NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 20:11

NRK - 26 sep 22 kl. 15:46

Nordea hever boliglånsrenten

Enda en storbank varsler endring i rentene etter at styringsrenten ble satt opp forrige uke. Nordea hever boliglånsrenten med inntil 0,5 prosentpoeng. – Norges Bank har igjen hevet styringsrenten som tiltak for å dempe prisveksten. I tråd med dette har vi besluttet å heve rentene på boliglån og på innskudd, sier Randi Marjamaa, leder for personmarked i Nordea Norge, i en pressemelding. På innskuddssiden økes renten med inntil 0,5 prosentpoeng.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bank, Randi Marjamaa, Nordea Norge, BSU, Nordea, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordea, hever, boliglånsrenten
NRK - 19 aug 22 kl. 16:04

Nordea øker rentene på boliglån

Nordea øker rentene på boliglån og innskudd. Bakgrunnen for rentehevingen er utviklingen i pengemarkedsrentene og Norges Banks økning av styringsrenten 18. august, det skriver Nordea i en pressemelding.

E24 - 07 nov 22 kl. 12:17

DNB og Nordea hever boliglånsrenten

Flere banker hever sine renter etter at Norges Bank satt opp styringsrenten med 0,25 prosentpoeng forrige uke. KLP Banken var første bank til å sette opp boliglånsrenten..

NRK - 22 aug 22 kl. 10:36

DNB setter opp boliglånsrenten

Norges største bank DNB setter opp boliglånsrenten med inntil 0,5 prosentpoeng etter at Norges Bank økte styringsrenten forrige uke. – Etter Norges Banks beslutning om å øke styringsrenten med 0,5 prosentpoeng på rentemøtet 18. august, har DNB valgt å øke boliglånsrenten med inntil 0,5 prosentpoeng, sier konserndirektør for personalmarkedet i DNB, Ingjerd Blekeli Spiten, i en pressemelding mandag..

NRK - 07 nov 22 kl. 12:23

DNB hever boliglånsrenten

DNB hever boliglånsrenten med 0,25 prosentpoeng. Det melder E24 og DN..

Klartale - 31 maj 22 kl. 13:00

To personer som jobber for banken er siktet for grov korrupsjon

Tirsdag sendte politiet folk til banken Nordea. To av dem som jobber der er siktet for grov korrupsjon. Tre andre er siktet for å hjelpe til.

E24 - 07 nov 22 kl. 12:17

DNB hever boliglånsrenten

Økningen kommer etter at Norges Bank satt opp styringsrenten med 0,25 prosentpoeng. KLP Banken var første bank til å sette opp boliglånsrenten..

NRK - 26 aug 22 kl. 04:23

Boligrenten kan bli fem prosent neste sommer

Boliglånsrenten kan stige til 5 prosent neste sommer. Det er rundt 2 prosentpoeng mer enn i dag. Tremånedersrenten Nibor, som er avgjørende for lånerenten i bankene, har steget til det høyeste nivået på mer enn ti år, skriver Dagens Næringsliv.

NRK - 22 aug 22 kl. 11:59

Øker rentene på boliglån

Sparebanken Sør øker rentene på boliglån. – Med bakgrunn i Norges Banks renteøkning har Sparebanken Sør besluttet å justere rentene på boliglån og innskudd med inntil 0,50 prosentpoeng, skriver banken i en pressemelding. De opplyser at berørte kunder vil få informasjon i nettbanken om hvordan dette påvirker dem, eller via brev i posten.

E24 - 22 aug 22 kl. 10:30

DNB hever boliglånsrenten

Etter at Norges Bank hevet styringsrenten med 0,5 prosentpoeng for andre gang på rad, hever storbanken DNB sine utlånsrenter..

Aftenposten - 22 aug 22 kl. 10:30

DNB hever boliglånsrenten

Etter at Norges Bank hevet styringsrenten med 0,5 prosentpoeng for andre gang på rad, hever nå også storbanken DNB sine….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Ukrainske ambassader har mottatt pakker med dyredeler

En rekke ukrainske ambassader har mottatt pakker med kroppsdeler fra dyr eller eksplosiver. Landets utenriksminister mener avsenderne forsøker å skape frykt. Utenriksminister Dmytro Kuleba sier i et intervju med CNN at det har vært 17 slike tilfeller.

NRK - 30 minutter siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 15 minutter siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 45 minutter siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 30 minutter siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 1 time siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..

NRK - 30 minutter siden

Trafikkulykke mellom to vogntog på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord..

NRK - 1 time siden

Ny person pågrepet med kniv i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har tatt kontroll på en mann som gikk med kniv i parkeringshuset på Oslo S. Ingen skal ha blitt truet eller skadet. En vekter hadde observert mannen..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet på Grønland

Politiet har pågrepet en mann på Grønland i Oslo, etter å ha fått melding om en mann som gikk med kniv. Mannen skal ikke ha truet eller skadet noen, men skal ha vist frem to kniver til en ansatt i en butikk. Politiet har så langt ikke funnet knivene..

NRK - 1 time siden

Kritisk skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket flere ganger i overkroppen. Personen er bevisst, men kritisk skadet, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com