NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 07:13

NRK - 19 mai 21 kl. 11:09

Nilsen dømt til betinget fengsel

Bystyrerepresentant i Kristiansand, Nils Nilsen (Demokratene) er dømt til betinget fengsel i 45 dager for økonomisk kriminalitet etter konkursen i Agder Havrafting. Han er også dømt til å betale ei bot på 20.000 kroner. Han er dømt for å ha overført 80.000 kroner fra selskapets konto til sin egen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansand, Nilsen, Agder Havrafting

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nilsen, dømt, til, betinget, fengsel
NRK - 19 mai 21 kl. 11:09

Nilsen dømt til ubetinget fengsel

Bystyrerepresentant i Kristiansand, Nils Nilsen (Demokratene) er dømt til betinget fengsel i 45 dager for økonomisk kriminalitet etter konkursen i Agder Havrafting. Han er også dømt til å betale ei bot på 20.000 kroner.

VG - 15 mars 21 kl. 09:37

Sniking i bomringen ga betinget fengsel

En 29-åring som skjulte bilnummeret og dekket til bombrikken sin ved bompengepasseringer i Bergen, er dømt til 21 dagers betinget fengsel..

Aftenposten - 29 april 21 kl. 16:26

Tidligere tysk landslagsstjerne dømt til betinget fengsel for distribuering av overgrepsmateriale

Tidligere Real Madrid-spiller Christoph Metzelder (40) er dømt til ti måneders betinget fengsel..

VG - 29 april 21 kl. 16:25

Tidligere tysk landslagsstjerne dømt til betinget fengsel for distribuering av overgrepsmateriale

Tidligere Real Madrid-spiller Christoph Metzelder (40) er dømt til ti måneders betinget fengsel..

NRK - 19 juni 21 kl. 09:03

Lange køer på Gardermoen lørdag

Mette-Jorunn Meisland forteller til NRK at hun og reisefølget stod 1,5 timer i kø for å sjekke inn på Gardermoen lørdag morgen. Køene skal ha oppstått fordi utenlandsreisende ikke hadde mulighet til å benytte innsjekkingsautomatene på flyplassen, men måtte sjekke inn manuelt. Pressevakt i Avinor, Caroline Marie Nilsen, bekrefter at køene er lange lørdag.

E24 - 01 mars 21 kl. 14:05

Nicolas Sarkozy dømt til tre års fengsel for korrupsjon

Frankrikes tidligere president Nicolas Sarkozy er kjent skyldig i korrupsjon og dømt til tre års fengsel. To år av dommen er gjort betinget..

NRK - 15 mars 21 kl. 09:34

Mann dømt for sniking i bomringen

En 29 år gammel mann er dømt til 21 dagers betinget fengsel for å ha sneket i bomringen i Bergen, melder Rett24. Han skal ha skjult bilnummeret og dekket til bombrikken sin i aluminiumsfolie ved bompengepasseringer. Straffen har en prøvetid på to år..

NRK - 15 mars 21 kl. 16:01

Hevder han er i konsentrasjonsleir

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj hevder på Instagram at han befinner seg i en konsentrasjonsleir. Navalnyj ble pågrepet i januar da han vendte tilbake til Russland. Han ble forgiftet med den russiske nervegiften novitsjok i hjemlandet i fjor og tilbrakte flere måneder på sykehus i Tyskland.

NRK - 25 mars 21 kl. 05:30

Dømt for bortføring av datter

En kvinne i 30-åra er i dømt til fire måneders fengsel for å ha kidnappet datteren sin. Ifølge dommen bodde datteren i et beredskapshjem i Horten da moren tok henne med til Sverige. Dommen mot moren er gjort betinget med en prøvetid på tre år..

NRK - 03 juni 21 kl. 02:02

Vil ha 30 års fengsel for Chauvin

Påtalemyndigheten ber om 30 år i fengsel for eks-politimannen Derek Chauvin, som er kjent skyldig for drapet på George Floyd i Minneapolis i mai i fjor. Chauvins forsvarere mener han heller bør få en mildere og betinget dom og hevder at eks-politimannen er skyldig i en «feil begått i god tro». I rettsdokumenter omtaler påtalemyndigheten Chauvins handlinger som en «forferdelig misbruk» av posisjonen som politimann.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Equinor tjente 41 mrd kroner

Høyere olje- og gasspriser bidro sterkt til at Equinor leverte solide tall i andre kvartal. Det justerte driftsresultatet var på 4,64 milliarder dollar, eller drøyt 41 milliarder norske kroner. Dette er mer en 10 ganger så høyt som samme kvartal i fjor, men noe under første kvartal i år..

NRK - 15 minutter siden

Sterkt Equinor-resultat

Høyere olje- og gasspriser bidro sterkt til at Equinor leverte solide tall i andre kvartal. Det justerte driftsresultatet var på 4,64 milliarder dollar, eller drøyt 41 milliarder norske kroner..

NRK - 1 time siden

Irland koronavaksinerer barn

Irland starter vaksinering av barn mellom 12 og 15 år med Moderna- eller BioNTech-Pfizer-vaksinen. Utenriksminister Simon Coveney fortalte at forslaget er blitt vedtatt, noen som betyr at 250.000 unge kan bli vaksinert de neste ukene..

NRK - 2 timer siden

39 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.

NRK - 1 time siden

MC-fører (19) omkom i Melhus

En 19-årig motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. Føreren ble erklært død på stedet av lege. De pårørende er varslet.

NRK - 1 time siden

Biden anklager Russland

USAs president Joe Biden anklager Russland for innblanding i neste års kongressvalg ved å spre feilinformasjon. Han advarer om at cyberangrep kan føre til krig, og utrykte stor bekymring for løsepengevirus, som har rammet flere bedrifter i USA..

NRK - 1 time siden

Anker heroinsak til høyesterett

To menn ble pågrepet da Tolletaten beslagla 3,46 kilo heroin i en bil i Kongsvinger, begge involverte anker nå til Høyesterett i håp om lavere straff enn det tingretten og lagmannsretten mener de fortjener, skriver Mitt Kongsvinger..

NRK - 1 time siden

MC-fører omkom i melhus

En motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Gjester bestiller mer mat via app

Erfaringer under pandemien viser at restaurantgjester kjøper mer når mat og drikke kan bestilles på mobilen ved bordet. Mange restauranter vil fortsette med kontaktløs bestilling også etter pandemien, både fordi det fører til mersalg og reduserer dødtid, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Sykehusklovner frykter milliontap

De rødgrønne partiene har lovet å fjerne gaveforsterkningsordningen om de får flertall til høsten. Det kan gi et tap på to millioner årlig for Sykehusklovnene, skriver Klassekamoen. Ordningen ble opprettet av Solberg-regjeringen i 2014 for å stimulere til flere private donasjoner til kunst- og kultur..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt