VG > Debatt

Torsdag, 05 August, 12:42

VG - 16 juni 21 kl. 21:30

Noe er på gang

Det første toppmøtet mellom Joe Biden og Vladimir Putin ga ingen store umiddelbare resultater. Men noe kan være på gang..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Joe Biden, Vladimir Putin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Noeer på , gang
NRK - 24 mai 21 kl. 16:08

– En trussel mot demokratiet

Politimester Beate Gangås i Oslo sier politiet vil «gå i dybden» når det gjelder hetsen MDG-politiker Lan Marie Berg har blitt utsatt for den siste tiden. – Det at politikere utsettes for så massiv mengde av trusler og hatefulle ytringer gjør noe med viljen til å stille opp som folkevalgt. Så dette er en trussel mot demokratiet vårt, og derfor tar vi det på høyeste alvor, sier Gangås til NRK.

Aftenposten - 14 juni 21 kl. 20:31

De har ikke noe kjøtt i kjøleskapet. Valgforskerne ser noe de ikke har sett på flere tiår.

Unge blir stadig mer ideologiske. Det kan ha noe å si i årets valgkamp, tror eksperter..

E24 - 24 juli 21 kl. 20:38

Anita svarer: Bør jeg bytte jobb?

Hei Anita! Hvordan kan man som leder få ny inspirasjon og drive? Jeg har en bra jobb med lederansvar, med flinke ansatte som rapporterer til meg.

NRK - 30 juli 21 kl. 08:48

Ser tegn på bedring i flybransjen

Flyselskaet Air France-KLM tapte langt mindre i andre kvartal enn for et år siden. Nå ser de tegn på bedring i bransjen, noe som henger sammen med lettelser på reiserestriksjoner. Selskapet melder om et tap på 1,5 milliarder euro, litt over 15 milliarder kroner, i andre kvartal, noe som er betraktelig mindre enn for et år siden.

Dagbladet - 31 mars 21 kl. 19:16

- Jeg har ikke noe valg

Køene strakte seg flere hundre meter da Fattighuset delte ut mat for siste gang før påskeferien. Personene i køen forteller at de ikke har noe annet valg, og at pandemien har gjort vondt verre..

VG - 18 mai 21 kl. 18:28

Høgli snudde i boikott-spørsmålet: – Håper det kan føre til noe

Han sparket i gang hele Qatar-debatten i norsk fotball og oppfordret sin tidligere trener Ståle Solbakken til å boikotte mesterskapet. Nå anbefaler Tom Høgli (37) noe annet..

NRK - 01 juni 21 kl. 16:48

Har lave forventninger til toppmøte

Russland tror ikke på noe gjennombrudd når Vladimir Putin møter Joe Biden til toppmøte om to uker, sier utenriksminister Sergej Lavrov. – Vi har ingen illusjoner, og vi forsøker heller ikke å skape forventninger om at det vil bli noe gjennombrudd eller bli fattet noen viktige historiske beslutninger på møtet, sier Lavrov tirsdag. Toppmøtet i Genève 16.

NRK - 26 juni 21 kl. 12:50

Forsvarssjefen i Pride-paraden

Forsvarssjef Eirik Kristoffersen deltok i dag i Pride-paraden i Oslo. Dette er første gang en forsvarssjef har deltatt. Kristoffersen sier til NTB at han har fått mange fine tilbakemeldinger, men at det også er noen som mener at Forsvaret ikke har noe i en slik parade å gjøre.

VG - 29 mai 21 kl. 00:47

Woods etter bilulykken: – Mer smertefullt enn noe jeg noen gang har opplevd

Golfikonet Tiger Woods (45) skadet seg stygt under en bilulykke i februar. Nå snakker han for første gang ut etter skaden..

Aftenposten - 31 mars 21 kl. 12:36

Ny plan: Eliteserien får ny premieredato for tredje gang

Eliteserien får ny premieredato for tredje gang. Norges Fotballforbund satser på å rulle i gang sesongen med nytt….

Fler nyheter fra VG

VG - 18 timer siden

Supertreneren bak OL-gullet

Karstens Warholms eventyrlige OL-gull og verdensrekord på 400 meter hekk i Tokyo hadde ikke vært mulig uten treneren Leif Olav Alnes..

VG - 19 timer siden

Urkraftens drømmedag: Kan ha reddet Norge

TOKYO (VG) En sensasjon i sleggekast er trolig akkurat det troppen trengte for at det ambisiøse medaljemålet skal nås. Sportslig sett er OL i ferd med å kunne bli en stor norsk suksess..

VG - 23 timer siden

Vis meg hvem dine venner er…

Reaksjonene fra Gustav Witzøe på at de rikeste må betale noe mer i skatt, viser hvor mye de rikeste har tjent på å ha Høyre i regjering..

VG - Igår: 13:36

Svinaktig underlig kommentar fra VG

I kommentaren «Svinaktig dårlig dyrevelferd», har VG tatt argumentene til forskerne Javier Cianco, Cecilia G. Salinas og Rune Flikke for god fisk og stiller seg bak at Norge bør forby lakseoppdrett slik Argentina nylig gjorde.  Da velger VG å se bort fra at forbud neppe vil hjelpe klima, miljø, lokalsamfunn i land som driver havbruk eller matbehovet til verdens befolkning..

VG - 01 aug. 21 kl. 15:56

Ikke lov å le

Det første vi bør gjøre når noen viser sin sårbarhet, er å lytte. I Ramm-saken har vi fått en gyllen mulighet til akkurat det..

VG - 01 aug. 21 kl. 10:20

Fra høylytt hat til stilltiende enighet

I begynnelsen forsøkte de å ignorere oss. Når det ikke virket, prøvde de å latterliggjøre oss. Men når heller ikke det hadde effekt, angrep de oss.

VG - 01 aug. 21 kl. 07:46

Episk milliardsprekk

Oslos reservevannforsyning har gått på en ny kostnadssprekk, melder NRK. Nå blir også det såkalte stamnettprosjektet dyrere enn antatt..

VG - 30 juli 21 kl. 11:11

Norge må rustes mot værkatastrofer

Ekstremvær og flom har gjort tusenvis husløse og de offisielle dødstallene stiger raskt i Mellom-Europa, og varsler om hva vi har i vente- også i Norge. Klimaendringer krever at vi forbereder og tilpasser oss bedre værendringene..

VG - 30 juli 21 kl. 09:51

Høyteknologisk gruveprosjekt med miljøfokus

Gjennom flere artikler i VG i sommer har vi kunnet lese om demonstranter fra blant annet Natur og Ungdom som ønsker å hindre oppstart av den planlagte gruvedriften i Repparfjorden. Har demonstrantene egentlig skjønt hva de protesterer mot?.

VG - 28 juli 21 kl. 15:31

Når man løper vekk fra sin mor

Gående hjemover fra barneskolen med vennene mine så jeg moren min litt lenger framme. Hun bar på to store poser mat fra Spar-butikken, det så tungt ut. Istedenfor for å gå fram og hjelpe henne, gikk jeg ekstra sakte, for at hun ikke skulle se meg.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt