NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 17:06

NRK - 19 sep 23 kl. 10:11

Nord-Trøndelag rammet av Telenor-problemer

Mange kunder i store deler av Nord-Trøndelag mangler Telenordekning, skriver Trønder-Avisa. Grong og Snåsa skal være hardest rammet. – Vi kan bare beklage konsekvensen dette har for kundene. Nå har vi fokus på å finne feilen og rette den, sier dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor Norge i en uttalelse, ifølge Trønder-Avisa. For noen dager siden hadde Telenor et brudd på en sjøkabel i Osenfjorden.
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Trøndelag, Telenordekning, Trønder-Avisa, Snåsa, Bjørn Amundsen, Telenor Norge, Telenor, Osenfjorden, Nord-Norge, trøndelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nord-Trøndelag, rammetav , Telenor-problemer
NRK - 26 sep 23 kl. 11:31

Gram bekrefter: Solgte 1220 aksjer i Telenor

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) har svart Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité om sitt tidligere aksjeeierskap. Der fremgår det hvor mange aksjer Gram solgte i Telenor 1. desember 2021.

Klartale - 14 jul 23 kl. 11:30

Tips fra Nav til ukrainere som vil jobbe

Over 50.000 ukrainere har søkt asyl i Norge. Mange av dem kom allerede tidlig i 2022.

NRK - 24 aug 23 kl. 09:44

Geologer vurderer skadene på stengte veier i Trøndelag

Både E6 og E14 er blant veiene som er stengt i Trøndelag på grunn av flom og skred. Geologer er torsdag morgen på plass for å vurdere skadene. – De sjekker om det er alvorlige skader på selve veikroppen eller terrenget rundt, sier kommunikasjonsrådgiver Lars Olve Hesjedal i Statens vegvesen til NTB.

NRK - 21 aug 23 kl. 18:57

Flere mindre ras sør i Trøndelag etter mye regn

Det har gått flere mindre jordras på veier sør i Trøndelag som følge av store nedbørsmengder mandag kveld. Holtålen kommune ber innbyggerne holde seg hjemme. – Det er begrenset fremkommelighet på flere av sideveiene og noen steder på fylkesvei 30.

NRK - 19 sep 23 kl. 10:11

Nord-Trøndelag rammet av Telenorproblemer

Mange kunder i store deler av Nord-Trøndelag mangler Telenordekning, skriver Trønder-Avisa. – Vi kan bare beklage konsekvensen dette har for kundene. Nå har vi fokus på å finne feilen og rette den, sier dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor Norge i en uttalelse, ifølge Trønder-Avisa..

NRK - 06 aug 23 kl. 22:20

Telenor øker beredskapen før ekstremværet

Telenor, som eier og drifter samfunnskritisk infrastruktur, øker beredskapen før ekstremværet starter mandag. Telenor øker nå bemanningen og beredskapen for å opprettholde viktige kommunikasjonstjenester og holde nordmenn på nett de neste dagene, opplyser teleselskapet. – Et ekstremværvarsel som dette kan i verste fall føre til store ødeleggelser, som kan få konsekvenser for vår drift, sier Bjørn Amundsen, dekningsdirektør for Telenor Norge.

NRK - 22 aug 23 kl. 18:27

Flere viktige fartsårer i Trøndelag fortsatt stengt etter uvær

Rørosbanen og Dovrebanen er stengt etter mye regn, flom og jordras i Trøndelag det siste døgnet. Også E6 Soknedalstunnelen i Midtre Gauldal er stengt. Kraftig uvær mandag kveld førte til flere mindre jordras på fylkesvei 30 og E6 like nord for Soknedalstunnelen i Midtre Gauldal sør i Trøndelag.

NRK - 19 jul 23 kl. 12:01

Utvidet siktelse etter dødsfall i Ørland i Trøndelag

Den 30. juni 2023 fikk politiet i Trøndelag melding om et mistenkelig dødsfall i Ørland kommune. En kvinnen ble funnet livløs av ektemannen på en boligadresse i Ørland kommune i trøndelag.

NRK - 21 jul 23 kl. 14:23

Trøndelag: 14 bekymringsmeldinger ulest via Altinn

Pressemelding fra politiet: « I Trøndelag politidistrikt har vi så langt funnet 9 uleste bekymringsmeldinger og 5 uleste underretninger som ble sendt fra politiet til kommunene via Altinn, alle skulle til barneverntjenesten og er å anse som bekymringsmeldinger. Barnevernet har mottatt alle 14 sakene, og de er bekreftet fulgt opp gjennom annen dokumentasjon i sakene. – Gjennomgangen i Trøndelag politidistrikt viser at de 14 bekymringsmeldingene sendt fra politiet til kommunene har nådd barnevernet og er fulgt opp.

NRK - 05 sep 23 kl. 11:36

Traktorfører omkom i Trøndelag

En traktorfører omkom i forbindelse med en traktorulykke i Orkland tirsdag. De pårørende er varslet. illebefinnende under kjøring.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 15 minutter siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 15 minutter siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 10 minutter siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 45 minutter siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 30 minutter siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 30 minutter siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.

NRK - 45 minutter siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.

NRK - 45 minutter siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivilt søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta i eit sivilt søksmål om hans rolle i angrepet mot Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 45 minutter siden

137 gisler fortsatt fanget på Gazastripen ifølge Israel

115 menn, 20 kvinner og to barn holdes fortsatt som gisler på Gazastripen, opplyser en israelsk regjeringstalsmann fredag. Blant gislene er det 126 israelske statsborgere og elleve utlendinger, opplyser talsmann Eylon Levy. Uttalelsen kom fredag etter at våpenhvilen ble brutt og Israel gjenopptok kamphandlingene mot enklaven.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com