NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 12:04

NRK - 04 jun 24 kl. 15:01

Niva og Flesvig med nytt reiseprogram

I sommar og til hausten kan NRK by på store sportsopplevingar, mykje nytt drama og masse moro for store og små. Blant annet skal Mikkel Niva og Herman Flesvig ut på tur. I Oppdrag Europa reiser den nysgjerrige og optimistiske Mikkel Niva og den engstelege pessimisten Herman Flesvig til nokre av dei minst besøkte landa i Europa. På kvar tur får dei eit oppdrag dei må løyse. Målet er å bli betre kjent med landet og komme «under huda» på kvar stad dei besøker.
Les mer på NRK


Les mer om:
NRK, Mikkel Niva, Herman Flesvig, Oppdrag Europa, Europa, Herman, Mikkel, Flesvig

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nivaog , Flesvigmed , nytt, reiseprogram
VG - 04 jun 24 kl. 12:59

Herman Flesvig og Mikkel Niva med nytt reiseprogram

I «Oppdrag Europa» skal komikerne reise til Europas minst besøkte land..

NRK - 17 apr 24 kl. 13:16

Fyllingsgraden opp med 1,8 prosentpoeng

Vannmagasinene i Norge hadde en fyllingsgrad på 28,8 prosent forrige uke, altså uke 15. Fyllingsgraden er da opp 1,8 prosentpoeng fra uke 14. Det viser den ukentlige magasinstatistikken fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

NRK - 15 maj 24 kl. 13:10

Fyllingsgraden opp med 4,1 prosentpoeng

I vannmagasinene i Norge lå fyllingsgraden på 31,8 prosent ved utgangen av forrige uke, altså uke 19. Fyllingsgraden er da opp 4,1 prosentpoeng fra uke 18. Det viser den ukentlige magasinstatistikken fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

Klartale - 14 jun 24 kl. 13:49

Frykter at flere hundre tusen kan sulte i hjel

FN har en skala for hungersnød. Skalaen IPC sier noe om hvor alvorlig mangelen på mat er. Den går fra tallet 1 til 5, der 5 er det øverste nivået.

NRK - 30 mar 24 kl. 14:16

Nytt skip med nødhjelp til Gaza

Nær 400 tonn mat er lastet om bord skipet som nå er på vei til Gaza fra Kypros. Dette er den andre lasten med nødhjelp som fraktes til Gaza via sjøveien fra Kypros. Israel tillater svært lite nødhjelp inn via lastebiler, som blant andre FN har fastslått er det mest effektive.

Klartale - 03 apr 24 kl. 12:37

Hva handler politivoldsaken om?

Politimannen er tiltalt for å ha brukt vold mot to personer. En video viser at han slår og bruker makt. Hendelsen skjedde 30.

Aftenposten - 03 feb 24 kl. 07:00

Søvnløsheten løftes til et nytt nivå i denne boken.

Søvnløsheten løftes til et nytt nivå i disse diktene..

NRK - 19 jan 24 kl. 11:40

Turismen tilbake til før-pandemisk nivå i 2024

FNs turismeorganisasjon anslår at den globale turismen i 2024 vil passere nivået fra før koronapandemien. 1,3 milliarder mennesker dro på utenlandsferie i fjor, 44 prosent flere enn året før. Fjorårsturismen endte på 88 prosent av 2019-nivået..

NRK - 01 feb 24 kl. 10:15

Oppdaterte farevarsler om svært kraftige vindkast både i Nordland og Troms

Torsdag morgen ble farevarslene for Nordland og Troms oppdatert. Nordland opplever vind i orkans styrke. Også i Troms vil vindkastene bli voldsomme.

Klartale - 02 feb 24 kl. 11:05

Blir vi syke av lufta vi puster i?

Tre til fire millioner mennesker dør for tidlig hvert år. Årsaken er forurenset luft. Det har Verdens helseorganisasjon kommet fram til.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Stavanger Aftenblad: Politiet hentet ut bombeliknende gjenstand på SUS

Tirsdag formiddag landet politihelikopteret med to representanter fra bombegruppen på Stavanger Universitetssykehus. Der har de hentet ut en mulig bombelignende gjenstand (IOD), Stavanger Aftenblad. – Det er ingen dramatikk, sier operasjonsleder til avisen.

NRK - 30 minutter siden

Minst 13 drept i angrep på Gaza

Tirsdag er minst 13 personer drept i israelske angrep på Gazastripen, ifølge palestinske helsemyndigheter. IDF skriver selv på Telegram at de fortsetter kampene i Rafah og sentrum av Gaza. Luftforsvaret har angrepet over 40 mål det siste døgnet, sier de..

NRK - 1 time siden

Russland krev svar om Zelenskyjs fredstoppmøte

Russland må forstå kva president Zelenskyj meiner med omgrepet «fredstoppmøte» før det blir aktuelt å seie ja til ein invitasjon, seier Kremls pressetalsmann Dmitrij Peskov tysdag. President Volodymyr Zelenskyj sa måndag at Russland burde vere til stades under eit neste toppmøte om krigen i Ukraina. Det første vart halde i Sveits i juni, og der deltok ikkje representantar frå Russland eller Kina.

NRK - 1 time siden

Fire ministre går av i Wales

Fire ministre har trukket seg fra den walisiske regjeringen, melder Sky News. Det gjelder Mick Antoniw, Julie James, Lesley Griffiths og Jeremy Miles. På X begrunner de dette med mistillit til sin leder.

NRK - 1 time siden

Tybring-Gjedde har krav på nær en halv million

Den eksluderte Frp-politikeren Christian Tybring-Gjedde har krav på et årlig tilskudd på 472.000 kroner som uavhengig representant, i tillegg til stortingslønna på 1.171.

NRK - 1 time siden

Fare for tordenvær og lyn på Helgeland

Det er fare for tordenvær og mye lyn for store deler av Helgeland i dag. Tordenværet er ventet å starte sent på formiddagen, og øker utover ettermiddagen. Det vil også komme noe kraftige regnbyger.

NRK - 1 time siden

Tre personer pågrepet i grov narkotikasak i Trondheim

Søndag kveld ble tre personer pågrepet og siktet i en grov narkotikasak, melder Adresseavisen. De tre er alle siktet for grov narkotikaovertredelse for oppbevaring av stoffer. Politiet har gjort beslag i saken.

NRK - 3 timer siden

WSJ. Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.

NRK - 1 time siden

Ny kartlegging av havet rundt Svalbard

Nå skal store områder av havet rundt Svalbard som ikke er kartlagt, bli dokumentert. De allerede dokumenterte områdene er fra 80-tallet, og nå skal Kartverket bruke sommersesongen til å ta nye målinger. Avdelingsdirektør i Kartverket, Gudmund Jønsson sier i en pressemelding at bedre data og sjøkart vil ivareta navigasjonssikkerheten i disse områdene.

NRK - 2 timer siden

Flere drept av militante grupper i Pakistan og India

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militante opprørere. Samtidig er fire indiske soldater drept i et angrep i delstaten Jammu og Kashmir, ifølge den indiske hæren.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com