea hever boliglånsrenten med inntil 0,5 prosentpoeng. – Norges Bank har igjen hevet styringsrenten som tiltak for å dempe prisveksten. I tråd med dette har vi besluttet å heve rentene på boliglån og på innskudd, sier Randi Marjamaa, leder for personmarked i Nordea Norge, i en pressemelding. På innskuddssiden økes renten med inntil 0,5 prosentpoeng.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bank, Randi Marjamaa, Nordea Norge, BSU, Nordea, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordea, hever, boliglånsrenten
NRK - 08 maj 23 kl. 16:05

Nordea hever boliglånsrenten

Banken øker renten på innskudd og boliglån med inntil 0,25 prosentpoeng. Det skjer etter at Norges Bank hevet styringsrenten til 3,25 prosent torsdag. Nordea er neste storbank ut, og hever i likhet med DNB boliglånsrenten med inntil 0,25 prosentpoeng..

NRK - 19 aug 22 kl. 16:04

Nordea øker rentene på boliglån

Nordea øker rentene på boliglån og innskudd. Bakgrunnen for rentehevingen er utviklingen i pengemarkedsrentene og Norges Banks økning av styringsrenten 18. august, det skriver Nordea i en pressemelding.

NRK - 26 jun 23 kl. 16:08

Nordea øker boliglånsrenten

Nordea gjør som DNB: øker boliglånsrenten 0,5 prosentpoeng. – Vi har besluttet å øke rentene på boliglån og innskudd som følge av Norges Banks nye renteheving, opplyser Randi Marjamaa, leder for personmarked i Nordea Norge, i en pressemelding. «Nye rentesatser for eksisterende lån vil gjelde fra 8.

E24 - 07 nov 22 kl. 12:17

DNB og Nordea hever boliglånsrenten

Flere banker hever sine renter etter at Norges Bank satt opp styringsrenten med 0,25 prosentpoeng forrige uke. KLP Banken var første bank til å sette opp boliglånsrenten..

E24 - 08 maj 23 kl. 14:53

DNB og Nordea hever boliglånsrenten

DNB var første bank til å have boliglånsrenten. Nordea er neste storbank ut. Det skjer etter at Norges Bank hevet styringsrenten til 3,25 prosent torsdag..

NRK - 22 aug 22 kl. 10:36

DNB setter opp boliglånsrenten

Norges største bank DNB setter opp boliglånsrenten med inntil 0,5 prosentpoeng etter at Norges Bank økte styringsrenten forrige uke. – Etter Norges Banks beslutning om å øke styringsrenten med 0,5 prosentpoeng på rentemøtet 18. august, har DNB valgt å øke boliglånsrenten med inntil 0,5 prosentpoeng, sier konserndirektør for personalmarkedet i DNB, Ingjerd Blekeli Spiten, i en pressemelding mandag..

NRK - 07 nov 22 kl. 12:23

DNB hever boliglånsrenten

DNB hever boliglånsrenten med 0,25 prosentpoeng. Det melder E24 og DN..

E24 - 10 maj 23 kl. 09:02

Danske Bank hever boliglånsrenten

DNB og Nordea var først ut av storbankene til å sette opp boliglånsrenten. Nå justerer også Danske Bank opp renten..

E24 - 21 aug 23 kl. 11:40

Flere banker hever boliglånsrenten

DNB øker renten på boliglån og innskudd med inntil 0,25 prosentpoeng. Også Nordea hever sine renter..

Klartale - 31 maj 22 kl. 13:00

To personer som jobber for banken er siktet for grov korrupsjon

Tirsdag sendte politiet folk til banken Nordea. To av dem som jobber der er siktet for grov korrupsjon. Tre andre er siktet for å hjelpe til.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hevder Ukraina gjør fremskritt sør i landet

Ukrainas hær skal, ifølge generalen som leder Ukrainas motoffensiv, ha brutt seg gjennom russiske forsvarslinjer sør i Ukraina. Til amerikanske medier hevder han at Ukraina gjør fremskritt i Zaporizjzja-området, som i lang tid har vært kontrollert av russiske styrker. Ukraina startet sin lenge planlagte, storslåtte motoffensiv tidlig i sommer, men fremgangen har vært langsommere enn forventet.

NRK - 30 minutter siden

India: Kvinner får en tredel av plassene i parlamentet

Det indiske parlamentet har vedtatt en lov som garanterer at en tredel av setene i det mektige underhuset skal innehas av kvinner. Forslaget ble torsdag vedtatt i underhuset med 454 mot 2 stemmer for og i overhuset med 214 mot 0. Partiene i parlamentet har brukt hele 27 år på å enes om ordlyden i forslaget, og loven blir omtalt som en milepæl for likestilling og kvinners rettigheter i India.

NRK - 1 time siden

Foreningen Fri fikk Humanistprisen

Foreningen Fri er tildelt Humanistprisen 2023 for arbeidet og håndtering i tiden etter terrorangrepet mot London pub i fjor sommer. Foreningen mottok prisen på Human-Etisk Forbunds landsmøte fredag kveld. Humanistprisen er på 100.

NRK - 1 time siden

Iraks statsminister til Moskva

Iraks statsminister Mohammed Shia Al-Sudani skal besøke Moskva i løpet av de neste ukene, heter det i en uttalelse fra det irakiske utenriksdepartementet lørdag..

NRK - 2 timer siden

Hotellgjester måtte evakueres fra skogbrann på Sicilia

To personer mistet livet og 700 turister måtte evakueres fra et hotell etter skogbranner på Sicilia i natt. Hotellgjestene ble evakuert fra et hotell i nærheten av byen Cefalu. Gjestene måtte fraktes til en lokal idrettshall da flammene kom nærmere.

NRK - 2 timer siden

Ukraina: Russiske flåtesjefer drept i angrep

Ukraina hevder at det de omtaler som «senior russiske flåtesjefer» er blitt drept i angrepet på Sevastopol fredag, melder AFP. Det er foreløpig ikke kommet opplysninger om navn. Ukraina angrep Svartehavsflåtens hovedkvarter i Sevastopol på Krim fredag.

NRK - 3 timer siden

Tidligere sosialminister Ruth Ryste er død

Tidligere sosialminister Ruth Ryste er død. Hun ble 91 år gammel. Ryste døde torsdag, skriver Varden.

NRK - 8 timer siden

Stort kvikkleireskred på E6 nær Göteborg – flere skadd

Et stort kvikkleireskred forårsaket av regn gjør at E6 er stengt i begge retninger ved Stenungsund, nord for Göteborg. Flere kjøretøy, inkludert en buss, er rammet. – Tre skadde er fraktet til sykehus, opplyser vakthavende befal Fredrik Flyberg i politiet til nyhetsbyrået TT..

NRK - 3 timer siden

Funn av død person i utbrent campingvogn

Lørdag ble nødetatene varslet om brann i en campingvogn i Stord kommune. Brannvesenet fikk etter hvert kontroll på brannen, og etter en stund ble det gjort funn av en død person inne i brannruinene. – Politiet arbeider ut i fra flere hypoteser, men det er per nå ikke noe som indikerer at det foreligger en straffbar handling i forbindelse med brannen.

NRK - 3 timer siden

Fant nesten 200 kilo kokain blant agurker

Nesten 200 kilo kokain og flytende metamfetamin ble forrige uke funnet i to trailere ved en grenseovergang mellom USA og Mexico, opplyser grensevakten i USA. Begge funnene var ved grenseovergangen i Otay Mesa i San Diego, heter det i en pressemelding fra grensevakten. Det første funnet ble gjort 12.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com