NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 23:07

NRK - 11 april 21 kl. 21:45

Nok en person død etter låve-møte

Ytterligere en person er død og minst ni smittet etter et arrangementet på låven til Hans Kristian Gaarder i Gran kommune 26. mars. Konspirasjonsteoretikeren og korona-fornekter Gaarder døde selv nylig med covid-19..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hans Kristian Gaarder, Gran, Gaarder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Noken person , død, etter, låve-møte
Aftenposten - 09 jan. 21 kl. 16:45

Håndballprofilen nok en gang skadet før et mesterskap: – Det kan egentlig bare gå én vei

Gøran Søgard Johannessen sliter nok en gang med skade før et mesterskap, men har et godt håp om å bli frisk nok til….

NRK - 20 jan. 21 kl. 20:56

– Norwegian kutter ikke nok gjeld

Norwegian kutter ikke nok gjeld i sin siste redningsplan, mener London-bankene HSBC og Bernstein. Selskapet vil redusere gjelden til 20 milliarder kroner, noe analytikere i HSBC og Bernstein mener ikke er nok, skriver DN..

VG - 14 feb. 21 kl. 16:53

Blytungt poengtap for Manchester United – uavgjort mot nestjumboen

(West Bromwich Albion - Manchester United 1–1) Nok en gang havnet Manchester United under, nok en gang hentet de seg inn. Men det spørs nok om det ikke er to poeng tapt for Ole Gunnar Solskjærs menn mot nest siste-plasserte West Bromwich..

NRK - 13 april 21 kl. 20:57

Ny undersøkelse om koronahåndtering

Tre av fire mener Norge var dårlig beredt på å håndtere koronapandemien, viser en undersøkelse fra Opinion. 76 prosent sier Norge ikke var godt nok beredt, mens 17 prosent sier Norge var godt nok beredt. Andelen som mener Norge ikke var godt nok beredt, har økt fra 59 prosent i januar..

NRK - 12 mai 21 kl. 12:27

– Verden var ikke forberedt nok

I hovedrapporten til WHOs ekspertpanel IPPR konkluderer de med at verdenssamfunnet ikke var godt nok forberedt til å beskytte folk mot koronasmitte. Det tok for lang tid før meldingene om sykdom med ukjent opprinnelse ble rapportert, til det ble erklært en internasjonal helsekrise, skriver de. De mener også februar 2020 var en «tapt måned», der trusselen ikke ble tatt alvorlig nok..

E24 - 26 jan. 21 kl. 21:59

Oslo-byråd må svare om byggesak-lovbrudd: – Nok er nok

Flere partier krever svar fra Oslos byråd for byutvikling etter E24s saker om ulovlig lang saksbehandlingstid i flere tusen byggesaker..

Aftenposten - 27 jan. 21 kl. 09:52

Oslo-byråd må svare om byggesak-lovbrudd: – Nok er nok

Flere partier krever svar fra Oslos byråd for byutvikling etter E24s saker om ulovlig lang saksbehandlingstid i flere….

Aftenposten - 06 feb. 21 kl. 20:38

Sterke reaksjoner etter nok en kontroversiell VAR-avgjørelse i Premier League

(Fulham - West Ham 0–0) I en målløs fotballkamp kom dommeren nok en gang i fokus..

VG - 06 feb. 21 kl. 20:38

Sterke reaksjoner etter nok en kontroversiell VAR-avgjørelse i Premier League

(Fulham - West Ham 0–0) I en målløs fotballkamp kom dommeren nok en gang i fokus. Tomas Souceks røde kort på overtid gjør at mange reagerer..

VG - 06 feb. 21 kl. 20:38

Voldsomme reaksjoner etter nok en kontroversiell VAR-avgjørelse i Premier League

(Fulham – West Ham 0–0) I en målløs fotballkamp kom dommeren nok en gang i fokus. Tomas Souceks røde kort på overtid gjør at mange reagerer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tix videre til Eurovision-finalen

Andreas Haukeland, alias Tix, gikk videre til lørdagens finale i Eurovision Song Contest. Det ble klart etter den første semifinalen tirsdag kveld. Til sammen 16 nasjoner kjempet om ti finaleplasser.

NRK - 30 minutter siden

Smitteutbrudd på internatskole

Alle elevene ved Kongshaug Musikkgymnas på Lepsøy sør for Bergen er satt i karantene etter tre bekreftede smittetilfeller. I alt er det 129 elever ved skolen, som eies av Misjonssambandet og har elever fra hele landet..

NRK - 45 minutter siden

Vil evakuere afghanske allierte

Amerikanske lovgivere ber om evakuerinng av tusenvis av deres Afghanske allierte tirsdag. De frykter at Taliban vil gå etter deres allierte når USA trekker ut sine siste soldater av landet i september, og er redd det vil bli et blodbad, skriver AFP..

NRK - 45 minutter siden

Klimaendringene gir varmere Spania

Gjennomsnittstemperaturen i Spania har steget med 1,3 grader i løpet av de siste 60 årene, skriver El Pais. Ifølge værtjenesten Aemet var 2017 og 2020 de to varmeste årene som er målt siden målingene begynte på 1960-tallet..

NRK - 1 time siden

Frankrike foreslår resolusjon

Frankrike har lagt frem et forslag til en felles resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen på møtet i sikkerhetsrådet tirsdag, ifølge Reuters. Frankrike, Egypt og Jordan har også kommet til enighet om å lansere et humanitært initiativ i Gaza..

NRK - 1 time siden

19 nye smittetilfeller i Porsgrunn

Det er påvist 19 nye smittetilfeller i Porsgrunn siste døgn. Kommunen mener det må tas høyde for en ny runde med stigende smittetall. Kommunen skriver at de ikke er overrasket over smitteøkningen..

NRK - 1 time siden

Opphever lokal forskrift

Den lokale forskriften i Lindesnes kommune oppheves fra i morgen. Fra da av er det de nasjonale anbefalingene og reglene som gjelder. Det har vært synkende smittetall i kommunen siden den lokale forskriften ble iverksatt..

NRK - 1 time siden

Ingrid Moe Wold legger opp

Landslagsspiller Ingrid Moe Wold skriver på Instagram at hun legger opp etter denne sesongen. I innlegget takker hun alle som har hjulpet henne igjennom hennes karriere..

NRK - 1 time siden

Foreslår våpenhvile fra torsdag

Egypt har foreslått en våpenhvile mellom Hamas og Israel som skal tre i kraft torsdag, melder den israelske kringkasteren N12. Ifølge kringkasterens palestinske kilder har Hamas gått med på forslaget om en våpenhvile fra torsdag klokka 6. Israel har ikke svart, melder Times of Israel tirsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Varsler intensiv natt med angrep

Det israelske forsvaret forbereder seg på en «intensiv natt» med luftangrep natt til onsdag, sier talsperson for IDF Hidai Zilberman til The Jerusalem Post. Zilberman forteller at de planlegger å treffe flere av Hamas sine underjordiske tunneler på Gazastripen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt