NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 17:42

NRK - 06 feb. 21 kl. 19:07

Nord Stream 2-byggingen fortsetter

Byggingen av gassrørledningen Nord Stream 2, som går fra Russland til Tyskland, fortsetter, opplyser selskapet. Nord Stream 2 vil doble Russlands kapasitet til å frakte gass til EU, og 90 prosent av rørledningen under Østersjøen er alt ferdig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord Stream, Russland, Tyskland, Stream, Russlands, EU

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nord, Stream, 2-byggingen, fortsetter
NRK - 04 mai 21 kl. 18:28

Nord Stream 2-krangelen fortsetter

USAs utenriksminister Antony Blinken og Tysklands utenriksminister Heiko Maas ble ikke enige da de tirsdag diskuterte gassrørledningen Nord Stream 2. Rørledningen skal bringe russisk gass direkte til Tyskland og Europa. USA frykter det vil gjøre Europa altfor avhengig av russisk gass.

NRK - 10 feb. 21 kl. 18:49

Tyskland forsvarer gassrørledning

Tysklands utenriksminister forsvarer at byggingen av gassrørledningen Nord Stream 2 fortsetter i Østersjøen. – Å stanse ledningen fra Russland til Tyskland vil bety at russerne vender seg mer mot Kina, sier Heiko Maas..

NRK - 19 jan. 21 kl. 17:20

Vil bygge gassrørledning

Russland vil fullføre byggingen av den omstridte gassrørledningen Nord Stream 2 på tross av de amerikanske sanksjonene. Gassrørledningen skal bringe russisk gass til EU, og 90 prosent av rørledningen under Østersjøen er allerede ferdig..

NRK - 18 feb. 21 kl. 16:01

Ny vannforsyning på vei til Oslo

Torsdag startet byggingen av ny vannforsyningslinje til Oslo. Startskuddet for byggingen ble markert ved by at byråd for miljø- og samferdsel Lan Marie Berg trykket på knappen som avfyrte den første tunnelsalven i prosjektet..

NRK - 01 feb. 21 kl. 08:21

Ber Tyskland droppe gassrørledning

Frankrike ber Tyskland om å avbryte samarbeidet med Russland om gassrørledningen Nord Stream 2. Årsaken er pågripelsen av Aleksej Navalnyj. Ledningen i Østersjøen er nesten ferdig, men Tyskland kritiseres for å gjøre seg avhengig av russisk gass..

NRK - 01 feb. 21 kl. 14:54

Vil ikke droppe gassrørledning

Tyskland vil ikke avbryte samarbeidet med Russland om gassrørledningen Nord Stream 2, melder AFP. Frankrike har bedt Tyskland kuttet samarbeidet på grunn av pågripelsen av opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj..

E24 - 01 feb. 21 kl. 15:46

Tyskland avviser fransk anmodning om å skrote russisk gassrørledning

Tysklands regjering fastslår at den ikke har endret mening om gassrørledningen Nord Stream 2, selv om Frankrike vil at prosjektet skrotes..

NRK - 11 feb. 21 kl. 16:10

Byrå: Trolig sanksjoner mot Putin

EU vil trolig legge ned innreiseforbud og fryse økonomiske midler for flere allierte av Russlands president Vladimir Putin, melder Reuters. Frankrike og Tyskland har godtatt sanksjoner mot enkeltpersoner, men ikke mot gassrørledningen Nord Stream 2..

NRK - 19 mai 21 kl. 23:15

Unntar tysk selskap fra sanksjoner

USA unntar selskapet som bygger gassledningen Nord Stream fra Russland til Tyskland, fra sanksjonene mot Russland. Det framgår av en rapport som er sendt til Kongressen fra USAs utenriksdepartement. Dermed synes USA å åpne for at den omstridte gassledningen kan ferdigstilles..

NRK - 20 jan. 21 kl. 11:48

Rødt farevarsel for uvær i nord

Meteorologisk institutt har utstedt rødt farevarsel for ekstremværet Frank, som torsdag er ventet å treffe deler av Nord-Norge. Ekstreme vindkast er ventet i både Nord-Helgeland, Salten, Ofoten, Sør-Troms og Nord-Troms..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Norge leder WHO-arbeidsgruppe

På en digital pressekonferanse i ettermiddag annonserte WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus og Norges helseminister Bent Høie en ny arbeidsgruppe som skal forske på effekten av ulike smitteverntiltak. Ifølge Høie skal Norge støtte denne forskningen med 5,4 millioner dollar, tilsvarende rundt 45 millioner kroner. WHO-sjefen takket Norge for den viktige støtten med «tusen takk» på norsk..

NRK - 15 minutter siden

Høyre støtter mistillit

Høyre har bestemt seg for å støtte mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det bekrefter partiet i en pressemelding. De mener hun har brutt informasjonsplikten.

NRK - 15 minutter siden

Nato skjerper kritikken av Kina

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg uttrykker etter Natos toppmøte i Brussel stor bekymring over Kinas utvikling. – Kinas voksende påvirkning presenterer utfordinger, sier Stoltenberg. I slutterklæringen fastslås det at Kinas ambisjoner og selvhevdende oppførsel utgjør «systemiske utfordringer for den regelbaserte internasjonale ordenen».

NRK - 15 minutter siden

Bekrefter at trener slutter

Styret i IK Start bekrefter at de har valgt å avslutte samarbeidet med hovedtrener Joey Hardarson og assistenttrener Mattias Andersson. På klubbens nettside takker styret begge for innsatsen og ønsker dem lykke til videre..

NRK - 45 minutter siden

Kanadisk mann tiltales for terror

En 20 år gammel kanadisk mann som er siktet for å ha kjørt på en muslimsk familie med vilje for en uke siden, blir tiltalt for terror i tillegg til drap, opplyser påtalemyndigheten i Canada, ifølge Reuters. Fire av fem familiemedlemmer ble drept da mannen meide dem ned. Canadas statsminister Justin Trudeau omtalte det også som et terrorangrep da han talte i nasjonalforsamlingen få dager etter.

NRK - 45 minutter siden

WHO informerer om koronasituasjonen

NRK - 1 time siden

Casper Ruud dropper Tokyo-OL

Casper Ruud dropper Tokyo-OL, melder NTB. NRK kommer tilbake med mer. Ruud kommenterer avgjørelsen slik på Twitter: – Etter French Open har det vært noen dager i tenkeboksen, og etter nøye vurdering med mitt team har vi kommet fram til at det ikke blir OL i Tokyo på meg, skriver han i meldingen.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom i en arbeidsulykke i Sandnes i ettermiddag. – Mannen ble erklært død på stedet. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Nato: Pressekonferanse nå

Natos Generalsekretær Jens Stoltenberg holdre pressekonferanse nå. Sendingen på NRK starter klokken 1610..

NRK - 1 time siden

Smittetala søkk i Pakistan

Pakistan har registrert dei lågaste tala på koronatilfelle og dødsfall på seks månader. Ein søkkande smittetrend gjer at styresmaktene har letta på smitteverntiltaka. Pakistan har som mål å vaksinere 70 millionar menneske i år.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt