NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 00:24

NRK - 19 sep 23 kl. 10:11

Nord-Trøndelag rammet av Telenorproblemer

Mange kunder i store deler av Nord-Trøndelag mangler Telenordekning, skriver Trønder-Avisa. – Vi kan bare beklage konsekvensen dette har for kundene. Nå har vi fokus på å finne feilen og rette den, sier dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor Norge i en uttalelse, ifølge Trønder-Avisa..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Trøndelag, Telenordekning, Trønder-Avisa, Bjørn Amundsen, Telenor Norge, trøndelag, Telenorproblemer

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nord-Trøndelag, rammetav , Telenorproblemer
Klartale - 14 jul 23 kl. 11:30

Tips fra Nav til ukrainere som vil jobbe

Over 50.000 ukrainere har søkt asyl i Norge. Mange av dem kom allerede tidlig i 2022.

NRK - 24 aug 23 kl. 09:44

Geologer vurderer skadene på stengte veier i Trøndelag

Både E6 og E14 er blant veiene som er stengt i Trøndelag på grunn av flom og skred. Geologer er torsdag morgen på plass for å vurdere skadene. – De sjekker om det er alvorlige skader på selve veikroppen eller terrenget rundt, sier kommunikasjonsrådgiver Lars Olve Hesjedal i Statens vegvesen til NTB.

NRK - 21 aug 23 kl. 18:57

Flere mindre ras sør i Trøndelag etter mye regn

Det har gått flere mindre jordras på veier sør i Trøndelag som følge av store nedbørsmengder mandag kveld. Holtålen kommune ber innbyggerne holde seg hjemme. – Det er begrenset fremkommelighet på flere av sideveiene og noen steder på fylkesvei 30.

NRK - 19 sep 23 kl. 10:11

Nord-Trøndelag rammet av Telenor-problemer

Mange kunder i store deler av Nord-Trøndelag mangler Telenordekning, skriver Trønder-Avisa. Grong og Snåsa skal være hardest rammet. – Vi kan bare beklage konsekvensen dette har for kundene.

NRK - 22 aug 23 kl. 18:27

Flere viktige fartsårer i Trøndelag fortsatt stengt etter uvær

Rørosbanen og Dovrebanen er stengt etter mye regn, flom og jordras i Trøndelag det siste døgnet. Også E6 Soknedalstunnelen i Midtre Gauldal er stengt. Kraftig uvær mandag kveld førte til flere mindre jordras på fylkesvei 30 og E6 like nord for Soknedalstunnelen i Midtre Gauldal sør i Trøndelag.

NRK - 19 jul 23 kl. 12:01

Utvidet siktelse etter dødsfall i Ørland i Trøndelag

Den 30. juni 2023 fikk politiet i Trøndelag melding om et mistenkelig dødsfall i Ørland kommune. En kvinnen ble funnet livløs av ektemannen på en boligadresse i Ørland kommune i trøndelag.

NRK - 21 jul 23 kl. 14:23

Trøndelag: 14 bekymringsmeldinger ulest via Altinn

Pressemelding fra politiet: « I Trøndelag politidistrikt har vi så langt funnet 9 uleste bekymringsmeldinger og 5 uleste underretninger som ble sendt fra politiet til kommunene via Altinn, alle skulle til barneverntjenesten og er å anse som bekymringsmeldinger. Barnevernet har mottatt alle 14 sakene, og de er bekreftet fulgt opp gjennom annen dokumentasjon i sakene. – Gjennomgangen i Trøndelag politidistrikt viser at de 14 bekymringsmeldingene sendt fra politiet til kommunene har nådd barnevernet og er fulgt opp.

NRK - 05 sep 23 kl. 11:36

Traktorfører omkom i Trøndelag

En traktorfører omkom i forbindelse med en traktorulykke i Orkland tirsdag. De pårørende er varslet. illebefinnende under kjøring.

NRK - 07 sep 23 kl. 08:40

Økende sykefravær

Sykefraværet i Trøndelag øker mest i landet. Tall fra NAV viser at det legemeldte sykefraværet i Trøndelag i 2. kvartal i år var på 5,7 prosent.

NRK - 16 nov 23 kl. 04:43

Ferge står i brann i Trøndelag – giftige gasser på stedet

En ferge som står i en vedlikeholdshall på Ottersøya i Nærøysund kommune, står i brann. Det er ikke spredningsfare. Fergen, som er 60 meter lang, står i en hall for vedlikehold på Ottersøya, skriver politiet i Trøndelag på X.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 30 minutter siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 2 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 2 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 2 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 3 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 3 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com